|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() צריך עוד מסה
תן דגש לאף ולגבות היה סבבה! ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי רק דבר אחד להגיד:
![]() ![]() עצוב....
![]() |
#83 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם הורגים אותי |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שמנממן מסכנוןן לך תשיג משהו יא זוועת עולם דומה לזין עומד הייתה מעמידה לך תזין יפה מאוד יא דובי |
|
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() והתמונה השניה זה ממצעד הגעווה (של הומאים איך שכותבים) אז איך אתה אומר שאתה סטרייט?
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ממצעד האהבה |
|
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עצם העובדה שקראת לו דובי דורשת אזהרה חמורה ):
דובי? דובי?!!? omg...
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() בלי העלבה !! ..נכון שאולי יש לך תמונה אחת עם בת אבל במקביל :
2 תמונות עם בנים ושניהם נראים הומואים גם ??.....כך זה נראהה !! |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם ככה הולכים סטריטים ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה חלס עם זה הבן אדם רק היום נרשם עזבו אותו זה לא יפה:laugh:
כל אחד ומה שהוא מקבל בין הרגליים!!חחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
#92 |
|
![]() חחחחחחחחח
תקשיב למה כולנו חושבים שאתה הומו !! ..יש הוכחות בוא נתחיל : 1. מכנס הקצר שתמונה הראשונה 2.גבות 3. איפור 4. מכנס צמוד 5. חבר הומו 6 עוד חבר הומו 7.עגיל בבטן 8 ליבוש 9.כשאתה מצתלם עם הבנים אתה נראה יותר שמח מאשר להצתלם עם הבנות !! עובדה תסתכל בתמונות 10. עגיל באף .. ואולי רגליים מגולחות 10 הוכחות כך זה נראה !! בוא נעשה סקר קטןן !!.... מי גם חושב כך |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() יו איזה כוסוווווון
![]()
#94 |
חבר פעיל
|
![]() חחח פעם ראשונה רואה בן עם איפור הרג אותי
נראה יותר נשי מהבת איתך בתמונה והיא לא נראת אחת על אנדרוגנים |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() אני פחות או יותר
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]() ישששש הוכחותתתתתתתתתתתתתתתתת אנשיםםם תסתכלו בהודעה הקודמת שליייי
תגידווווו אם אני צודקקקק !! כך לדעתי לפחותתתת |
![]() |
![]() |
#97 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה פוסט מטורץ פה מה פספסתי,קיצור חליף יש לך גוף סבבה,בהחלט מבורך גנטית אבל תיהיה יותר צנוע ופחות שחצן אם אתה יפה ויש לך גוף טוב אנשים יגידו לך את זה אתה לא צריך להצהיר את זה בפומבי.
ומה זה "סטרייט נוקשה",נראה לי שיש לך משהו אחר נוקשה,ואף אחד פה לא הומופוב פשוט איך שהצגת את עצמך עיצבנת כמה אנשים! שבת שלום. |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() חולה על הפוסטים האלה.. שאיך שהוא הם גולשים למקומות שמלכתחילה לא היו צריכים לגלוש..
אוקי, הבחור רק מתחיל ללכת לחדר כושר, לא מכיר פוזות ואת שאר הירקות אז התמונות האלה שיש לו הוא חושב שהכי מתאימות להראות מהתמונות שיש לו. אני לא מבין למה אתם חייבים להתנהג כמו ילדים בגיתה ז' שחייבים לפלוט את כל מה שעולה להם בראש במקום להתנהג כמו ילדים בוגרים ולשמור את המחשבות שלא אמורות לעניין פה אף אחד (כי פה זה פורום בודיבילדינג ופה לא מדברים על דברים כאלה ובטח ובטח לא בזירת הגולשים נכון???) לעצמכם. אז אפשר להגיד, תשמע גבר אלה לא תמונות מתאימות ואיתן קשה לראות מה המצב שלך באמת. תביא תמונות כאלה וכאלה. אפשר לסתום תפה בקשר לבן אדם עצמו ולדבר אך ורק על הגוף שלו שלשם כך ניפתח הפוסט ולהגיב לתמונות שהוא הציג ברמה רצינית ולנסות להוציא משהו מהם כי זה מה יש. תתבגרו כבר, תשמרו את המחשבות שלכם לעצמכם בכל הנוגע למה שלא אמור להאמר ותפסיקו להרוס כל פוסט כבר. עכשיו בקשר אליך חליף, גם אתה לא קדוש מעונה. אתה לא חייב ולא צריך לענות לכל התגובות האלה והמשיך "לתדלק את המדורה". אל תתייכס למה שנאמר פה בכל הנוגע לדעות ולמחשבות של החברה פה חוץ מאלה המדברות על הגוף. תראה בגרות. עכשיו, בקשר לגוף שלך, אוקי, רואים שיש בסיס, עכשיו כדי לגדול, אני מקווה שברור לך שהתזונה הנכונה לא פחות חשובה מהאימונים אם לא יותר. חודש זה לא הרבה וגם לא חודשיים אבל זה יפה שהתחלת ואתה מראה נכונות. מקווה שתצליח במטרה שלך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() אחיי ?? ... תסתכל עליוו ..ותקרא את כל התגובות לפני שאתה מתפרץ
|
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|