|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 2 תמונות שלי שצולמו היום אחר הצהריים. איכות של פלאפון התמונות יצאו קצת מטושטשות.
אני לא רוצה להתחרות, פשוט להראות טוב בקייץ ולהנות מהבודיבילדינג. דאבל בייספס בישיבה - ![]() תמונת רגליים לא משהו עקב צלמת גרועה - ![]() בקשר לחיטוב, הייתי רוצה קצת עצות וטיפים מהמבינים שבינכם, זהו החיטוב הראשון שלי ! החלטתי לקחת את החיטוב באיזי, לא רוצה לעשות חיטוב דראסטי ומבוקר יותר מדי. כרגע אני פשוט הורדתי את חצי מכמות הפחמימות, הוספתי קצת חלבון, וגם ארובי אחרי כל אימון. האם לדעתכם שלושת המרכיבים האלו יממשו את התוצאות שלהם אני מצפה בסופו של דבר..? יש לציין שלא הייתי עוסק בכלל בפעילות אירובית בכל הזמן הזה. יש למישהו עצות בשבילי, איך לייעל את החיטוב..? האם זה בסדר להוריד את כמות הפחמימות בחצי, זה אמור לעשות את העבודה לא..? נתונים: הורדתי כבר 3 קילו בשבועיים האלה (נוזלים) כרגע אני 82 קילו על 1.76 (משקל שיא 85) יד 41/40 תלוי איך אני מודד היקף חזה 115 אני חושב, יכול להייות שאני טועה. אחוז שומן 10~. המטרה - 7-6 אחוז שומן. אשמח לכמה עצות ממכם, כאמור זהו חיטוב ראשון שלי ואין לי נסיון, כל תגובה תתקבל בברכה. ![]()
![]() |