|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אחרי זה, אם לא היית אומר פה באיזה פוסט שאתה גר בקיסריה אין סיכוי שבעולם שהייתי מאמין לך.. האמת שאני לא כזה מאמין לך, אבל אם אתה גר בקיסריה הכל יתכן. בלו יותר איכותי, לא משנה מה תגיד. |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה מיתיחס אליו אחי הוא עדיין ילד שחיי בסרטים בטח איזה ילד שמנת נימרוד צא מהסרט שאתה חי בו |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואפשר לפרק בקבוק וחצי אבסולוט אם חבר'ה כל ה"חוכמה" זה כמה אנשים יושבים איתך ושותים. ![]() בכל אופן שתיה זה חרא!וזה מזיק מאוד בעיקר בפיתוח גוף לא ראיתי דבר אחד חיובי באלכוהול בפיתוח גוף..(חחחח תאמת יש אחד אבל זה לא לשתיה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אני לא יודע שערק זה לא וודקה?? יענו מה עשית אותי פקק אחושרמוטה?? אמרתי את זה בהודעה הקודמת שאני יודע שזה לא וודקה אבל יש לזה ת'סטלה הכי כיפית, אז מספיק לשחק אותה איזה מבין גדול שיוצא לשתות תפוזים אם חברים שלו וחושב שהוא יודע מה זה וודקה. ב. תתחיל להרגיע התחלת להרים ת'אף.
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() ג. אתה אחד הליצנים שאני מכיר וכל הודעה והודעה שלך אתה מראה כמה אתה צעיר, לך תלמד דבר 1 או 2 על החיים ואז תחזור לפה (Nimrod)
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה כמה עולה הREMY MARTIN XO שהוא עולה יותר מהבלו לייבל בקצת יא גנוב אחד הוא עולה בסביבות ה800 בארץ, אחי |
|
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() איזה פוסט מטומטם.
ילדים בני 14-15 מזיינים ת'מוח כמה שהם שותים. עוד עשר שנים תבינו כמה שאתם טמבלים...אבל רק עוד עשר שנים.
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם. תבין, זה הכל בגלל הגיל.... כשתהיה מבוגר יותר אתה תסתכל על כל הענין של אלכוהול בצורה אחרת. בגיל 15 זה הרבה ענין של פוזה. אבל עם השנים והבגרות שמגיעה איתן הפוזה כבר לא מענינת אותך.
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
היה לי 90% שתיתי 90%. לא צריך להגיד לך כמה הוא חזק.. בוא נגיד שהתחלתי לראות ג'ירפות משחקות טניס בבריכה.
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בלו זה תהליך יישון של לפחות 30 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פעם הייתי שותה המון, כל שישי קבוע ובימי חול לפעמים (בחופשים בכלל כמו איזה חולה מין). עכשיו אני כבר לא שותה כי באמת הבנתי שזה לפוזה. לשתות וודקה זה דפוק כי זה רק כדי להשתכר וזהו. אני חושב שצריך להנות מהאלכוהול שאתה שותה ובגלל זה מעכשיו אם אני שותה אני שותה אך ורק איכות (ייגר, אפטרשוק, שיבאס וכדומה - וזה לא שיוצא לי לשתות הרבה מזה, זה עולה כמו הבית שלי כל בקבוק ![]() בקשר לבירה אף פעם לא אהבתי, הייתי שותה את זה כמו שציינתי למעלה "בשביל הפוזה", אבל זה היה בגיל 15. מאז התבגרתי והבנתי שאין בזה פוזה ואם זה מגעיל לי אז בשביל מה לשתות את זה?? |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אם אתה ילד בן 15 שבא ואומר ששתית 20 ליטר ודקה זה כן פוזה... אבל לשתות בשביל להשתכר בכיף זה לא פוזה. - זה לא הודקה , זה הבנאדם ששותה אותה.. - אם אתה רוצה לעשות פוזה אתה יכול גם בלי ודקה.
![]() |
#98 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדעתי אם אתה שותה אלכוהול אתה צריך להנות ממנו, ומוודקה פשוט לא נהנים! נהנים מההשפעה של זה אבל לא מהשתיה עצמה, ובגלל זה לדעתי זה סתם. |
|
![]() |
![]() |
#99 |
מושעה
|
![]() מי בכלל נוגע באלכוהול בלאט
טעם מגעיל רצח ומזיק לגוף ולאוו דווקא לבודיבילדינג ברוך ה' יתברך אני לא מעשן לא שותה ולא משחק סנוקר ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיף שתקלטו את זה מוקדם |
|
![]() |