|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בואנה אחי אתה פשוט :):):):) קטנה
![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() והניה קח שיר בשבילך
http://www.youtube.com/watch?v=frtIWUbRzY0
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() look איכפת לך להשאיר פה מסנגר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח סעמק קראתי איזה 3 דפים ראשונים כמעט נכנסתי לדיכאון בעצמי!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאר לעצמי שלא קל להיות "הקורבן של הכיתה" או המוזר של הכיתה איך שלא תקראו לזה...
אבל צריך לדעת איך להתנהג..איך להתאים את עצמך לחברה...קצת לוגיקה אחים שלי. בקשר להתאבדות וכל זה...זה רק מראה שאתם בודיבילדרים מבחוץ עם אופי של נקבה מבפנים, קחו את עצמכם בידיים אינעל ראבק...עוד כמה שנים אתם תבינו ותתחילו לרדת ולצחוק על עצמכם לפני כמה שנים ![]() ושוב בכל כיתה בין החברים שלך יש קורבן או שניים לפחות...כדי לא להפוך לאחד מהם אתה צריך ללמוד איך להתנהג בחברה..אל תשקע יותר מדיי במחשבות כשאתה בחברה ואם אתה יכול גם תעשה שכולם ילכו אחרייך ולא אתה תזרום עם הזרם, זה קשה אבל אחרי שאתה מצליח אתה תחשוב לגמריי ההפך ממה שאתה חושב עכשיו - אתה ת-ה-נ-ה מהחיים שלך. עריכה: כמובן שפניתי לשניים כאן שהתלוננו על החיים שלהם ואני עייף רצח ומהתגובות של מישה נהייתי מאוד מאודדד רעב!!!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אם הלחצתי פה יותר מידי כמה אנשים,
אני לא בסכנת התאבדות. אני בשלב שפשוט אני רוצה למות, אבל אני פחדן מידי בשביל לעשות משהו בנידון ככה שזה לא ייקרה.
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
יעני אתה אומר שקשה לך בא לך להתאבד וכו' וכו' אבל למה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעשן משו יעשה לך קצת טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה פעם אחת לשבת עם עצמך ולפתור את כל הבעיות אולי אתה סתם מנסה לברוח מהן שזאת הדרך הכי קלה , תיגש לאמא שלך ותדבר איתה תשפוך הכל כל מה שמפריע לך אני יודע שזה דבר קשה אבל אם לא תנסה לא תצליח לצאת מהמצב הזה בהצלחה (: .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ראיתי את הבקשה שלך אבל תן לי להגיד שנייה..
קראתי את כל הפוסט ואני מבין אותך אני יודע הייתי במצב שלך וגם אני רציתי להתאבד והתחלתי לברר דברים וקיצור בלאגן וסתם עזוב לא ניכנס לזה.. זה היה לפני קצת פחות משנה.. הייתי מעל שנה בדיכאון ואני יודע מה אתה אומר ואני מבין אותך גם אצלי המצב לא משו אבל שיניתי את הדרך מחשבה שלי ואני מנסה להתסכל על החיובי ולזרום עם החיים לא לקחת קשה מדי עם כמה שזה קשה כי אני ילד דיכאוני אבל שיניתי את המחשבה מי שגורם לך לרצות להתאבד לא שווה את זה לא שווה את זה שתתאבד.. ועוד משו אם אתה רוצה להתאבד אבל מפחד זה רק מסמל שאתה בתוכך לא באמת רוצה את זה,כי אם היה כל כך כואב לך והיית כל כך סובל לא היית מפחד להתאבד ולא היה אכפת לך כבר לעוף מהעולם העיקר להפסיק עם הסבל.. ואני לא אומר שתעשה את זה חס וחלילה.. אם באלך כנס אליי לאייסי נדבר בצורה רצינית יותר מהפורום פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תמצא עבודה תכיר שם אנשים חדשים.יהיה לך כסף בטוח יש לך חברים אין כזה דבר שאין לך מישהוא אחד שאתה מדבר איתו.לך לשחק איתו לכו ביחד למשחק (אם אתה אוהד איזה קבוצה).
יש הרבה דברים לעשות אל תחשוב אפילו על להתאבד.מה זה יעזור לך תמשיך בחיים שלך ותהנה בהם... יש לך אחים אחיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רואה איך זה קשור לעניין אבל יש לי אחות.
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() look אם אתה בוכה עכשיו שאף אחד לא שם עליך וכו' חכה שתגיע לצבא ואז באמת תבין שבשביל המערכת הזאת אתה כולה מספר ואז באמת נראה אותך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אין לך זכות להתלונן על הצבא
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את התופעה שעוברת עליהם, קוראים לה הומוסקסואליות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון, אח שלי גם לי היו מצבים כאלו ,גם לי עברו מחשבות דומות...אפילו יותר גרועות,גם לי היה רע אני לא אגיד לך שלא
אבל כשה אתה חושב על זה עד כמה זה כבר יכול להיות גרוע כדי להגיע למצב כזה , אחי חיים רק פעם אחת ואתה צריך לנצל כל שניה ,כל דקה , כל שעה מהחיים שלך.כל החיים עוד לפניך , אתה סתם מדבר שטויות עוד לא הבנתה עד כמה החיים יפים. בחיים תמיד יש עליות וירידות ככה זה החיים אין מה לעשות, אבל תראה אולי אחשיו רע לך ,ופתאום משהו יכול לקרות ,ואתה תגיד בעצמך מה לכול הרוחות עבר עליי באותו רגע ?! כשה עברו לי אותן מחשבות בראש , ואתה תראה שהכל אבל הכל משתנה בין הטוב לרע , תיהיה חזק אחי !!!!!!!!!