|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שתוק ותמשיך להפציץ אחי... דרך אגב אני מוכן להתערב איתך על כמה ארוחות או כמה תוספים אם תרצה.
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל מתי אתה מתכנן לעלות לבמה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הנושא נידון איזה 2000 פעם,בואו נשאר בנושא השרשור.
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() 2010 ולא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם...
למי שמהסס אם זה נאור או לא אז אני הבחור האחרון שישחק משחקים זה נאור וכרגע אני בניו יורק מאמן כושר אישי ומייעץ לחדרי כושר החדרי כושר כאן עצומים ופשוט מדהים לראות כל פעם מחדש.. רציתי לומר שאני לא מעט בפורום ואני שמח שפיתוח הגוף הגוף באמת עולה ומשתבח בארצנו ושכל יום אנשים נוספים חדשים נכנסים לתחום, העונג שלי לראות את זה לכל מי שלא מעודכן נסעתי באוקטובר לאחר זכייתי במר ישראל לניו יורק כדי לעבוד לטייל והריח ברזלים חדשים... ![]() החיים בניו יורק שונים ורגועים אני אוכל טוב למרות שרק לאחרונה נכנסתי לאכול סדיר כי לפני כן רק טחנתי כי יש הכל והכל זמין 24 שעות ביממה.. אני עובד ואנשים מעריכים אותי ואוהבים את המראה שלי אני מתאמן בחדרי כושר שונים שמות גדולים אני מלמד איטלקים ספרדים כושים ועוד הרבה שגם ישראלים מבינים עיניין והאמינו אני מקבל תשבוחות מהמון הם בהלם מצורת האימון ואין פעם שלא נזרקת שאלה אליי איך?? כמה?? ולמה?? יש כאן מפלצות ואנשים ברמות גבוהות זה דוחף להתאמן ולאהוב יותר יש לי קבוצת אירובי פעמיים בשבוע כיתה של 25 בחורות והאמינו לי אני בכושר טוב וזה הכי כיף בעולם לחיות את התחום.. כרגע אני שוקל 101 קילו אני לא מצליח לעדכן כאן תמונות אני לא חורג באחוז שומן כמובן שלא במצב תחרותי אבל יש קוביות בבטן... אני מאחל לכולם רק הצלחה בכל דרךשתבחרו העונג שלי להביט בתחום הזה מכאן כיף לראות איך שחבר'ה כאן מתקדמים פשוט מדהים.. אגב עמית אני יודע שאתה כאן וברצוני להגיד לך אתה נראה מעולההההההההההה יש נקודות לשיפור ולקבל את רצוננו צריך לעבוד קשה זה התחום תמיד באקשן לעוד.. אתה נראה טוב התקדמת אתה יבש בצורות גבוהות יש חתכים שמתעמקים מפעם לפעם והאיכות שריר שמשתבחת משנה לשנה שיהיה לך המון בהצלחה.... אוהב את כולכם ותמשיכו לאהוב את מה שאתה עושים כי אין דבר שממלא את נפשנו מלעשות דברים שאנחנו אוהבים... ![]() שלכם תמיד נאור זיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה!
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() מצטער לברוח מנושא האשכול הזה
אבל אני מקווה שההודעה הזאתי נתנה הצצה ללמה אני כל כך אוהב את נאור (כבר אמרתי כפרה עליו ?!) שימו בצד שניה את הצד התחרותי של הפיתוח גוף ,מבחינת אישיות והתנהלות נאור זיו מבחינתי הוא האורים והתומים של כל מפתחי הגוף בארץ ,הוא צריך להעביר קורסים,טוב שיש אנשים כמוהו ששוברים את המיתוס שמפתחי גוף הם אנשים אגרסיביים וטיפשים ,הוא אומנם לא היחידי בארץ שכזה ,אבל הוא לחלוטין החביב מביניהם ![]()
![]() |
#90 |
חבר מתחיל
|
![]() ארבל היקר תודה רבה על דעתך והערכתך כלפיי....
אתה יודע שזה הדדי ואני חושב אישית שאתה פוטינצאל גדול ואתה צעיר ועתידך לפניך יש לך חוכמת חיים גדולה ואתה כשרוני השקפתך לחיים היא מדהימה הלוואי ואנשים בגילך היו מבינים מהם החיים ועוד הרבה.. אתה מיוחד ושוב תודה על הערכתך.. ולגבי זה שצריך עוד ספורטאים כמוני שיראו שדרך פיתוח הגוף זה לא ברברי אני אישית חי את הפיתוח גוף כבר שנים ואני חושב שזה סתם סטגמה אנחנו אנשים אם דרך חיים אם נחישות ורצון והרבה אנשים לא מוכנים לקבל את היכולת שלנו להתמודד אם קשיים ונחישות גבוהות אז הקנאות יוצאת החוצה ומתחילים לומר שאנחנו טיפשים וחסרי חיים.... אז אני רוצה להגיד שאני אישית הצלחתי לשנות אורח של כמה אנשים שהיו עושים צרות בחיים ולהכניס אותם למשטר אימונים ונחישות גבוהים והיום הם האנשים הכי מאושרים בעולם כי יש להם דרך חיים והם לא מחפשים את עצמם..הספורט הזה תורם המון לחוכמת חיים ולהתמודד אם רגעים קשים בחיים יש אנשים שחובבים ויש אנשים שמקצועיים המשיכו בדרכיכם ותעשו מה שליבכם ורצונכם מרגיש להיות אדם להיות אנושי קודם לכל מה שתעשו בחייכם.. לאהוב לתת לפרגן לכבד זה הנוסחא להצליח ולגאום לאחרים להצליח.. תיהיו ספורטאים אמיתיים ותמשיכו לחייך בכל רגע אפשרי אוהב אתכם מניו יורק נאור |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אחי אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך לעלות לכאן את התמונות, אתה יכול לשלוח לי תמונות למייל gilnahman@nana10.co.il ואני יעלה לך אותם אם תרצה.. ותגיב פה קצת יותר, זה טוב שיש עוד אנשים ברמה גבוה,בפרום הזה.. לשם שינוי.. שהיה לך בהצלחה מכל הלב אחי!... לילה טוב ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
נאור אתה מספר אחד אח שלי, אין עוד אנשים כמוך. מתגעגעים אליך כאן, אל תשכח מה הבטחת לי לגבי מר ישראל לפני שטסת... נ.ב. ארבל, איפה הטייטל ואיזו תמונה בצד במקום ה"אורח מחו"ל", תעשה כבוד לתנין הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט צריך שהוא יאשר לי להחליף לו ססמא שהוא יוכל להכנס ממנו ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב אחלה חיטוב.
![]() |
#95 |
|
![]() אני אגיד זאת פעם אחרונה לגולשי השרשור
לא הנושא הזה זה המקום לביקורת אישית על עמית ,תנו את הכבוד המינימלי שהבחור 3 פאקינג שבועות לפני אליפות אירופה ,ותשמרו את העקיצות האישיות לעצמכם,לפחות לבינתיים. ואם יורשה לי לשחק שניה את התפקיד של Advocato Diaboli ,ממש רק לרגע ,אני שניה אצא חוצץ להגנתו של עמית,מכיוון שמוצגת פה תמונה טיפה חד צדדית,לפעמים אנשים לא יודעים להפריד בין ביקורת מקצועית לבין הטחת עלבונות ,וממה שיצא לי לשמוע או לראות מהצד במקרים שעלו פה ,לרוב זה פשוט אנשים שלוקחים דברים יותר מדי ללב (אני אציין שוב לרוב ),זאת הבעיה בספורט שבנוי על דעה סובייקטיבית ,ככה זה בשיפוט וככה זה בהסתכלות של כל אדם ואדם.
![]() |
#96 |
|
![]() בואנה אין לו מאתניים בכלל !!!
נראה ענק !!!!!!!! שיהיה הרבה בהצלחה עמית ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() נאור זיו הוא המלך האמיתי כבוד גדול בשבילי להכיר אותו יש לו אישיות של אלוף , אני באופן אישי מאוד מעריך את הספורטאי הזה . בקרוב הפתעה גדולה ממני אלייכם בנושא נאור זיו .
לגביי עמית ספיר הוא נראה פנטסטי ואני מקווה שימצא תומך ספונסר רציני שיעזור לו להגיע רחוק . לדעתי אם הוא היה בחו"ל מצבו היה טוב יותר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
מושעה
|
![]() וואו מאוד התרשמתי מעמית,אין הרבה כאלה בארצנו הקטנטונת (תרתי משמע).
מאחל לך בהצלחה בתחרות,תייצג בכבוד. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() נראה פנטסטי! שיהיה המון הצלחה.
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() פאק פאק פאק פאק איזה יופי של התקדמות! הוא בשייפ נדיר לרמה שלנו בארץ,כל הכבוד עמית!יישר כוח
|
![]() |
![]() |