|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ![]() ![]() מה זה הדבר הזה : ![]() עוד שנתיים אתה תהיה עם יד 55 ![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
הושעה
|
![]() אני באותה דעה לגבי האוף סיזן. אחרי שלפני איזה חודש סיימתי חיטוב ארוך ומייגע ולא הייתי ממש מרוצה בכללי מכל העניין החלטתי שבמשך זמן מאד ארוך מעכשיו אני פשוט הולך לעשות מסה (מתונה או תלולה) ולהשתקע כולי במושג שנקרא אוף סיזן. מסה וכח. חיטוב יסודי זה אחד מהדברים היותר מרוקנים שקיימים. פשוט מאבדים מוטיבציה ועניין בספורט, במה שהוא מייצג, ובכלל בכל דבר כמעט. מצד שני, במסה - גם הכי נקייה כביכול שיש (אפילו לא משנה עד כמה היא מצליחה) ההרגשה הזאת של עוצמה וכאילו פיתוח גוף אצלך עמוק בפנים זה משהו מדהים. לא יודע איך להסביר - ובכלל אני בטוח שמי שיש לו קצת ניסיון מבין אותי מצויין.
![]() |
#84 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
יאללה אחרי הצבא אולג, נישב איתך על איזה סייקל!!! אגב איזה מידה החולצה?
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() יא תותח
![]()
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() מכל התמונות שראיתי עד עכשיו בפורם הזה זאת התמונה היחידה שבאמת שווה תגובה.
כל הכבוד נראה מאסיבי ,מאסה מעולה יפה מאוד . |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() שאני אמות... איזה טרפזים.... אתה יכול לשמוע משהו עם טרפזים כאלה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כרגע בחיטוב ואני מבואס אש .. מת לחזור למאסה כבר ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שור ...אתה מזכיר מאוד איזה חבר בשם מקס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() קרנף אחי
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() זין טבעי.
אתם לפעמים כאלה תמימים שזה לא יאומן... חבל על הזמן... נראה לכם שבנאדם בן 18 יהיה עם יד 46 ???.... למאור, יש יד 48 ככה... אז בגיל כזה להיות עם יד כזאת, ועוד טבעי ? זה מופרך לגמרי. אמרת שאתה גם לא משתמש באבקות חלבון ?.. יעני זה אמור להרשים אותנו יותר או מה ? תפרט בקשה מה אתה אוכל כל היום, שאתה מצליח לשמור על כמות גדולה של חלבון,]חממות,שומן איכותי.. יש לי מישהו במכון, בן 22 יד 49, מטר 72 שוקל 102 קילו.. והוא אומר שגם הוא טבעי, ובחיים לא לקח "אבקות חלבון" נו באמת ![]()
![]() |
#92 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה שאני לא אוכל אבקות לא אמור להרשים אף אחד פשוט יש אנשים שחושבים שאבקות עושות פלאים ואני פשוט אומר שגם בלי אבקות אפשר לגדול סבבה עם שומרים על תזונה. מה אני אוכל? כמו כל אדם רגיל על הבוקר חביתה 8 ביצים איזה 500 גרם חזה עוף ביום טונה קוטג' יוצא סהכ איזה 200+ חלבון מפחמימה אורז וש''ש.אין משהו חדש.. סהכ אני כבר דיי רגיל לזה כי בחדר כושר יש אנשים שחושבים שאנני לא טבעי אבל אין מה לעשות. וגם אם נחשוב פתוח אני לומד בביצפר לא עובד מאיפה לעזזל יהיה לי כסף לקנות חומרים חחח? ואללה אם היה לא היתי טבעי אבל זה הדבר היחידי בנתיים שמחזיק אותי טבעי כרגע. תשאל אנשים שמכירים אותי אפילו והם יגידו לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, תראה את גלעד שהיה טבעי, ארבל, ועוד הרבה מפלצות אחרות עם אותם ההיקפים. אל תדבר שטויות.
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דרך אגב מר אולימפיה, חומרים זה לא כל כך יקר כמו שאתה חושב.
![]() |
![]() |
#95 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותמשיך להיות תמים.. שנער שעוד לא עשה צבא עם יד 46, יותר גדולה משל מר ישראל טבעי, ואפילו לא נעזר באבקות חלבון.. יעני מה הקטע ? מי יכול כל היום לטחון כמויות חלבון מטורפות בלי לעזר בתוסף ? בולשייט טהור.. גם שקרייסלר,אז היה על חומרים וצחק עליכם שהוא טבעי, כולכם אמנתם.. ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ^^
הבחור טבעי...,גם סטס לא משתמש בתוסף,גינטיקה..,ככה זה אשקלונים :]
![]() |
#98 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() נראה בן :):):):) אחי, רואים שיש מאסה עצבנית, ידיים מעולות וטרפזים לא מהעולם הזה, תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהוא היה מעלה לפה תמונות הוא היה רושם יד 44, שפעם דיברתי איתו הוא אמר לי שהיד שלו בסביבות ה-40, אבל בפורום הוא רשם 44.. ועכשיו הוא לא התאמן איזה חצי שנה, והיד גדלה בחודש ל46 ? תגיד לי אתה אדיוט אחי או מה ?... כל הפורום הזה זייפנים, ושקרנים.. כולכם תמימים רצח.. והקטע פה הוא לא על התוסף, שבנאדם שוקל מעל ל80 קילו, אף אחד לא יטחן כל היום חלבון, כדי להגיע לכמות גדולה ... ועוד בלי תוסף או משהו.. תעשה טובה, רואים שהבנאדם פה על חומרים.. וטסט וואחד שקרן.. כל בולשייט שמוכרים לכם אתה קונים. וגם לך לא חסר, עם תמונות הפוטו שהיית עורך.. וגם לסטס לא... אולי אתם יכולים לעבוד פה על כמה אבל לא עליי.
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא כל אחד בן 18 עם יד 45 הוא לא טבעי
תתפלא אבל יש כאלו שכן.. |
![]() |
![]() |