|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() שם :יהונתן
גיל :16.5 עיר מגורים :שהם מספר שנים מתאמן : 2 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל,שחיה,כדורגל,ריצה סרט אהוב : קרטה קיד,דני שובבני(הסרט האמריקאי..לא הסדרה המצויירת) להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :מוצרט..(אבל אוהב את כל סוגי המוזיקה..חוץ ממזרחי) השיר שאתם הכי אוהבים : אין משהו כל כך ספציפי..שיר שכיף לשמוע זה R KELLY-THE WORLD GREATES שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חזה עם דאמבלים,סקוואט,חתירה עם מוט בכפיפה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לחיצה צרפתית,כפיפות ברכיים בשכיבה עם מכונה פיצול האימונים האהוב עליכם : abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כל מה שאוכלים.. הצ'יט החביב עליכם :ממתקי גומי/לאפה מפתח הגוף האהוב עליכם : פעם..רוני קולמן.. מטרות בתחום : BIGER ציטוט אהוב : חיה ותן לחיות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שם:דויד
מקום מיגורים:פרדס חנה מספרם שנים מיתאמן:2 תחומי ספורט נוספים/קודמים:שחיה ,קרב מגע,טניס שולחן,גודו,ג'יאוג'יצו,קטרגל, כדורסל,ועוד.... גיל:16 מטרה:90 קילו ובערך 9 אחוז שומן ואני מרוצה תרגילים אהובים:בנצ' וקפיפת מרפקים עם מוט הכי אוהב לאמן:ידיים וחזה הכי שונה:בטן מפתח גוף אהוב: ארנולד מאכל:ספגטי בולונז
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אה יפה הייתי בטוח באיזה מכללה פה באיזור אולי, למרות שלא שמעתי על מישהו שלומד ביוכימיה (זה המקצוע נכון?) וכו' באיזור.
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שם :דוד
גיל: 16 עוד חודש עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן התאמנתי קצת בכיתה ז' ובכללי ככה מדי פעם עם הפסקות גם עכשיו אני בהפסקה אבל בעיקרון מתאמן שנה בערך. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שחיה סרט אהוב : יש כמה סרטים....גלדיאטור,300 ויש עוד כמה.. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : nickelback,blink 182 השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה הצ'יט החביב עליכם : כל הג'אנק מפתח הגוף האהוב עליכם : ג'יי קאטלר מטרות בתחום : 90 קילו על 8% ציטוט אהוב : רק מי ששואף למעלה זוכה לנשום אוויר פסגות ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : צריך לקחת את עצמי בידיים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שם : נתנאל
גיל : 19 עיר מגורים : קרית מוצקין מספר שנים מתאמן : 3- התחלתי לפני שלוש שנים, עם הרבה הפסקות... מאז ועד היום למדתי הרבה [התחלתי בתור ילד חזה ובייסיפס..] עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : ריצה, כדורסל? סרט אהוב : חומות של תקווה, הנסיך המדליק! להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אין לי מועדף השיר שאתם הכי אוהבים : חרטא.. שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חזה בדאמבלים, יד אחורית בדאמבל, חתירה בטי באר שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : לעבוד על בטן, ופולי עליון, והרמת תאומים בסמית.. בעקרון גם אני שונא סמית' פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab! המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : דגים בתנור עם עשבי טיבול ורטבים [עבדתי באולם בחיטוב האחרון] הצ'יט החביב עליכם : כל הג'אנק מפתח הגוף האהוב עליכם : רוני! בגלל הספיריט שלו, רוני בגלל ה-יא בייבי, יא באדי, אינט נות'ינג באט א-פינאט!! מטרות בתחום : 70-75 קילו, על 9. ציטוט אהוב : תהיה אופטימי.. אנערף ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : מה זה זה עכשיו...
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ארבל מה האיסיקיו שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
343926008 ועל צטטת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ספורטק, בוא לאימון
![]()
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
גם אני שמה מי אתה חח?
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
![]() נראה, אולי בהזדמנות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שם : אייל
גיל :17 עיר מגורים :אשדוד מספר שנים מתאמן : שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : טניס טניס טניס וטניס.. שהייתי יותר קטן גם כדורסל.. וג'אגלינג שאליו אני מתגעגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שם : יעקב
גיל : 19 עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן : 2 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שחיה ![]() סרט אהוב : אין אחד כזה, אם אתה אוהב סרט ואז צופה בו עוד כמה- אתה מפסיק לאהוב אותו. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אין כזה, אותו הסבר כמו בסרט. השיר שאתם הכי אוהבים : כנ"ל שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:סקוואט, בנצ' ולחיצת כתפיים בעמידה! שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל תרגיל של גב ויד קדמית פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW4LYFE! המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קפה ![]() הצ'יט החביב עליכם : אני לא אוכל לפי תפריט קבוע, אז אין לי דבר כזה "צ'יט". מפתח הגוף האהוב עליכם : לא אוהב מפתחי גוף מטרות בתחום : לרדת ל% שומן מספיק נמוך כדי שיהיו לי קוביות ולעשות סקוואט של 100 קילו. ציטוט אהוב : הממ לא יודע אבל הנה ציטוט שאהבתי: Some people change their ways when they see the light, others when they feel the heat-caroline schoeder
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם : טום גיל : 19 עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : חצי שנה בחדר כושר שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנ'ץ, דחיקת כתפים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : שונא לעבוד בטן ורגלים פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא עשיתי הצ'יט החביב עליכם : הכול מטרות בתחום : 85 קילו 10 אחוז שוומן גובה 187 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שם :נדב
גיל :16 וחצי עיר מגורים :קריות מספר שנים מתאמן : חצי שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל סרט אהוב : רמבו להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :הכול שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה.tbar.כפיפות בטן אם משקל שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :יד אחורית הכול .העלת הרגלים לחזה(בטן).רגליים הכול פיצול האימונים האהוב עליכם : Abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :ירקות. הצ'יט החביב עליכם :פיצה מטרות בתחום : מסה טובה שיראה טוב ולא גדול מידי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אדיר
גיל :16 עיר מגורים :נהריה מספר שנים מתאמן :אללק אתה... 4-5 חודשים בערך שרק בחודשיים אחרונים משקיע בתזונה יותר עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :סנוקר[?] סרט אהוב :גלדיאטור\ארמגדון\שודדי הקריביים\ילדות קולג' חמות 5 (סתם סתם למרות שבאמת אחלה סרט) להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : 2pac \ infected mushroom השיר שאתם הכי אוהבים :משתנה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: שכיבות סמיכה\התרגיל לבייספס\מקבילים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקוואט\מתח\לחיצת כתף-אחורית פיצול האימונים האהוב עליכם :WTF הצ'יט החביב עליכם :אני אוכל מה שאני רוצה מתי שאני רוצה מפתח הגוף האהוב עליכם :מה אני גיי?? ציטוט אהוב :100 אלף זבובים לא טעו - זיקים חרא של מקום [מה? מה הקשר? לא יודע..] ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :כוסון אש מגיל 6 על CBR1000RR |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() כן בקניון. איזה פאנסי, סתם חרטה.
|
![]() |
![]() |