|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אחי בלי לסבול אין תוצאות, ולא הבטחתי לך גן של שושנים...
תחשוב על הצ'יטינג, ותחשוב שאתה מתאמץ לא לחינם. 15 קילו לא יירדו רק מדיבורים - צריך פעולה נמרצת (רצוי על הליכון מול אל סי די ועם אוזניות כי אז היאוש הופך יותר נוח) הנחישות תשתלם, ולמחפפים לא תהייה תקומה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חיטוב איכסססס.. מבין אותך!
אני אחרי החורף הזה אצטרך גם כן חיטוב רציני, אולי גם אחליט על 15 קילו אם ארצה לראות את עצמי במצב תחרות... תהיה חזק
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() יואב מחכה לראות תמונות אחרי חיטוב..אבל רואים יש מאסה מכובדת!
שיפ גם תמונות רגליים...ובהצלחה בחיטוב גימר תן קצת במאסה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() מקס מה עניינים יה תותח?
איך אתה מתקדם מהתחרות? אני והאדמור, כל פעם שרואים את הדיסק של מר ישראל לא מפסיקים להחמיא לך על הגנטיקה העילאית שלך. אני פשוט לא זוכר שראיתי בחור בגילך עם כישרון גנטי ופוטנציאל כזה. מקווה לראות אותך תוך כמה שנים ברמות הכי גבוהות שיש, אתה יכול לעשות את זה ילד! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וד"א אני לא אלוף בשימות באיזו קטגוריה התחרתה ואפשר תמונה שלך מהתחרות אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]() מקס התחרה בנוער, לקח מקום שני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה כדי להגיע לרמות הגבהות צריך המון זמן והתמדה אבל גם צריך מימון מסויים והבעיה בארץ הזאת שאין תמריצים לאנשים שרוצים לעסוק בזה ביכלל אין שום תמריץ
אפילו למבוגרים כימאט ואין עד שלא יקום מישהו ויהיה ספונסר של כמה חברה צעירים אני לא רואה איך הרמה בארץ תגיע לרמות הגבהות כמו באולמפיה אם יהיה לי כסף אני מיתכוון לעשות את זה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() יואב טל: עצתי הכנה? תחטב מהר.
יש לך מאסה רצינית, אבל אתה חייב להוריד אחוז שומן ומהר.. לפחות קצת אחי, כשתהיה על 15% תוכל להמשיך במאסה כמו שצריך.. איתי, היתי בטוח שיש לך יותר מאסה, אתה חייב לאכול. וד"א, אני עדיין עומד על זה שאני יותר גדול ממך. בכל מקרה, גוף יפה וחטוב יש לך, ומעניין אותי לדעת אם תתיחס לשורה הזאת..
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
מה אתה עושה פה השוואות מי יותר גדול? חכה חודש תראה תמונות שלי תראה אולי אני אפילו יותר גדול ממך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה על המחמאה אח יקר! השנה אני מתקדם באיטיוץ כדי שלא יווצר מצב כמו של שנה שעברה שעליתי יותר מדי מהר ואז התחילו בעיות הבריאות בגלל שהגוף בגיל שלי בניראה עדיין לי מוכן להחזיק את העומס המשקל על הכל. כי התבאסתי לאבד 2 חודשי מאסה! כנראה שהשנה אני לא יתחרה ושנה הבאה זה כבר תלוי בצבא ( דרך אגב אתמול הוזמנתי למבחנים לסיירות נבחרות). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
שמע, זה לא כי אני רוצה לעצבן, להציק או משהו.. פשוט כששמתי תמונות פעם אז התפתחה לנו שיחה על מי יותר גדול.. ומאז לקחתי את זה כמעין תחרות קטנה ביני לבינו. ושים תמונות אתה מוזמן.
![]() |
![]() |
#95 |
מושעה
|
![]() אל תדאג אני ישים תתמונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחרתי בעד 18. http://img201.imageshack.us/my.php?i...ict0061lh4.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?i...ict0090mu2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?i...ict0086rc1.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?i...ict0028dj8.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי לא הגעת לתחרות ייבש מספיק.. :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
מושעה
|
![]() חזק ביותר כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, התמונות משקרות, הוא נראה קטן יחסית בתמונות, אבל הוא ענק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]() התמונות מאוד משקרות.
מקס ניחן בגנטיקה עילאית לגילו, ומה שהכי בולט אלה רגלים יוצאות מהכלל. אם יתמיד, יש לו סיכוי להיות מהטובים בארץ בעוד כמה שנים. |
![]() |
![]() |