|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איזה נוסטלגיות.. שאני חושב על זה בדיעבד אני מבין כמה אכזריים היו המשחקים האלה הכי אכזרי ומשפיל זה "קפד ראשו" מנדבים מישהו להיות ראשון, אחד החברים מוריד לו כאפה פצצה כשהוא עם ראש למטה ככה שהוא לא רואה מי זה.. ואז הוא צריך לנחש מי הוריד לו ת'כאפה תוך כדי שכל החברים עושים "בזזזזזזזזזזזזזזזזז" תוך כדי שהם מצביעים באוויר ומסובבים ת'אצבע.. אם הוא לא מנחש נכון הוא יורד לעוד כאפה.. אם הוא מנחש נכון מי שהוריד לו ת'כאפה מקפד את ראשו איזה משחקים סאדיסטים יא אללה..
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם המשחק ששניאל ואלה דיברו עליו וקראים לו רוסי שהיה חייב לבעוט תכדור או להבקיע גול רק מהאוויר וכול בעיטה היייתה מורידה סכום נקודות שונה למש בעיטת עקב זה הכול היה מוריד ומי שהיה מכניס גול לא מהאוויר היה נכנס לשער או מי שהיה מוציא החוצה תכדור או נוגע פעמיים או נוגע ביד וגם הייה סטנגה שתיים על שתים כזה להתמסר אחד עם השני ומותר לך לגעת רק פעם אחת לכול אחד היינו משחקים אתזה בבלקים של איזה כמה ילדים חברים שלנו היינו מעצבנים תשכנים היינו פוגעים להם במכוניות וואייי חחח והיינו מדרגים את המקומות של הילדים במכות בכיתה מי הכי חזק מי מקום שני בחוזקה שלישי וכל השאר ואיזה כיף זה היה אז היינו משחקים הפלות תמיד והיה לנו מחנב כזה בבצפר במין חורשה כזאת בחצר של הבצפר וגם 4 תחנות היה משחק חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ביותר זה היה באמת משחק טובבבבבבבבבב וואי חח גם אצלנו היהה הרבה אלימות גם תמיד היה כזה מין מקום כזה בחטיבה שתמיד שניים שהיו רבים היו קובעים שם אחרי בצפר ורבים שם אתה קולט את כול החטיבה מתחילים לצפות במכות ככה ולעודד זה היה קורא פעמיים בשבוע ככה המכות אין איזה נוסטלגגייהההה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Night_Wolf]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל על הזמן איך אני אוהב משחקים של מכות זה תחביב חיי אחי הינה כמה שהיינו משחקים בילדות
גלעד אתה בכלל שיחקת בברביות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דקת דומייה נוסטלגית...
ואיך לעזאזאל שכחת את הפורפרה יא בזוקהה חמור חח
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חבר'ה..תכף פורים...תגידו לי מי פה גדל על נפצים ורובי פיקות?חחחחחחח בעיקר נפצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי הוצאתי כסף על נפצים בחיים שלי כמו על תוספי תזונה
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וווווווואייי נייטוולף מה הזכרת לי עכשיווווו חח אני מת ויש את המשחק 21 יש 5 שחקנים ושוער ואסור שהכדור ינגע ברצפה וכל פעם שנכנס גול עולה 8 נקודות ומי שבועט והשוער תפס את הכדור ביד הבן אדם שבעט נכנס לשער עד שמגיע ל21 נקודות השוער מסתובב ו10 מטר מאחורה כל אחד מחברי הקבוצה בתורו בועט עליו אם הכדור חחח או שיש את המשחק שהיינו משחקים בשכבה בכיתה ו' חחחחח לוקחים פחית קולה מועכים אותה ואיזה 10 חבר'ה כולם חרמנים להביא מכות למי שהפחית עברה בין הרגליים מפוצצים אותו מכות חחחחחחחחחחחח ומי פעם שיחק משקופים? שמי שעובר מהדלת ולא קופץ למשקוף מפוצצים אותו מכות עד שהוא נוגע במשקוף אחר? מה עוד היה חחחחחחח קדאווה גם היה חזק!! חחח אין על הילדות
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואייי 21 זה חזק אחי! "קדאוו" עומדים על הביוב ,השחקן שיוצא ממנו קופץ על רגל אחת לעבר השחקנים האחרים הוא צריך לתפוס אותם,הוא ממשיך לקפוץ על רגל אחת כל הזמן הזה.ברגע שהוא תופס מפוצצים את הילד עד זוב דם או עד שהוא לא חוזר לביוב , עם אותו אחד יוצא מהביוב עם שתי רגליים על הריצפה הורגים אותו . בקיצור ככה הינו משחקים כל יום ויום הרבה מאוד זמן,ניראה לי כאשר הייתי בכיתה ח' או ו' לא זוכר חח כל יום היה אחד אחר חוזר כולו מוכה ובוכה ,אבל איזה צחוקים של החיים ...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זוכרים את הכיפלוקים? הפוגים המלבניים האלה??
היה לנו ביסודי לפני פורים התקפת נפצים חחחח אנשים מפוצצים בלי אלוהים בכיתות, בחצר, במסדרון והמורים רצים באטרף חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כיפלוקים איזה ישן פיי והיה את "תחת" שצריך להכניס בוולה לשער וכשמגיעים ל-5 נקודות בועטים תכדור לתחת של השוער
עריכה: http://img503.imageshack.us/img503/4935/dsc00150pp2.jpg יש לי בבית תכיפלוק הענק הכתום! אני צריך לחפש אותו
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה נוסטלגיה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איך אהבתי ביבלייד ופוגים!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הפצץ אחת התמונות המרגשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני לא מאמין שאף אחד לא הזכיר את האימפייר!!
מישהו זוכר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
היו לי ערימות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פעם ראיתי את זה צחקתי איזה חודש
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
תמיד החרידים משחקים 5 קוביות...אתה קולט ילד בגילנו במקום להביא ביד אחה"צ יוצא לרחוב משחק 5 קוביות בכניסה לבניין עם ישמעל וצדקיהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() [quote=Mr.Bazooka]זהירות:התוכן המוצג באשכול זה יכול לגרום לחלקכם להזיל דימעה
תראו מה עברנו ![]() ![]() |
![]() |
![]() |