|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() איפה בזוקה נעלם באמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתלבש כמו אימו הוא מתנהג כמו אימו, אתם פשוט ישר שונאים כל דבר שאתם לא.
והבאת פה דוגמא של אימו הכי הומו, זה כמו שיש בנים בימינו שמתלבשים כמו בנות, זה מה שהבאת פה. אני לא אומר שהם מתלבשים יפה והם נראים טוב, אבל אתם פשוט שונאים כל דבר שלא נראה לכם. עצוב ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא בתל אביב שם אני מכיר מקום שיש שם כאלה הימואים שרבים בחבורות אשקרא כל המועדון קופץ על מישהו אחד ראיתי פעם היה שם תקרית ששברו למישהו בקבוקי בירה על הפנים בכמויות איזה 5 בקבוקים ניפצו עליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אימו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה תיראה איך האימואים הופכים להיות הומואים ובורחים במנוסה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההכללה הזו לעזאזאל?..
כן יש אימואים שזה ממש ממש ממש בצורה מוגזמת עם כל השיער איפור פאנים וכל אלה, שחותכים וורידים וכל היום בוכים על כמה שהחיים חרא וזה.. זה דבר זוועתי, אבל יש אנשים שפשוט אוהבים את הסגנון מוזיקה, חלק מהמוזיקה שאני שומע זה להקות כמו פול אאוט בוי, מי קמיקל רומאנס, פאניק את דה דיסקו, Afi, ועם זה אני גם שומע רוק כבד וגלאם,פופ, היפ הופ, וגם טיפטיפה מזרחית, אבל לא מהכבדה.. אני אוהב בעיקר בלדות, אבל לא בלדות דיכאוניות.. אין טעם להכליל לפי ז'אנר של מוזיקה.. ד"א לזה שאמר שאביב גפן הוא מלך האימואים - אני מת על אביב גפן, ובעיקר בגלל שהוא יוצר וכותב מוכשר.. ואני מתחבר לזה בגלל שגם אני כותב שירים.. בכל מקרה, יש לי שיער קצוץ, אני לא שם איפור, לא מתלבש שחור, לא לובש ניטים, לא בוכה כל היום שהחיים בזבל, ובכלליות אני בנאדם די אופטימי.. קצת מתנגש עם מה שאמרת לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יכולתי להסביר את עצמי יותר טוב. פשוט יש אנשים שחושבים שכל האימואים אותו דבר, וכל מי ששומע מוזיקת אימו(שזה 50% מהעולם) אז נחשב לאימו. טוב אז כל מי ששומע מטאל הוא מטאליסט כבד חסר רגשות, וכל מי ששומע דיכאון אז הוא כל החיים שלו בבאסה. וכמו שKEEN אמר, אני לא מתלבש כמו אימו, לא מרגיש כמו אימו, לא חושב כמו אימו ולא מתאפר בכלל. נהנה מהסגנון מוזיקה, זה הכל. לא אכפת לי מה הרקע של הלהקה או מה היא עשתה ואיך היא מתלבשת, העיקר המוזיקה. כל דבר אחר - על הזין שלי. תקראו לי אימו כמה שאתם רוצים, זה לא מעליב אותי וזה גם לא מזיז לי, כי בסך הכל אם אשכרה פתחתם אשכול על אימו ואתם מדברים על זה, זה מעניין אתכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עשית את הסקר על הבובות פרווה שיש לך בחדר או מה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תיסתפר[Exhibit]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() עומרי אחי יש לך אולי שמות של להקת death viking טובות? אני מכיר רק amon amarth ואינספריום חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחייייייייייי קרעתה לי תצורא פהההההההההההההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
+892478932748923 ודחוף!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
לך תמצא חיים ![]() מספיק כבר לזיין בשכל ![]() רק דיכאון ומזרחיתתתתת ![]() ** באמת יש דברים בארץ שנראים כמו שבתמונות?!?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חבורת הומואים שאי אפשר לקרוא להם בחורים או דברים..מזה זה גבר שמתלבש כמו בחורה ובוכה לך כל שניה?
אבל בחורות אמו יש דווקא חמודות ![]() |
![]() |
![]() |