|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה הוא ירה לו 3 כדורים בגב, כך שיש סיכוי שהכדור חדר את בית החזה.
ורבין פונה אגב לבית חולים איכילוב אם אני לא טועה ואין לי מושג מה המרחק שלו מהכיכר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() אבל דבר אחד אני לא מבין למה עושים יום רבין ??
יש אנשים הרבה הרבה יותר חשובים ממנו ? לדוגמא רחבעם זאבי (גנדי) מי שלא זוכר נרצח על ידי ערבים בשל דעותיו הפולטים היה אדם יותר חשוב מרבין ... רבין במלחמת השירור בכלל נפל מהאופנוע שלו ולא השתתף במלחמה הוא היה היחיד שפקד על תקיפת ספינת מעפילים יהודים הוא ירה על יהודים שניסו לברוח מהנאצים ! כרמטכ"ל הוא איבד את הכרתו ולא פיקד על הצבא הוא הביא לערבים יותר מ 5000 קלאצ'ניקובים (נחשב נשק לא חוקי בגלל הפגיעה שהכדור שלו עושה ) על חשבון אזרחי ישראל הוא שם זין אחד גדול על כול הימין שהיה הוא התעלם מכולם הוא חתם עם ערפאת על הסכם שמגרש יהודים מביתם בתמורה לכלום שיזרקו לרחוב לטענתו ועוד ועד
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() תבין דבר אחד עכשיו כול אלו שמתווכים שאומרים שהוא היה רוצח והוא אשם בהכול הם עברו שטיפת מוח אני זוכר מכיתה איזה ב ג לא זוכר מתי זה היה היו כול הזמן עושים לנו שטיפת מוח יום שלם על רבין כמה עצוב כמה עצוב בסדר אז בןאדם מתאני מבין למשפחתו כואב אני מבין את זה מאבדים מישהו קרוב אבל שהבן אדם הזה עשה רק נזק לגוש ענק של האוכלסיה בישראל לא מגיע לו בכלל יום לזיכרו כן למשפחתו זה נכון כול שנה הם ניזכרים בו ביום אחד אבל כול המדינה זה מוגזם
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח בבקשה נ.ב סוף סוף הגיע בעל הברית חח
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() מגיע לו
רוצחחחחח
![]() |
#92 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#94 |
משתמש ותיק
|
![]() בלי קשר עכשיו
אבל למישהו יש את האתר הזה שמראים שמנבא בתנ"ך את רצח רבין
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בית זונות אחד גדול זה מה שהולך פה במדינה עם המערכת משפט.
![]() |
![]() |
#96 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
וואלק שמח לשמוע שיש פה כבר 4-5 לפחות
![]() |
![]() |
#97 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
כרגיל הסיבה שאנשים תוקעים את הראש לתחת היא בגלל המשפט השני , הקונספירציות הן לא לגבי חפותו של יגאל עמיר , הוא ..... לא משנה מאיזה זוית תרא ואת זה : הקונספירציה היא איך לעזאזל בדיוק כשרבין מחליט לשחק אותה גיבור ולא לשים מגן , אחד עם מטענין בדירה הולך לתוך קהל מאובטח(אינטיפאדה!) עם אקדח , במקום לירות בו מכמעט כל מקום עם *רובה (rifle) כשהוא פאקינג עומד על במה כמו שכל התנקשות פוליטית קוראת. למה יש את כל הסיפור הזה של הנסיעה הארוכה לאיכילוב כשנהוג בארץ לפנות כל גרגר אבק מהדרך של מכונית של רה"ם (שרון , זוכרים?) , הדף המוכתם והחורים בו , הסרטונים : אי הסגרת הנתונים של הרנטגן ועוד... מה עם החבר שלו אבישי רביב שפתאום מגלים שהוא סוכן דיסאינפורמציה של השב"כ ושולחים אותו בחזרה הבייתה? סליחה אבל כולם יודעים למה אנשים בוחרים לשים את הראש בתחת. הרעיון הזה מקבל יחס דומה מאנשים כמו פרות בהודו. ואם לא היה משהו שלא בוחרים לספר לנו עליו , הרי מדובר בתכנון מוזר מפגר וביזארי שמפר את כל חוקי הרדוקציה (הפתרון הפשוט ביותר הוא הטוב ביותר והסביר ביותר , אם X עדויות\כללים לא מסבירים תופעה יש לחפש כל נוסף) מאוד של רצח(זוכרים שסיפרו לנו שזה תכנן את הרצח במשך זמן רב והשני עודד אותו?) ועל ראיות כאלה יש אנשים שיושבים בכלא , כשמדובר בזירות רצח וכו'. ולא אני לא קיצוני שתומך ברצח רבין , למרות שאני לא מחבב כמה דברים שהאיש עשה אני גם קצת מעריך אותו על דברים אחרים. בעצם לא ממש אכפת לי.
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך פיתרון אחד כול מי שרצח ולא משנה איך צריך לקבל עונש כבד , מה זה עונש כבד? 20 ,30 שנה ללא אפשרות לקיצור שליש מה שהולך בבתי הסוהר זה כבר לא משנה העיקר שהוא יאבד את החופש שלו.. אבל הבעיה היא שמי שרוצח בכביש(נהג משאית) או איזה נער בן 17 שדקר מישהו והרג אותו או פתח אותו במכות וכוי מקבל 6 שנים ויושב 4 בקושי ועל הכביש זה סיפור אחר במקרה הטוב שנה בכלא ושלילה ל3 שנים!!!(ולא משנה אם הוא הרג משפחה שלמה לדעתי מי שנוהג כמו משוגע התכוון להרוג וזה אומר רצח לא הריגה ולא שום דבר) בקיצר מערכת המשפט דפוקה מהיסוד צריך באמת משהו מיוחד כדי לשנות את זה לכו תדקרו חופשי בקושי תשבו תאמינו לי |
|
![]() |
![]() |