|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בעיקרון זה נכון שמי שעשיר יותר רוב הסיכויים שיהיה מאושר יותר, אבל לא חסרים מליינים שהתאבדו כי היה להם חוסר, היו בודדים ונטולי אהבה וזה דבר שבסופו של דבר מביא אותך לאי שפיות. אפשר לקנות בחורה שתיתן לך את הגוף שלה, אבל בינינו זיון זה הנאה פיסית ובסופו של דבר חסרים לך הרגשות..
זה קיטשי ובולשיט, אבל בסופו של דבר זה נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
|
![]() ציטוט:
אין דבר שאי אפשר להשיג עם כסף... אתה יכול לגרום לכל בחורה להתאהב בך עם כסף... אהבה זה קצת יותר מורכב ואני יכול גם לזה למצוא לך פיתרון בעזרת כסף... אבל בוא רגע נצא מדברים כמו אהבה ואושר ותראה שאין דבר שאתה לא יכול להשיג... (ד"א יש שאומרים שבכלל לא ניתן להשיג אושר ומי שמשיג אותו בכלל לא מאושר אז בוא נצא רגע מהקטע של האושר) יש פה אנשים שחושבים שהם חיים בסרט של דיסני... אתם חייבים להתעורר. בעולם החומרני של היום כסף זה הכל בחיים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() היית פעם מאוהב? היית פעם נאהב?
לקנות אהבה בכסף זה מזויף ובאיזשהו שלב רואים את זה.. אחי עד לפני כמה זמן הייתי בדיעה שלך, הבנתי שזה לא נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר על בנאדם עשיר שרואה כוסית ברחוב ורוצה לגרום לה להתאהב בו... אבל אני לא מתכוון לזה אני ממתכוון לזה שבעזרת כסף אתה יכול למצוא אהבה הרבה יותר בקלות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 |
מושעה
|
![]() קיצר אתם מדברים אי אפשר להיות מאושר עם כסף..
תראו לי אחד שיקבל 50 אלף לא יהפוך להיות פקמן עם החיוך שיהיה עליו אני אומר צריך קצת מהכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם עם כל הכסף שבעולם במיילא תמות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() ציטוט:
בנאדם עם מספיק כסף יכול להשיג לעצמו את הרופא הבכיר בעולם שיבדוק אותו כל שבוע בכל נושא אפשרי ובצורה הטובה והבריאה ביותר... בנאדם עם מספיק כסף יכול לגייס את הרופאים הטובים ביותר בשביל הניתוח שהוא יצטרך... אני יכול להמשיך ככה כל היום... כל דבר שאתם חושבים עליו תחשבו רגע ותיראו שאפשר למצוא פיתרון עם מספיק כסף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקיצור מה שאני אומר זה שעדיף להוולד עם מזל מאשר עם כסף.
![]() |
![]() |
#96 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() רודף כסף,לא ישבע כסף. בהצלחה לכם ניראה לאן תגיעו
עמית ישרלילה אתה עובד בקסטן?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
|
![]() סלים שיידי אם היה לך מלא כסף היית מזיין כל היום ובסוף מקבל איידס
ככה שכן אפשר לחלות במחלות סופניות עם כסף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל בטח הזין שלו היה נושר. אני לא מכיר טיפול לזה.
![]() |
![]() |
#100 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |