|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
וואלה אני עכשיו ב185 פאונד 84 קילו אחי וזה עדיין לא מספיק לי...אני ניראה לי ימשיך מאסה עד שאני יגיע ל220 ככה ואז אני ירד לאחוזי שומן שהייתי קודם...עכשיו אבל תאמת אין לי בעיה עם הגוף שלי..פשוט אני כל הזמן רוצה יותר...(84 קילו 7-8 אחוז שומן על מטר 72 אני חושב... ![]() בע"ה אבל עד קיץ הבא אני כבר יהיה במצב להיתחרות במה תחרויות מקומיות... ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אין מצב שהוא יגיע לדבר כזה באימון...הכי הרבה שראיתי זה 2 ס"מ בפאמפ...וזה היה רק שעבדתי על היד קידמית ואחורית ביחד בתוכנית 5X5 שדרך אגב הולכת לי עכשיו כמו חלום...אבל פשוט לא הגיוני איזה קריעת תחת זה...
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני אצלם לכם וזהו..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקוביות יושב עליך פצצה! ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח תודה, זה תמונה מאתמול , היד והחזה יצאו חרא בתמונה אבל בקטנה
אני אעלה כנראה שבוע הבא תמונות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תישמע איךא ני שולחלך הודעה פרטית אני רוצה לישאול אותך כמה שאלות ואני לא יודע איך ולארוצה בפורום :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אין מה לעשות , לא לכולם יש גנטיקה מושלמת...אני (ורוב האחרים פה) נאלצים לוותר על החיטובים בשביל מסה... וכן , אני מעדיף לאבד את החיטוב ולזכות במסה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גניטקה כמו שלך באמת עדיף לאבד חיטוב כי מה שאתה מרוויח ישתלם מאוד מאוד בחיטוב ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() !you look graet
![]() |
#93 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אתה גר בתל-מונד? איפה אתה לומד? איפה אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() לומד ברבין תל מונד.
מתאמן ב'סטודיו של דליה'... שם בדרך בין משמרת לכפר הס... וואלה אחי אני רואה אתה מחרות ![]() איפה אתה לומד\מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אז כנס לי לאיי סי348467531
![]() |
![]() |
#96 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ד"א אני יודע מי אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() חחח רציני אחי?
איך אתה יודע מי אני? והייתי בדילמה אם להירשם לסוויפט אבל בסוף דליה. יש לך אייסי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אני רואה אותך הרבה בתלמונד כשאני עובר שם ויש מצב אולי אפילו לקחתי אותך טרמפ פעם בריינג'ר..
347828293 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |