|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר כמה שבועות אומר ש"צבא צי" רק הורס אשכולות. אלה סתם חברה שהחליטו שרק הם חכמים וכל השאר לא יודעים כלום... אם מישו שואל שאלה שניראת להם מובנת מאליו הורסים לבחור את השאכול שבשבילו זו באמת שאלה חשובה וגורמים לו לעזוב...
וגם העינין אם המוניטין יש דפים שלמים בדף של צי שעוסק בתורידו לefi מוניטין מה זה הזין הזה?! זה לא שאני מספים או כותב שטויות בפורום אימונים/פיתוח גוף. סתם! http://www.israelbody.com/showthread.php?t=24237
![]() |
#82 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, הספרטנים והצ"י באמת הורסים הרבה פוסטים. כל מקום שמים איזו תמונה של "shut the fuck up noob" שזה כבר חרוש ולא מצחיק. מורידים לאנשים חדשים לחשוב פעמיים לפני שהם פותחים נושא.. חוץ מזה שחוץ מהספים ב"auo auo auo" ו:בצ"י! לתקוף!!!" הם לא באמת תורמים לשום פוסט, סתם עושים ספאם מיותר. באמת, אבל באמת שאני לא מבין למה זה... לגרור תשומת לב?
![]() |
![]() |
#83 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מסכים איתכם... אני משער שניסחפתי קצת....
אני בד"כ לא ככה עם חדשים ואתם יודעים את זה... יאללה צריך להתחיל להחזיר את הפורום למה שהיה... בתור התחלה... צריך להתחיל להכינס לשם שינויי גם לפורומים כמו אימונים ותזונה ותוספים ולא רק לדיבורים כללי... הפורום דיי איבד את המטרה שלו וחבל לי.. הדגמה: תלחצו על "הודעות חדשות" למעלה בדף ותסתכלו בצד כמו נושאים עדכנייים הם מדיבורים כללי וכמה מהשאר... אני עובד כרגע על מאמר על ויטמינים וכדאי שאנשים יחפשו פה גם מה לתרום לפורום ולהביא משו חדש כי להתלונן זה הכי קל... (ולא.. איתן אני לא מדבר עליך) ד"א צ"י משנה תדמית ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() ציטוט:
וזה שאתה מפחד לשאול שאלה???!!!! זה הדבר הכי גרוע שיש... המטרה של הפורום זה לענות על שאלות ולא לצחוק על מי ששואל חבל מאוד שהמצב הגיע למה שהגיע... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() ציטוט:
רק משהו אחד.. אל תפתח 40 פוסטים. תרגז מלא שאלות בפוסט אחד, הכי נוח לענות ככה..
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() באמת הפורם ניהיה שכונה, אני אומנם לא פעיל במיוחד אבל כבר לא כיף סתם לשוטט בפורם, וגם עם כל הצ"י הזה והכיתובים מתחת לכינוי והעובדה שחלק מהמנהלים משתפים פעולה זה פשוט בושה.
ואם אפשר להגיד משהו בתור מישהו שמתסכל בעיקר בפורם אימונים ותזונה(בעיקר אימונים) לאיתן מגיע בהחלט Vip ואני לא מבין איך כ"כ הרבה אנשים שאם תסתכלו רוב ההודעות שלהם זה בדיבורים כללי מקבלים את הvip ואיתן לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
|
![]() ציטוט:
כשאני יוכל אני ידאג שיהיה לך חיובי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר צריך להביא אותו לאירוח בפורם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() טוב אז כל מה שלמנו מה3 דפים האחרונים זה:
א)לפרק את הצבאות ולדרוש מהמנהלים למחוק תדברים המטומטמים מתחת לשם ב)להתחיל להשקיע גם בפורומים אחרים ג)לחפש אחר משתמשים אובדים שהיו בעבר פעילים ולדרוש מהם ב כל דקרך ובכל צורה שיחזוו לפורום ושיגיבו בכמה אשכולות. ד)לכבד את החדש ולעשות הכל כדי שיחזור וישאל עוד שאלה. ה)למחוק את האשכול של המלחמה בנובים ו)אני אוהב אתכם אנשים וכל הכבוד שהבנתם את המטרה שלי של משה המרגל ושל איתן שהוא באמת סוס. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי, כרגע גיליתי משהו מאוד מצחיק אתה לומד בקורס עם שכן שלי סרגיי.. איזה עולם קטן.
![]() |
#100 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אכן אכן. תמיד טוב שתהייה עוד תעודה, אני שוקל ברצינות לתרגם את השם שעשיתי בענף - להדרכות פרטיות. אכן עולם קטן. תגיד לסרגי ששמעת שהוא עובד 28 שעות ביום...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |