|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב מציון
יש הרבה מסה וגם גוף יפה ..
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב גבר!
![]() |
#83 |
חבר מתחיל
|
+++
יפה.
נראה אותך על הבמה שנה הבאה!! בטח עבדת קשה מאוד.. מישהו חכם אמר לי פעם- "להעלות מסה זו לא החוכמה, צריך גם חיטוב כדי להיות באדיבלדר".. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
את יודעת שבלעדייך לא הייתי מגיע לזה. חבר'ה, זה המקום לציין שבלי סביבה תומכת באופן כללי, וחברה תומכת בפרט! קשה מאוד לעבור את התקופה הזאת שנקראת - חיטוב. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מסכים מיליון אחוז, אני גם אמרתי את זה, כנראה לא לך - אבל התבטאתי ככה אינספור פעמים בפורום. בדרך כלל זו ממש לא חוכמה לעלות מאסה - זה אפילו כיף. אבל מי שלא יודע לחטב הוא לא באדי בילדר - החיטוב זה החלק הקשה - זו הגבורה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אני חייב להגיד שמילא גבורה , אבל חיטוב הוא דווקא תקופה שאהבתי
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אם תשים לב אף פעם לא התלוננתי על הדילול פחמימה...אני חופשי חי על 50 גרם ליום פשוט נמאס לטחון כ"כ הרבה חלבון
![]() |
![]() |
#90 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תאמת אני נהנה בחיטוב
זה התענוג של לחשוף את כל מה שבנית ורק אז אתה מגלה עם באמת שיפרת את מה שרצית לשפר.
![]() |
#91 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
הבעיה זו תקופת הביניים שאתה רחוק מלהיות חטוב, אבל פחות מאסיבי בגלל שנפטרת ממיים ושומן, ואין מה לעשות - אתה נראה פחות גדול (למרות שברור שמה שהעפת היה זבל טהור). ועוד בעיה זה הרעב ושאסור לאכול כמעט כלום. ברור שהתוצאה הסופית היא תענוג, בתנאי שמגיעים אליה. אגב, למי שיודע איך הוא נראה על 5 אחוז שומן, קצת קשה להתלהב מעצמו על 12. אני הגעתי לסביבות ה 12, ולפרקים גם לאזור העשר השנה ונורא מפתה אותי להמשיך עוד קצת ולראות את התוצאה הסופית, כי ברור לגמרי ומעל לכל ספק (גם במספרים) שעליתי החורף יפה מאוד. אבל לרדת מעשרה אחוז כשלא מתחרים זה נראה לי קצת מפגר. אני עומד בתוכנית שלי ועושה תחזוקה פלוס עלייה קטנה, גם מיתנתי קצת אירובי, אין צורך להגזים עכשיו. יש לי כמה בעיות לא קלות בחודשים האחרונים, אני מקווה לפתור אותן ולצאת למאסה מטורפת בסוף ספטמבר. נ.ב. פאק אני חפרתי פה עמוק מאוד. כנראה באמת יש לי בעיות...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני עושה את החיטוב הזה אחרי תקופה מאסה יחסית קצרה (כולה 6-7 חודש) בשביל לראות מה מי מו וגם בשביל לדעת מה מגיב טוב יותר על הגוף.. מן הסתם אחרי שנתיים שלוש של אימונים כבר יודעים טוב איך הגוף מגיב .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |