|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אשכרה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השם שלו נשמע כמו חירטוט אחושליניג .. ובקשר למייקל - אי אפשר להגיד שהוא "מסה ממוצעת מינוס", אחרי הכל יש לו "קצת" יותר מסה מלבנאדם נורמאלי, אין לו שום שאיפה להיות באדיבילדר אז אתם לא יכולים להשוות אותו לבאדיבילדרים .. בדוגרי אין לו כלום, הרבה יחסי ציבור ולדעתי הבטן שלו גם לא משו בכלל, אבל מה הוא עשה לכם רע ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחטונג זה מישהו מהפורום אחי.. ahtung הנה תמונה של הבטן שלו מפעם. ![]() גם לסיקס פאק יש גנטיקה לא רעה בבטן : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() ואייי איזה שרירים בבטן יא וואלי !! אבל הם גדולים מדי ביחס לחזה ואלכסונים וכו' ..
נראה כמו איזה עריכה בפוטושופ או הזרקה של סיליקון לתוך הריבועים :o עריכה: סיקס פאק הזה גם חמודי, פשוט הוא לא יודע לצלם :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משה המרגל ....
תגיד מה אתה רציני בעסקי הריגול ???????????????????????? ![]()
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() ![]() יש לך מחירון או משהו או איזה אתר כי אני בונה עליך
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההתלהבות ממנו? גוף לא סימטרי ולא אסתטי בכלל
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ובקשר למייקל אני לא מקנא בגוף שלו בגרוש אבל אני כן מקנא מההצלחה, הפירסום והכסף שהוא עושה מהגוף שלו ועל זה נאמר הלוואי עלי! ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חבר'ה סליחה על הביטוי...אבל אתם נואשים עזבו אותכם מהמייקל הזה...עוד לא מצץ חלבון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
|
![]() לא שאני מעריץ שלו להפך אני חושב שהוא חושב שהוא תופס מעצמו יותר מידי ומשחק אותה מדריך חדר כושר.
אבל מצחיק לראות שחיפים אומרים עליו שהוא שחיף. פרט לאליאב,גלעד ועוד 2-3 אנשים בפורום לכל השאר אין זכות בכלל לקרוא לו שחיף. שיגיעו לגוף ולחיטוב כמו שלו שידברו וגם ככה אתם מצחיקים נותנים את התמונות הכי גרועות שלו טוב שלא נתתם את התמונה הזאת: ![]() אתם רואים את ההבדלים בין התמונות? ![]() בינתיים אין לאף אחד זכות ללכלך עליו וזה למה? כי הבן אדם מגלגל כסף והרבה ממנו. כי הבן אדם מזיין בכמות שלא תזיינו בחיים שלכם. כי לבן אדם יש פרסום שבחיים לא יהיה לכם. כי הרבה בנים רוצים להיות כמוהו ובנות רוצות להיות איתו.(אני בטוח שיש אפילו כמה בנים פה שרוצים להיות איתו ![]() ![]() ולא משנה כמה "שחיף",נוב,פוזאיסט,אגואיסט הוא יהיה בשבילכם אתם תישארו "מגודלים" ובתולים והוא יישאר עדיין שחיף אבל יזיין בערמות. קיצר יאללה סגרנו תנושא וחלאס לחפור עליו ותפסיקו ללכלך על כל אחד כי זה מוריד מהכבוד ומהרמה שלכם מה אתם תינוקות? אתם תעשו מה שבראש שלכם תמשיכו להתלהב ליד החברים שלכם והוא ימשיך להתלהב בטלוויזיה ובאינטרנט ויעשה מזה כסף,בזמן שאתם תתלוננו,תשמיצו ותביאו ביד על ערוץ הדוגמניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() בזוקה, להגיד לך למה אני שונא אותו? כי הוא ראש קטן. הוא משחק בראש גדול אבל הוא ראש קטן.
הוא בא הלך לצבא, שיחק להם על הבעיה בלב שיש לו, צינתורים, סיפורים, סרטים ויצא על רפואי מהצבא. (אתה יודע, בצבא יש תפקידים שלא חייב לאמץ את הלב כל-כך... - אפילו להתנדב). אבל להשתתף בפסטיגל, להתאמן 4 ימים בשבוע בחדר כושר, לשחק כדורסל ואפילו בקבוצה רשמית בליגה כלשהי ולהרוויח עשרות אלפי דולרים הוא יכול, כי חיילים נהרגים כדי שמייקל לואיס יתקיים. התופעה הזו לא נעצרת במייקל לואיס, היא נמשכת באושרי כהן, איתי תורג'מן ועוד רשימה לא קצרה של משתמטים שבמקום לתרום למדינה שלהם החליטו להשתמט ולפתח את החיים שלהם בעוד שחיילים אחרים כן יתרמו, כן יהרגו, כן יגמרו בכיסאות גלגלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אל תשכח את הזה מכוכב נולד... ג'קו או איך שלא קוראים לו.
![]() |
![]() |
#96 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
"להקת הנחל 2007!" הוא כן תרם משהו! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בואנ'ה לא נמאס לכם לדבר על האנשים האלו
שיהנו שייזינו מה אתה דוחפים את האף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
הושעה
|
![]() הערצה? פרסום? הכל פלסטיק... מזוייף... עדיף להיות חייל שייטת (אפילו לא שייטת) אנונימי לחלוטין ממעמד בינוני שזוכה להערצה אמיתית מהקרובים אליו על זה שהוא אמר תודה לדורות הקודמים שנלחמו על האדמה כאן מאשר "גיבור" ילדים מפלסטיק עם יחסי ציבור עד השמיים בלי כישרון בולט.
עבודה קלה אתם אומרים... מה שווה כל זה אם הוא בקושי עושה משהו?! ארנולד, ג'יימס הטפילד, יוהאן קרויף ואחרים בסגנון - אנשים שעברו את הדלות והבוץ, עברו את הקשיים, השקיעו עשרות שנים ויישארו אגדות לתמיד. זה בקצרה ככה...
![]() |
#99 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בגלל זה לא הבנתה למה כולם כמעט שונאים אותו פה. אף אחד לא בא לבקש את הילדות בנו 12 שמתלהבות מהקוביות שלו או את הכסף שהסוכן שלו נותן לו אנשים פשוט התעצבנו מהפוזה שיש עליו בקטע שהוא מחשיב את עצמו כבודיבילדר מקצועי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |