|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הגודל אי אפשר ממש לדעת ולגבי אדג יש לו קצת גינו וגם לבטיסטה ואל תגידו שלא!!!
כי ממש רואים את זה בעיקר שעושים לי סייד צ'סט. ואדג ממש ירדה לו המסה והוא השמין אבל אדג הוא מתאבק אדיר!בתור גימיק וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
טוב נו לפחות הוא מתאבק סבבה ויש לו כשרון משחק טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
רק אם אתה מש מעריץ של הWWE וישלך תמונות שלו מפעם תוכל לראות בכל מקרה מצאתי תמונה ישנה שלו היא לא כל כך מובנת אבל מקווה שתוכל להבין משהו: ![]() פה הוא התחיל לזלזל כבר: ![]() אגב מישהו יודע מה קרה לבוקר טי שהוא לא מופיע כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שצריך סטרואידים בשביל להצליח בwwe, הם משתמשים בסטרואידים רק בשביל להיות מפלצות שרירים ולתת שואו לקהל.
כך לדוגמה את שון מייקלס, מתאבק בwwf/wwe כבר למעלה מ20 שנה, רואים שהבנאדם מאז ומועלם היה טבעי, כי פשוט אין לו מסת שריר רצינית בכלל, והוא אחד הפופולרים הגדולים בענף הזה, כולל עוד ים אנשים פופולרים שלא משתמשים כולל אנדרטייקר ועוד רבים וטובים.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש סטרואידים לכוח לכושר ואפילו בשביל לא להיפצע נראהלך שבנאדם טבעי יכול לעמוד במה שהם עומדים? הם כמו סופרמן שם כל אחד ואחד מהם.... ודרך אגב אנדרטייקר בן 900 חחח הוא טבעי באוזן אולי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על ספידים וכד' אין ספק.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() מי שעוד זוכר את ברוק לסנר הוא עכשיו ב Ufc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() ברוק לסנר כישלון
עזב את wwe בשיא שלו בשביל NHL ולא התקבל כי הוא היה חלש ואז רצה לחזור אבל וינס לא הסכים כי הוא דפק אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא לא כישלון בכלל הוא פשוט מפונק ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר טי עבר לראו בדרפט סליחה על הסויפלר והוא השתתף בקרב שנערך אתמול בארה''ב קרב מחומש על אליפות הwwe.
שהקרב כלל:מיק פולי,סינה,בוקר,לאשלי(עבר גם בדרפט),רנדי אורטון |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר אתם מדברים פה על כאלה מה-WWE
אתה יודעים מי זה ג'וני נייטרו? פה יש תמונות שלו למי שלא יודע מי זה: http://www.wwe.com/shows/ecw/superst...ynitro/photos/ אני יודע שהוא לא הכי סוס אבל הוא בערך מה שאני רוצה להגיע אליו אז כמה זמן אתם אומרים לוקח להגיע לכזה גוף? (שנה? שנתיים? פחות? יותר?) נ.ב. למי שיודע... למה הוא עבר ל-ECW? (וגם למה בוגימן עבר?) נ.ב. שני (חחח) אליאב קרייסלר זה אתה בחתימה שלך? (התמונה שכתוב מתחתייה "גם לשחיפים יש סיכוי") אם כן כמה זמן לקח לך להגיע לזה? ואתה לוקח אבקת חלבון וכדורי אומגה 3 וכו'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לגוף כמו של נייטרו אפשר להגיע לפי דעתי תוך שנתים שלוש של עבודה קשה אימונים אפקטיביים
ואגרסיביים ותזנה מעולה וכמובן גנטיקה טובה. כמה יגידו שהוא קטן אבל הבחור הזה לא גמד הוא גבוה ולגובה שלו מאסה כזאת זה נכבד. יש לו חיטוב ממש אבל ממש יפה ומאסה מעולה. אגב מבחינת מראה הוא היה אחד הפייבוריטים שלי כשהוא היה בsmackdown! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מתאבק שאני מעריך מאוד את האתלטיות שלו, ומעריך גם שהוא טבעי:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים גדולים שהם טבעיים. אני נוטה להאמין שהוא טבעי, תחשוב מה שאתה רוצה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא טבעי בשקל! בעצם מה אני מתווכח איתך הוא כן תמשיך לדמיין.
![]() |