|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מבין , יש מנהג באיסלאם שקרה אלפי פעמים בל ההיסטורייה וחוזק על עצמו הוא כתוב בקוראן ( לדוגמה טאקייה , מצוות לפגיעה בלא מוסלמים ) ואנשים עדיין ממשיכים לחשוב שבגלל שכמה מוסלמים ( והם הרי יודעים הכי טוב את הקוראן , אפילו שהם יכולים לקיים את אחת המצוות שלו בכשהם מסבירים לכם את זה על מנת "לשפר" את מצב המוסלמים , מי שמבין יבין) אמרו לכם שזה ככה , מה שכתוב בקוראן , והפירוש המקובל של זה , והעובדה שזה קרה וקורה ולא קשור בדרך כלל לשום דבר אחר או דוגמה אחרת , אז זה לא נכון. האיסלאם לא בידיוק דת רצחנית , אבל המטרה שלה זה להפיץ את עצמה בכל העולם בשיטה יעילה שלא בוחלת באמצעים כמו וירוס תולעת במחשב, + כמה חוקי מוסר מוזרים שחלקם נלקחו מהיהדות וסולפו ומנטרות שונות , אה וגם יש סיפורי תנך מסולפים וסיפורי ברית חדשה שנכתבו עם טעויות היסטוריות.
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואני לא יודע אם אתה יודעים,אבל ישנם כמה ממצאים שמעידים על כך שנפילת מגדלי התאומים הייתה כתובה בקוראן בעקיפין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר ותיק
|
![]() אתה יודע מה הבעייה בגישה הזאת?
שהיהודים אף פעם לא ניסו לקבל אליהם מאמינים חדשים , ואף פעם לא גדלו כדת בצורה משמעותית. ומכל אלה היהדות בינתיים נשארת החזקה ביותר מבחינת אמינות וכו' לעומת הנצרות שהיה פלג יהדות שסחף גויים להתגייר ואחרי זה להתנצר ופעל בכלל מחוץ לארץ אחרי זמן מה והאיסלאם שסך הכל נוצר ככלי לאיחוד שבטי ערב. בקשר לנפילת מגדלי התאומים וכו' הקוראן כתוב בתיאורים ולא בשמות (זה למה לדוגמה היה להם כ"כ קל ל"מצוא" את ירושליים כעיר אחד שמתאימה לאיזה תיאור אפילו שרגלו של מוחמד לא דרכה שמה) אה ובקשר למגדלי התאומים כבר מצאו בכל שטר שיש נבואות על מגדלי התאומים.
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מחד גיסא הדת הזאת מפיצה את עצמה ביעילות עם מנגנוני הגנה רבים ומאידך יכול להיות שפשוט הדת הזאת קיימת *בשביל* לשמש משהו נגדי לנצרות והיהדות. נגיד והיה תכנון מלמעלה כשיצרו את האיסלאם
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב רגע אם הם יגיעו למצב הזה וינצחו וכל העולם יהיה מוסלמי יש לך מושג מה הולך להיות? מה מוסלמים המציאו? אם העולם היה מוסלמי לא היית יודע לצחצח שינים אפילו, שלא לדבר על כל סוגי הבידור שקיימים תחשוב סרטים שגדלת עליהם לא היו קיימים, מוזיקה שאתה שומע לא הייתה קיימת עזוב לא יהיה לך איך לשמוע אותה העולם יהיה אחר לגמרי, אולי תיארתי את זה קצת דפוק אבל אני עייף והייתי חייב להגיב תנסה להבין למה שאני מתכוון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() ציטוט:
טוב זזתי אני עייף,נראה ת'תגובות מחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() חלאת אדם, יש להענישו בחומרה המירבית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי בחדשות בערוץ רוסי כתבה על איך שרוסיות ברוסיה מתאסלמות מרצונן החופשי!!! זה כל כך הגעיל אותי... מה לכל הרוחות גורם לבן אדם חופשי ואתאיסט להחליט יום אחד ללבוש רעלה, להפסיק לאכול חזיר (עוד ברוסיה!!!) ולסבול שלגבר יש כמה נשים??
![]() |
#91 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
ראיתי היום גם והייתי בהלם ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
מנהל ראשי
|
![]() למה ההלם? מלא אנשים חוזרים בתשובה בין עם זה נצרות איסלם יהדות בודהיזם וכו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() ציטוט:
מחזק!!!!!! |
|
![]() |
![]() |