|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א גם אותי הדיאט קולה מחזיק בחיטוב ..
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() Ud2 דיאטה מאוד נוחה.. הדבר היחיד שמעצבן שם זה אימוני דילול... הם ארוכים ומייגעים..
כל הכבוד על ההתמדה, בהצלחה בהמשך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
הם ארוכים ומייגעים כן, אבל אחרי שאתה מסיים את האימון ביום השני, אתה מרגיש כל כך טובבבבבבבבבב! וגם תכלס מה שמחזיק אותך בדיאטה הזאת, זה שאשכרה כל יום אתה קם בא להתקלח וקולט שאתה חטוב יותר!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אימון FBW, בסגנון הזה :
לחיצת רגליים 3*15 כפיפת ברך 3*15 לחיצת חזה 3*15 חתירה 3*15 הרחקת זרועות 2-3*15 הרמת עקבים 3*15 כפיפת מרפק 2*15 פושדאון 2*15 וברגע שאתה מסיים אותו, אתה חוזר עליו עוד פעם בשביל ה extra burn
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה בהמשך איש ענק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המטרה המרכזית של האימון הזה הוא ריקון מאגרי הגליקוגן?
![]() |
![]() |
#89 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחזרה לנושא ..
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שזה לא פוגע בפוסט.
אבל יש לי גם שאלה לגבי אימון הדילול. האם אתה עובד בכל הסטים עד לכשל או רק בסט האחרון בכל תרגיל לכשל? האם בנוסף לתוכנית אימון דילול שכתבת אתה מוסיף סטים לחימום, כי מסוכן בסט הראשון באימון כבר להגיע לכשל. והאם ניתן לגוון בתרגילים אחרים שעובדים על אותם שרירים? כי אולי חשוב דווקא לעשות את התרגילים האלה כדי לא להיפצע בכזה אימון, כלומר כי אלו תרגילים הכי בטוחים בשביל אימון כזה.
![]() |
#96 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
שהגוף שלך רגיל שאתה עובד איתם? אני במאסה עובד 4-6 חזרות פחות או יותר) אני עובד עד לכשל, בסיבוב השני בסט האחרון אני לפעמים מוריד משקל בחזרות האחרונות בשביל להשלים עוד 1-3 חזרות. וכן אני עושה 10 דקות אירובי בסוף כל אימון דילול, סך הכל לוקח כשעה וחצי שעה 45 כל אימון כזה, לפעמים אני עושה בנפרד אופניים / ריצה חצי שעה בהפרש של 5-6 שעות מהאימון במכון. איגור, מה הוא עשה שם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() טוב התחלתי העמסה בסייקל השלישי,
זתומרת שלפני כמה שעות היה לי אימון "מאסה" אני ממשיך לעלות במשקלי העבודה , אומנם 1.25 קילו פה, 2.5 קילו שם, אבל זה עדיין נחמד בהתחשב בעובדה שאני מתחטב. אכלתי עד עכשיו ג'בטה שחורה עם ירקות וגבינה בולגרית 400 גרם ניוקי תפוח אדמה לפני בישול 300 גרם חזה עוף (כמובן שלפני זה הייתי במאזן שלילי והתחלתי את היום כמו כל יום עם שייק, יופלי 0% ו250 גרם גבינה לבנה חצי אחוז, וירקות כמובן. מחכים לי עוד 250 גרם אורז לפני בישול 200-250 גרם פתיתים לפני בישול 300-400 גרם רביולי לפני בישול 2 שקיות בייגלה (כמעט בלי שומן, 80% פחמימה, אני מת על זה!) ואיזה צלחת פסטה. נפגשתי היום עם m0she השפיץ שצחק שאני שחיף ![]() טוב נו, מאסה הבאה יהיה יותר טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() בייגלה בזמן העמסה זה אחד הנדירים, המון פחמימות, יש גם כמות נחמדה של חלבונים, וללא שומנים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#100 | |