|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב צילומים ואפקטים,
הוא משחק באלופה לא? ראיתי איזה פרק אחד והראו אותו ואם הייתי רואה אותו סתם ככה ברחוב הייתי אומר 'סוס'. מה לעשות, הוא התברך בגוף משולש טבעי. ונראה כי יש לו יד גדולה. ואתם שוכחים אולי שהוא 1.90~? להערכתי יש לו... נגיד יד 40-38? - זה סוס. אני מגן עליו כי אנחנו חולקים את אותו גוף בערך אני והוא ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אתם צריכים גם לזכור שבנות לא אוהבות יותר מדי מנופח
ורוב האנשים חושבים שהוא גדול וחזק קודם כל, קשה מאוד להיראות מאסיבי על 1.90, וגם הוא לא צריך להיות ממש ענק כדי לדגמן, עדיף לו להיות באחוז שומן חד ספרתי מאשר לעלות עוד 5 קילו של שריר. זאת לא המטרה שלו, זה לא הצורך שלו ולפי מה אתם קובעים שיש לו גנטיקה טובה ?
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() מיקלל לואיס מטר 92, שוקל 85 מאוד חטוב.
זה נתונים מעולים למי שלא מתעסק עם באדי בילדינג.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() לגיימר
תפסיק כבר לחשוב שאתה איזה משהו מיוחד כי אתה ממש לו אז בבקשה אל תצחק פה על אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוכל כמו מטורף (ולא מחסיר בשומנים) יחסית למה שאכלתי פעם, והעליתי 8 קילו של שריר בלי אחוז שומן אחד (יש לי ריבועים יותר מפעם, עדיין חטוב) אני משער שזה בגלל שאני מחרבן 4 פעמים ביום מינימום. אבל בכל זאת אי אפשר להגיד שיש לי גנטיקה נדירה כי אני בסך הכל אקטומורף
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() יד 40 על 1.90... תעשו לי טובה זה ענק
זה אולי לא נראה גדול כמו מישהו שהוא 1.70... אבל אנחנו כאן בקטע של הערכות לא? ומישהו נמוך עם יד 40 צריך להעריך בדיוק כמו מישהו גבוה 1.90. ואיך אנחנו קובעים שיש לו גנטיקה טובה? הוא משולש גדול טבעי. זה מעולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר גובה והיקף יד?
אלי יאנה 193 ועם י60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() יד 40 על 190 זה ממש קצת
זה בערך 33-35 על 175 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
דבר שני, מקנא אה? ילד כאפות שחיפון. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() שחיפון חחחחחחחחחחחחח
תביא איי סי קיו אני ייתן לך תמונה שלי נראה פה מי שחיפון |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() לא פה
![]() |
#74 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מכיר אנשים ש"שומרים על תזונה"-ע"י אכילת פיתות עם נקניקיות... ובקשר לכדורסל-זה סתם אירובי שיפגע בעליה במסה. כל מה שניסיתי להגיד זה שאם תשים אותו בתוכנית אימונים המתאימה לBB, ותפריט טוב הוא יהיה גם מסיבי וגם חטוב!
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא הבנתם את הנקודה שלי.
מישהו כאן יעריך בן אדם 1.70 עם יד 40 יותר מבן אדם 1.90 עם יד 40? (זו הייתה הנק'). וזה גם תלוי בגנטיקה של היד, עד כמה 'סוסה' היא תיראה. וחיטוב וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
מנהל ראשי
|
![]() מי זה מייקל לואיס??????????????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
משתמש ותיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
הושעה
|
![]() זו דווקא אחת התמונות היותר מוצלחות שלו. בלי ההצללות האלה הוא נראה פי 2 יותר קטן. אבל יש לו גוף טוב בכל מקרה.
![]() |
#79 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
הבנאדם 3 שנים עושה כפיפות בטן, כל שחיף ממוע יגיע לריבועים שיש ללואיס בבטן, אין לו שום גנטיקה טובה, הוא שחיף שהתאמן קצת על ידיים ובטן תקופה ארוכה, הוא לא פלא גנטי ולא נעליים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה תעבוד פי 2 יותר ממנו בשביל אותן התוצאות שיהיה לך בכייף |
|
![]() |
![]() |