|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() פשששש איזה התקדמות אחי ...
אחלה תמונות.....אהבתי את התמונה של ההתקדמות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() Omggg
בחיים לא ראיתי גב כזה ! גנים חבל על הזמן
![]() |
#63 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב זה בת או בן.? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב שכמה בוקסים טובים ואיזה ליטר וחצי סינטול בעין יסדרו אותך אל תדאג אחי אנחנו עוד ניסע לחנות של גיל ופעם הבאה שאתה תאחר ואני אצטרך לעשות רונדלים אם האוטו אתה מת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אתה הורס לי את הבריאות עם היציאות שלך תהיה בריא אוהב אותך בראש שלי בלעדייך עדיין הייתי מקל סנוקר ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב תפסיק לתבכיין אחי..... אני אומר את זה בגלל שאני תומך בך יש לך אחלה גנטיקה הלוואי אלי.... עם היה לי גנטיקה כמו שלך הייתי בטיסטה הבא! תמשיך ככה.
ואחי כדאי להגיע לכזאת מאסה? איך הגעת לדבר כזה? לקחת גיינר? תפרט איזה אבקה לקחת בבקשה? תודה אח שלי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אליאב,אל תתבכיין אני יודע שאתה מנסה לא להתרברב אבל תרגיש חופשי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני עדיין קטן זה שעשיתי שיפור זה לא אומר שאני גדול , יש הבדל בין גדול ולגדול!!! אני גדלתי , אבל אני עוד לא גדול. בכל אופן אני שוקל להתחיל להזיז קצת את העיניינים אולי בגיל 17 מתנה ליום הולדת כמה מהחברים בפורום שלא ננקוב בשמם יסכימו לקנות לי סייקל ליום הולדת ![]() ![]() ![]() ![]() בטיסטה זה המושיע למרות שהוא לא מפתח גוף אני חולה עליו כי לדעתי הוא הכל , גם חזק , גם כושר , גם חטוב כל השנה , גם גדול , ובכללי הוא לא מפסיק להיראות טוב תמיד נראה 100 אחוז , רוב הבאדיבילדרים נראים דוחה באוף סיזון ציטוט:
אני השתמשתי בהמון אבקות גיינר בתחילת דרכי (הייתה לי בעיה רצינית לעלות במשקל גם כנראה כי הייתי אז בן 14 וחצי ככה, עכשיו אני כבר בן 17 עוד מעט אז זה השתנה) האבקה שהעלתה אותי בצורה ממש מאסיבית זאת Serious mass אבקה נהדרת פשוט אין מצב שלא תראה עליה במשקל איתה! תתחבר אליי לאיסיקיו אם אתה רוצה אני אעזור לך לבחור אבקה שמתאימה לך |
||
![]() |
![]() |