|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
וין, כמה שאתה יותר גבוהה (טיס שייטת וכו') אתה נופל יותר גבוהה. בגלל זה אפילו אם מישהו לא מעוניין במטכל או טיס, כדאי לו לסמן ולעשות גיבושים ככה יש סיכוי גבוהה יותר שיפול למקומות מעניינים וטובים. אגב, יש מקרים יותר מצערים, אני מכיר בחור שנפל ממטכל שלושה חודשים לפני סיום מסלול. הייתי משתגע.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
אני מכיר מישהו שנפל שלושה חודשים לקראת סוף קורס טייס, והוא היה מיועד לטייס קרב!!! וין דיזל, לדעתי אתה מגזים וחי על שמועות. לא יעיפו באמצע קורס מישהו שהוא טוב בגלל אח של\דוד של. בטח העיפו אותו כי הוא לאהיה משהו והוא מתרץ את זה שבא מישהו עם קומבינות. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
מין הסתם אם לך היה אבא בעוקץ ואתה האית אמור להתגייס לתותחנים,אבל אתה רוצה עוקץ..אבא שלך היה דועג להאיף כל חייל ולא אכפת לו מי הוא העיקר להכניס אותך במקומו אז זהו פה זה ניגמר. הכל מכור ומושחט שם.אני אומר לך אחי תאכלס...ליפני הגיבוש לעוקץ/לווטר איזה 30 חברה לא אלחו מהסיבה שאמרו "אנחנו יודעים כבר מי כן יתקבל ומי לא" |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
ציטוט:
אם כבר מישהו נכנס בקומבינה הוא יכנס לתחילת המסלול דרך עקיפת הגיבוש, ולא כבר ישר לתוך אמצע המסלול. עוד מעט תגיד לי מישהו היה טייס הוציאו אותו באמצע הפצצה על עיראק מהמטוס והכניסו את הבן של אלוף פיקוד מרכז לתא הטייס ואמרו לו סע. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מושעה
|
אתה יודע מה.. אם אתה אם הראש בקיר..סבבה...אתה לא מקשיב לי בשום פוסט..סבבה יאלה גמרנו לדבר..עד שהצבא לא יעקוץ אותך באיזה משהו אתה לא תירגע אה..בהצלחה!!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
חח באמצע טיסה מקבל בקשר "הפילו אותך על קומבינה" אתה קופץ מהמטוס.
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי. אגב לוין, היית בכפיר לא? שמעתי הבסיס שם פשוט גורם לך להזיל דמעה. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
שמעתי על כאלה שנפלו מטיס והגיעו למטכל. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
חלק נכבד מהצוות שלי הורכב מנפילי טיס,אז מה?
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
לאוניד, כנראה שלא קראת טוב ואני שמעתי מצויין. אמרתי במשפט השני בהודעה שלי "זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום". אין לי שום דבר נגד טיס אל תבין לא נכון.
פאניק גם אתה לא קראת נכון, אמרתי שמטכל הרבה יותר קרבית מטיס, לא אמרתי הכי קרבית, אל תחשוב ששכחתי את השייטת (אם נותר ספק, 13). אגב, אם מישהו בראש של קבע להיות בצבא 12 שנים אז פאנן, הוא מסתדר חבל"ז מבחינת משכורת, מגורים ועבודה גם אחרי השחרור. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
לדעתי שתיכם צודקים יש מלא קומבינות בצבא ויש כאלו שנכנסים ב"דרך הישרה".. רואים שאתה בנאדם משכיל ועם כוח רצון אני מאמין שאתה תתקבל אם עדין תרצה את זה..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
אחי בהתחלה רציתי להיות גובניק , אבל אחרי ישיבה עם עצמי הבנתי שגובניק זה זבל של הזבל , אני מאוד אוהב כלבים והכתבות פה עוד יותר מרעילות אותי , תודה אחי!!!
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
צודק אחי, הצבא זה משהו שילווה אותנו כל החיים אחי..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
מושעה
|
Yoggie האית לוחם של עוקץ?
אם כן אז בדרך כלל את הכלב נותנים לחייל שהוא משתחרר אבל אם הכלב צעיר אז משאירים אותו. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר פעיל
|
לbode, יש לך עוד שנתיים עד הגיוס, אתה לא סגור על כלום אל תדאג.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|