ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-04-07, 15:59   #1
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
נו, הוא בטח לא הצליח לעמוד במסלול ולכן העיפו אותו.
גם את אח שלי העיפו מהמסלול של סיירת מטכ"ל בניווטים.
חחח אחי אתה לא סומך אלי במה שאני אומר?מי שסיפר לי הוא כמוני אשדודי אני מכיר אותו איזה 5 שנים..התחלנו להזיז משקולות ביחד(לא רציני)...וזה סיפור אמיתי והסיבה כמו שציינתי אייתה ביגלל המניאק הזה שהכניסו אותו בקומבינות בלי גיבוש ובלי כלום.ופשוט היו חייבים להעיף מישהו.והאיפו אותו כי הוא אין לו קומבינות...וכבר אף אחד לא זוכר איזה שפיץ הוא היה ואיזה שפיץ הוא עכשיו.מתי שמדובר בקומבינות בעיקר במשפחה...אין לך סיכוי לעמוד בזה.והוא דווקה גם במסלול היה מצויין לפי מה שהבנתי..והסיבות שהאיפו אותו כמו ש אמרתי היו משהו בסיגנון "כי כך וכך"
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-04-07, 15:48   #2
Johnny
חבר פעיל

וין, כמה שאתה יותר גבוהה (טיס שייטת וכו') אתה נופל יותר גבוהה. בגלל זה אפילו אם מישהו לא מעוניין במטכל או טיס, כדאי לו לסמן ולעשות גיבושים ככה יש סיכוי גבוהה יותר שיפול למקומות מעניינים וטובים. אגב, יש מקרים יותר מצערים, אני מכיר בחור שנפל ממטכל שלושה חודשים לפני סיום מסלול. הייתי משתגע.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-04-07, 16:36   #3
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
וין, כמה שאתה יותר גבוהה (טיס שייטת וכו') אתה נופל יותר גבוהה. בגלל זה אפילו אם מישהו לא מעוניין במטכל או טיס, כדאי לו לסמן ולעשות גיבושים ככה יש סיכוי גבוהה יותר שיפול למקומות מעניינים וטובים. אגב, יש מקרים יותר מצערים, אני מכיר בחור שנפל ממטכל שלושה חודשים לפני סיום מסלול. הייתי משתגע.
רוצה לשמוע משהו עוד יותר גרוע?
אני מכיר מישהו שנפל שלושה חודשים לקראת סוף קורס טייס, והוא היה מיועד לטייס קרב!!!

וין דיזל, לדעתי אתה מגזים וחי על שמועות. לא יעיפו באמצע קורס מישהו שהוא טוב בגלל אח של\דוד של. בטח העיפו אותו כי הוא לאהיה משהו והוא מתרץ את זה שבא מישהו עם קומבינות.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-04-07, 16:39   #4
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
רוצה לשמוע משהו עוד יותר גרוע?
אני מכיר מישהו שנפל שלושה חודשים לקראת סוף קורס טייס, והוא היה מיועד לטייס קרב!!!
וין דיזל, לדעתי אתה מגזים וחי על שמועות. לא יעיפו באמצע קורס מישהו שהוא טוב בגלל אח של\דוד של. בטח העיפו אותו כי הוא לאהיה משהו והוא מתרץ את זה שבא מישהו עם קומבינות.
תאמת זה משהו שניבדק..וזה מקור אמין ולא זין סכל.
מין הסתם אם לך היה אבא בעוקץ ואתה האית אמור להתגייס לתותחנים,אבל אתה רוצה עוקץ..אבא שלך היה דועג להאיף כל חייל ולא אכפת לו מי הוא העיקר להכניס אותך במקומו אז זהו פה זה ניגמר.
הכל מכור ומושחט שם.אני אומר לך אחי תאכלס...ליפני הגיבוש לעוקץ/לווטר איזה 30 חברה לא אלחו מהסיבה שאמרו "אנחנו יודעים כבר מי כן יתקבל ומי לא"
ישן 12-04-07, 16:41   #5
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
תאמת זה משהו שניבדק..וזה מקור אמין ולא זין סכל.
מין הסתם אם לך היה אבא בעוקץ ואתה האית אמור להתגייס לתותחנים,אבל אתה רוצה עוקץ..אבא שלך היה דועג להאיף כל חייל ולא אכפת לו מי הוא העיקר להכניס אותך במקומו אז זהו פה זה ניגמר.
אבל לא היו מעיפים אותך באמצע מסלול. האבא הזה שבעוקץ לא יכניס את הבן שלו לאחר שלושה חודשי מסלול כי הבן שלו הפסיד שלושה חודשים של למידה, הסתגלות ותרגול ככה וזה לא בית ספר שאתה יכול להשלים את זה אחר הצהריים בסיפריה.
אם כבר מישהו נכנס בקומבינה הוא יכנס לתחילת המסלול דרך עקיפת הגיבוש, ולא כבר ישר לתוך אמצע המסלול.
עוד מעט תגיד לי מישהו היה טייס הוציאו אותו באמצע הפצצה על עיראק מהמטוס והכניסו את הבן של אלוף פיקוד מרכז לתא הטייס ואמרו לו סע.
ישן 12-04-07, 17:08   #6
Vin diesel
מושעה

אתה יודע מה.. אם אתה אם הראש בקיר..סבבה...אתה לא מקשיב לי בשום פוסט..סבבה יאלה גמרנו לדבר..עד שהצבא לא יעקוץ אותך באיזה משהו אתה לא תירגע אה..בהצלחה!!!
ישן 12-04-07, 18:07   #7
Johnny
חבר פעיל

חח באמצע טיסה מקבל בקשר "הפילו אותך על קומבינה" אתה קופץ מהמטוס.
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי.
אגב לוין, היית בכפיר לא? שמעתי הבסיס שם פשוט גורם לך להזיל דמעה.
ישן 12-04-07, 18:23   #8
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי.
במה התכוונת פה?
שמעתי על כאלה שנפלו מטיס והגיעו למטכל.
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-04-07, 18:32   #9
Johnny
חבר פעיל

אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.
ישן 12-04-07, 18:37   #10
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.
כשאתה נופל בשלב מתקדם בקורס טיס אתה מקבל הרבה אופציות, כמובן שלא ישר ישבצו אותך במטכ"ל, קודם תצטרך לעבור גיבוש...
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-04-07, 19:25   #11
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
תכלאס להיות טייס זה פשוט מסדר לך את החיים. מטכ"ל זו יחידה מאוד קרבית [אתה אומר הכי קרבית וואלה אנ'לא מסכים כי אין דבר כזה הכי קרבית אבל שיהיה], אבל טייס בתכלאס פשוט מסדר לך את כל החיים מבחינת הכל.
ישן 12-04-07, 20:58   #12
לאוניד זיידל
חבר פעיל

ציטוט:
אז לא שמעת טוב.טיס נחשב יותר גבוה ממטכ"ל בהיררכיה הצהלית,והוא הקורס הכי איכותי שיש לצה"ל להציע.
חלק נכבד מהצוות שלי הורכב מנפילי טיס,אז מה?
ישן 13-04-07, 00:20   #13
Johnny
חבר פעיל

לאוניד, כנראה שלא קראת טוב ואני שמעתי מצויין. אמרתי במשפט השני בהודעה שלי "זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום". אין לי שום דבר נגד טיס אל תבין לא נכון.

פאניק גם אתה לא קראת נכון, אמרתי שמטכל הרבה יותר קרבית מטיס, לא אמרתי הכי קרבית, אל תחשוב ששכחתי את השייטת (אם נותר ספק, 13).
אגב, אם מישהו בראש של קבע להיות בצבא 12 שנים אז פאנן, הוא מסתדר חבל"ז מבחינת משכורת, מגורים ועבודה גם אחרי השחרור.
ישן 13-04-07, 22:00   #14
bode
חבר פעיל

לדעתי שתיכם צודקים יש מלא קומבינות בצבא ויש כאלו שנכנסים ב"דרך הישרה".. רואים שאתה בנאדם משכיל ועם כוח רצון אני מאמין שאתה תתקבל אם עדין תרצה את זה..
bode מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-04-07, 23:27   #15
bode
חבר פעיל

אחי בהתחלה רציתי להיות גובניק , אבל אחרי ישיבה עם עצמי הבנתי שגובניק זה זבל של הזבל , אני מאוד אוהב כלבים והכתבות פה עוד יותר מרעילות אותי , תודה אחי!!!
ישן 13-04-07, 23:43   #16
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bode
אחי בהתחלה רציתי להיות גובניק , אבל אחרי ישיבה עם עצמי הבנתי שגובניק זה זבל של הזבל , אני מאוד אוהב כלבים והכתבות פה עוד יותר מרעילות אותי , תודה אחי!!!
גם אני הייתי בראש שלך האמת אבל אז הבנתי שוואלה סתם לזרוק 3 שנים?
ישן 13-04-07, 23:49   #17
bode
חבר פעיל

צודק אחי, הצבא זה משהו שילווה אותנו כל החיים אחי..
ישן 14-04-07, 17:15   #18
Vin diesel
מושעה

Yoggie האית לוחם של עוקץ?
אם כן אז בדרך כלל את הכלב נותנים לחייל שהוא משתחרר אבל אם הכלב צעיר אז משאירים אותו.
ישן 16-04-07, 15:55   #19
Johnny
חבר פעיל

לbode, יש לך עוד שנתיים עד הגיוס, אתה לא סגור על כלום אל תדאג.
ישן 19-04-07, 16:14   #20
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

יפה!!
תביא תוכנית אימונים לגיבוש צנחנים אחי
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה