|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אולי אני יפרש לך את זה עם - בין כל מילה הגישה - שלי - היא - 180 - מעלות - לגישה - שמלמדים - במכללת - ווינגייט כנראה - שאתה - לא - יודע - אפילו - מה - התוכן - שמלמדים - בווינגייט . ארבל מצטער, אבל ככה זה יוצא אנשים מבקשים עזרה, אתה משקיע עוזר להם ואז הם אומרים כן אבל האידיוט מהחדר כושר שלי אמר ככה, אז אם אתה רוצה להקשיב לאידיוט מהחדש כושר, תקשיב לו ואל תבקש עזרה פה בפורום, כי אתה אחרי הכל עושה מה שהוא אמר לך אז למה לבזבז זמן ואנרגיה של אנשים שמנסים כן לעזור ושתתקדם?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מליון ואחת תכניות, אבל יש כמה תכניות ספציפיות שעבדו ועשו לאנשים מהפך. תכנס לבודיבילדינג.קום ותראה... אנשים שעבדו עם abc, abcd (ושוב, אני מדבר ללא חומרים) והתלוננו על גדילה לא מספקת ושזה לוקח המון זמן, פתאום התחילו ss שזה starting strength משמע - לאנשים די מתחילים, והידיים גדלו ב2-3 ס"מ בזמן קצר. אנשים שלא משתמשים בחומרים (שוב, לדעתי ולדעת רבים מומחים) - חייבים את התרגילים המורכבים והעבודה הכבדה, ולא כל העבודה המבודדת. יותר עומס על מערכת העצבים, יותר עבודה של סיבי שריר, מספר קבוצות שרירים שעובדות במקביל - זה מה שיביא לך את העניין בסופו של דבר, מוכח עובדתית על השטח על אלפי אנשים.
![]() |
![]() |
#63 | |||
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם אתה ב 180 מעלות נוגד את וינגייט למה אתה מתגאה בחתימה שלך שאתה הבוגר של המכללה ?! בכדי לתת הצדקה לתאוריות שאתה מדבר פה ?! כי אתה מאמן "מוסמך" ?! ציטוט:
רק תיהיה בעיניינים ss עושים ומתקדמים עד שנעצרים . כמו בכל תוכנית . החוכמה זה לגוון ולעשות בזמן הנכון את מה שצריך. תתפלא יש אנשים עבדו משקלים כבדים כל החיים ולא גדלו שנים, שנים אני אומר לך!! אחרי שעברו לאימונים עם נפח גבוה ומשקלים נמוכים יותר, פיתאום גם להם גדלה היד 2-3 סניטמטר, אז מה תגיד ?! הנקודה שלי היא שיש הרבה שיטות אימון שעובדות(אם להיות מדויק אז יש רק כמה עיקריות), פשוט חייבים להיות פתוחים בראש ולדעת מתי לעבוד בצורה מתאימה, בצורה שהגוף עוד פעם יגיב וימשיך לגדול . וזה מה שאני מנסה לעביר פה בפורום ולא יותר מזה . ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי ISnocs, 05-10-12 בשעה 15:58. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כי לצערי הרב 90% מהאוכלוסייה לא תקשיב לך אם אתה לא כזה ואו אם אין לך ריבועים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני? (בהערכה כמובן) | B.BUILDER | גלריות הגולשים | 20 | 19-03-10 20:40 |
זקוק לחוות דעת התפריט היומי שלי, מסה כמובן... | RoyGush | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-09 18:33 |
שחר(מהאח הגדול כמובן),מסודר המנייאק | talll | פיתוח גוף-כללי | 33 | 26-12-08 10:43 |
יש ביקוש לבגרות מלאה בצה"ל? ביחידות קרביות כמובן? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 23 | 10-03-08 22:42 |
יום רביעי הקרוב צו ראשון! שלי כמובן X_x | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-07-07 23:11 |