|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2011, מקום שני מר ישראל החטוב 2008
כללי:: תומר
חדר כושר: קיסר
|
![]() ניגרי בהצלחה אח יקר אני איתך לאורך כול הדרך ,הכנה של פסיכפת זאת באמת המילה.. צריכים לראות אותך כדי להבין במה מדובר!!! אתה בשייפ מטורף תחזק מעמד עוד מעט זה מגיע .
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() ניגירי, לאיזה קטגוריה אתה מתכונן לעלות השנה???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רגע רגע אביב....אתה בשייפ יותר טוב ממה שהיית ב2010 לדוגמא??
והומי-לתחרות הבאה של של נאק [לא בנובמבר אלא זאת ששנה הבאה] אתה בא איתי ותבין שהרמה עלתה [חוץ מזה שאח"כ כולם הולכים לאכול וצחוקים וכו']
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יאיר, אם הכל יעבוד לפי התוכנית, אתה לא תאמין למה שאתה הולך לראות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]() מחזיק לך אצבעות-כמו תמיד
אני מאמין שהכל אצלך ילך לפי התכנית [חמסה חמסה בלי עין הרע טפו טפו טפו] כמו בד"כ
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
אוהב אותך אחי, בלעדיך לא הייתי עומד בזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מה לגבי היום יא נקניק שכחת אה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה ולא בשביל להקניט, אלא ברצינות. זה לא קצת מעצבן שאחרי כל ההכנות המטורפות וכל השיט הזה שמצריך לעלות על הבמה, אתה עולה על במה בשייפ של חייך , לוקח מקום ראשון ומוכתר כמר ישראל עד 82 קילו (לדוגמא) ואז בגלל שיש כמה איגודים יש עוד 2 או משהו כזה שהם בעצם בעלי אותו תואר כמו שלך בדיוק למרות שלא בטוח שהם עלו על אותו שייפ כמו שלך ו\או לא התחרת נגדם כדי שנחליט באמת מי הוא מר ישראל האמיתי? לא מרגיש קצת מבאס? מזוייף? לא ממצה? לא יודע... אני סתם זורק דוגמא אחרת נגיד אם הייתי מתחרה ב100 מטר אז הייתי יודע שאני אלוף ישראל כי עשיתי תוצאה שאף אחד לא עבר עדיין בשנה של התחרות ואין עוד אף אחד כמוני מוכתר בתואר הזה. ואז יש סיפוק מסויים מההכנות שעשיתי , בבילדינג נראה כאילו יש 30 מרי ישראל משום מה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(כי הרי אין קשר בין זכייה בתחרות ריצה ובין 'תוצאת השנה') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, התכוונתי שמתי שעשיתי את תחרות הריצה של "אליפות ישראל" רצתי הכי מהר. ואין אף אחד שרץ מהר ממני בתחרות הזאת ספציפית ולכן אני מוכתר כאלוף הארץ בריצת 100 מטר. (יכול להיות שמישהו רץ יותר מהר ממני באימונים שלו או בתחרויות צדדיות אבל הוא עדיין לא זוכה בתואר כמו שלי כי הוא צריך להוכיח את עצמו בתחרות הזאת ספציפית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() הפעם אני יוצא דווקא להגנת הבילדרים באומרי שכמעט בכל ענף ספורט יש יותר מאיגוד אחד מוביל, רוב הזמן איגודים מתחרים אחד עם השני ללא סוף.
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אבל בעולם, אם מישהו מיסטר אולמפיה אז אתה יודע שהוא מקום ראשון בבילדינג העולמי לא משנה מה. אין עוד מיסטר אולמפיה בשנה אחת. אבל נגיד מר ישראל יש 2 או 3 ? באותה שנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() העובדה היא שיש 3 איגודים, בכל תחרות ישנן קטגוריות, אז יש כמה זוכים - וזה המצב.
אני לא חושב שזה פוגם בהישג של מישהו או מוריד ממה שהוא עשה. ההתמקדות בניסיונות לגמד הישגים היא טפלה ומיותרת. אני שוב אומר שלפי הקאסט שאני יודע עליו, ולפי הערכה ריאלית שעשיתי - האוברול בנאב"א השנה יהיה ברמה מאוד גבוהה. ממליץ לכל מי שאוהב פיתוח גוף להגיע, ואגב גם אם תעודדו מתחרים אחרים אני אשמח שתבואו.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שזה מגמד הישג. נתתי דוגמא ששלשה אנשים אנשים יכולים להציג את עצמם כ"מר ישראל" אחד השקיע פחות ואחד קרע את התחת. לא מבאס? למה לא לעשות כמו מר אולמפיה של ישראל ואז באמת להכריע מי הטוב ביותר מכל האיגודים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, כבאיגוד אחד התחרות ההיא באיזו מדשאה של השד יודע איפה ובאיגוד אחר זה באולם מואר עם טריבונות - נהיה לך קצת מושג מה מי מו...
![]() |
#76 |
|
![]() למה אי אפשר לארגן תחרות צמודה לתחרות של האירגונים שפתוחה לכולם מכל האיגודים-והיא לא תהיה תחרות של אירגון אלא נניח "זרדז קלאסיק" [סתם לקחתי שם]
או ישראלבודי גרנד פרי ![]() יאללה איזה רעיונות יש לי....צריך לדבר עם גיל על העניין
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אראל אורן קלאסיק weekend
![]() |
#78 | |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() ציטוט:
כולם יכולים לבוא ולהתחרות זה בזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
אנחו מדברים על תחרות לא תלוית איגוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() היו מקרים שבהם המנצח למשל (אני לא אדבר על הרמה הכללית) היה ברמה יותר גבוהה באיגודים שהם לא נאק דווקא...
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אלכסיי לסקוב 2012 :) | Holy_Templar | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 12-05-12 15:28 |
>>תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב בחופשה. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 27-03-10 17:43 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
אלכסיי לסוקוב - תמונות חדשות של הנער הרוסי - מדהים! | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 17-08-07 20:56 |