ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-07, 15:47   #61
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
לא יודע אני חושב שאומרי צודק שצריך לגרש אותם אבל אני לא חושב שזה ממש מציאותי היום. סתכלו באיזה מצב אנחנו ומה העולם חושב עלינו. צריך פשוט לעצור את הגידול הדמוגרפי שלהם בעזרת חוקים שאמרתי מקודם, זה רעיון מציאותי לפי דעתי.
לעצור גידול זה אומר עיקור בכפייה.
ישן 13-03-07, 15:48   #62
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

toxicity קיצר אתה לא צודק, כל הפורום נגדך. ערבי בעיניי זה אוייב פוטנציאלי שעומד להתפוצץ כל רגע, לכן אני והוא צריכים לחיות במקומות שונים: אני במדינת ישראל והוא במקום אחר (יש להם בוחטא מדינות).
ישן 13-03-07, 15:48   #63
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אתה רומז שאני בור?
תשמע אולי אני לא יודע את כל הדברים אבל אני יודע שיש דברים שפשוט לא עושים כמו לגרש אזרחים של המדינה כי הם מדת אחרת, יש לך את חופש הדת במדינה הזאת.
לא,המדינה מוגדרת כמדינה יהודית ולא מדינת כלל אזרחיה, זה אומר שהסמלים של המדינה הם אך ורק סמלים יהודים. עובדה שאסור לערבים במערכת החינוך בבתי הספר הערבים ללמד קוראן! שזה התנך שלהם.
ואגב זה לא קשור אך ורק לדת.

ואני לא רומז שאתה בור, אתה באת בגישה הזאת:
"אתה מצפה מילד בן 15 לתת פתרונות".
ישן 13-03-07, 15:49   #64
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
toxicity קיצר אתה לא צודק, כל הפורום נגדך. ערבי בעיניי זה אוייב פוטנציאלי שעומד להתפוצץ כל רגע, לכן אני והוא צריכים לחיות במקומות שונים: אני במדינת ישראל והוא במקום אחר (יש להם בוחטא מדינות).
תפסיק לחיות בסרט אתם מדברים שטויות פה בלי הפסקה. באמת יש חוקים שהכריזו על ישראל שאומרים שאין לנו זכות לפגוע בעמים שישבו בארץ לפני שהמדינה קמה.
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 15:50   #65
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

Omri-turbo לא מתכוון לעצור גידול אבל ליצור תנאים שלערבים לא יקבלו על זה כסף! ככה שלא יהיה להם טעם להזד**ן יותר.
ישן 13-03-07, 15:51   #66
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ערבים בדואים סינים תאילנדים דרוזים צרפתים מזה משנה הלאום?!

בן אדם עושה פשע או פוגע במישהו אחר מגיע לו עונש כבד ומר בידיוק כמו לכל אחד אחר לא משנה מה הלאום שלו..

לא יודע מה איתכם אבל אנסים זה הדבר שאני הכי שונא ביקום ובכלא הם הופכים להיות הזונות...
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 15:58   #67
blinki
חבר פעיל

עומרי קח סיטואציה כזאת, אנחנו מתחילים בתהליך הטרנספר/ ממררים להם את החיים נכנסים באמא שלהם ומכסחים אותם, אין להם שום דבר להפסיד אז מתוך ייאוש הם פשוט יכולים ללכת מעזה/שכם/רממאאלה לכיוון ערים יהודיות, רק ללכת בלי שום רובים ובלי כוונה להרוג מה תוכל לעשות? לא תוכל ליירות בכולם אני מדבר איתך על בערך 100,000 איש הם בקלות יכולים להיכנס ליישובים היהודים,מה תעשה אז.
ורק שתידעו לאורך כול ההיסטוריה אם שהוא מיואש לא ניתן להביס אותו והם הוא יהיה מיואש ויסבול גם אנחנו נסבול לכן הדרך היחידית שבאמת תביא לפיתרון זה אם מישהו שם יתעורר יעיף את המהיגים הדפוקים שלהם ואולי אז נוכל לדבר
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 16:00   #68
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=blinki]קודם כול אתם צריכים לעשות את ההפרדה בין ערבים-ישראלים ובין הפלסטינאים,
איך נוכל לעשות את ההפרדה הזאת אם הם ערבים ואנחנו יהודים?
הפערים כל כך אדירים שהם לא ניתנים לגישור, בניגוד לפערים בין יהודים בני עדות שונות. מכיון שמדינת ישראל מוגדרת כמדינת היהודים ולא מדינת כלל אזרחיה, על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?

ציטוט:
ערביי ישראל הם אזרחים לכול דבר ואם במקרה הצצת במגילת העצמאות תראה
לא הם לא,רביי ישראל אפילו לא יכולים לרכוש קרקעות בארץ, יש חוק קק"ל, שאומר שרק יהודי רשאי לקנות קרקעות במדינת ישראל ואינו רשאי למכור קרקע לכל מי שאינו יהודי(זה כולל גם ערבים). הם גם לא רשאים לפתח את הישובים שלהם, כל תוכנית לפיתוח ישוב ערבי עד היום נתקלה בסירוב מהמועצה שאחראית על כך. המידנה יכולה (ועושה בפועל) לקחת כל שטח שהם יושבים בו ולקחת ממנו קרקעות לצורך הפיכתו ל"שטח צבאי סגור" על מנת שחיילים יתראמנו, ואחרי שאין יותר שימוש לקרקע בשביל הצבא השטח לא חוזר בחזרה לערבים, זה כבר נחשב שטח של המדינה, ועושים את זה הרבה במיוחד באיזור הצפון אם אני לא טועה..
בנוסף, הזכויות שלהם שונות גם בתחום החינוך, על כל 6 שקל שמקבל ילד יהודי במערכת החינוך מקבל ילד ערבי 33 אגורות. מה עוד? אממ... חל עליהם איסור מהמדינה ללמד את הקוראן שזה התנך שלהם בבתי ספר הערבים. זה כמובן רק חלק קטן..

אגב BLINKI, יום אחרי שמגילת העצמאות נחתמה על ידי בן גוריון הוא הכריז משטר צבאי על הערבים שנמשך 20 שנה. אין דיקטטורה יותר נוראית ממשטר צבאי, ולא היתה אף פעם כוונה להתחייס אליהם כשווים, האינטרס היחידי שלנו פה הוא מדינה יהודית עם רוב יהודי, כל השטויות שאתה שומע שאנשים אומרים כמו שוויון וכל זה, זאת הסוואה כדי שלא יגידו לנו בעולם שאנחנו גזענים וכל זה.

ציטוט:
ותיהיה הפסקת אש שבסופה של דבר תקום להם מדינה ונתנתק מהם, באמצע תיהיה גדר ענקית ותיהיה להם ריבונות ועצמאות כלכלית משלהם ולא נראה אותם לעולם
יש להם מדינה,ויש להם גדר, קוראים לזה גטו. זאת חומה יותר גדולה אפילו ממה שהיה ליהודים בשואה. ולא יכולה להיות להם כלכלה עצמאית הם טפילים שחיים 100 אחוז על חשבון משלם המיסים היהודי ותרומות מהעולם. אתה יודע כמה ביליונים היינו חוסכים אם לא היינו צריכים להזרים להם מים וחמשל על חשבוננו? איזה כלכלה שאתה מצפה שתהיה להם? אני מת לשמוע. שוק חמורים?
ישן 13-03-07, 16:01   #69
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
עומרי קח סיטואציה כזאת, אנחנו מתחילים בתהליך הטרנספר/ ממררים להם את החיים נכנסים באמא שלהם ומכסחים אותם, אין להם שום דבר להפסיד אז מתוך ייאוש הם פשוט יכולים ללכת מעזה/שכם/רממאאלה לכיוון ערים יהודיות, רק ללכת בלי שום רובים ובלי כוונה להרוג מה תוכל לעשות? לא תוכל ליירות בכולם אני מדבר איתך על בערך 100,000 איש הם בקלות יכולים להיכנס ליישובים היהודים,מה תעשה אז.
ורק שתידעו לאורך כול ההיסטוריה אם שהוא מיואש לא ניתן להביס אותו והם הוא יהיה מיואש ויסבול גם אנחנו נסבול לכן הדרך היחידית שבאמת תביא לפיתרון זה אם מישהו שם יתעורר יעיף את המהיגים הדפוקים שלהם ואולי אז נוכל לדבר
זאתי פלישה בין אם היא חמושה ובין אם לא ובשביל זה יש לנו מרכבות סימן 4, FN MAG, תומ"לים, נאפל"ם באיחסון עמוק וזה מה שיעשה לכוח פולש בין אם הוא חמוש או לא.

ולערבים מגיע יחס חמור יותר אם הם פושעים בארץ ובמיוחד לאלה ביחוד כי אלה לא אזרחים ישראלים.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 16:02   #70
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
Omri-turbo לא מתכוון לעצור גידול אבל ליצור תנאים שלערבים לא יקבלו על זה כסף! ככה שלא יהיה להם טעם להזד**ן יותר.
אויי הכסף כל כך חשוב להם, הם לא רושמים את הילדים שלהם במשרדי המדינה, כלומר אל יולדים בבתי חולים אז זה לא משנה. במקום עיקור אני אומר בוא נסרס, ברגע שהנשים שלהן לא יכולו ללדת הם יבוא אלינו עדיף לחתוך (דו משמעות) את הבעיה מההתחלה
ישן 13-03-07, 16:03   #71
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
ערבים בדואים סינים תאילנדים דרוזים צרפתים מזה משנה הלאום?!

בן אדם עושה פשע או פוגע במישהו אחר מגיע לו עונש כבד ומר בידיוק כמו לכל אחד אחר לא משנה מה הלאום שלו..

לא יודע מה איתכם אבל אנסים זה הדבר שאני הכי שונא ביקום ובכלא הם הופכים להיות הזונות...
גלעד אחי לא ציפתי ממך לתשובה כזאת............

אבל מה שכן שכשהפושע אינו יהודי והוא בארץ ישראל זה מאוד משנה מה שהוא עושה פה

ישראל לישראלים!!!!
ישן 13-03-07, 16:05   #72
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אויי הכסף כל כך חשוב להם, הם לא רושמים את הילדים שלהם במשרדי המדינה, כלומר אל יולדים בבתי חולים אז זה לא משנה. במקום עיקור אני אומר בוא נסרס, ברגע שהנשים שלהן לא יכולו ללדת הם יבוא אלינו עדיף לחתוך (דו משמעות) את הבעיה מההתחלה
כן בואו נסרס את כולם ובדרך גם נתלוש להם תביצים.
וזה באמת סתם דיבור מטומטם שמראה שאתה באמת מדבר רק שטויות.
ישן 13-03-07, 16:06   #73
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
כן בואו נסרס את כולם ובדרך גם נתלוש להם תביצים.
וזה באמת סתם דיבור מטומטם שמראה שאתה באמת מדבר רק שטויות.
אני מדבר שטויות??? אני לא זוכרש אתה הבאת דרך פתרון........
ישן 13-03-07, 16:07   #74
toxicity

ציטוט:
אני מדבר שטויות??? אני לא זוכרש אתה הבאת דרך פתרון........
הפתרון שהבאתם הוא ילדותי ובלתי ניתן לביצוע. אתה מוזמן להביא פתרון שהוא כן יכול להתבצע ולא להגיד סתם דברים מפגרים כמו בוא נסרס אותם או בוא נעיף אותם מפה בבעיטה.
ישן 13-03-07, 16:08   #75
blinki
חבר פעיל

ישראל לישראלים וגרמניה לגרמנים, מוכר לך מאיפשהו?
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 16:09   #76
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
הפתרון שהבאתם הוא ילדותי ובלתי ניתן לביצוע. אתה מוזמן להביא פתרון שהוא כן יכול להתבצע ולא להגיד סתם דברים מפגרים כמו בוא נסרס אותם או בוא נעיף אותם מפה בבעיטה.
להעיף אותם זה פתרון ילדותי??? לסרס זה פתרון ילדותי??? תגיד לי חמוד איפה אתה חושב שאתה חי?? בואנה אני השתתפתי בוויכוחים פולטיים עוד כשאמא שלך הניקה אותך.
ישן 13-03-07, 16:09   #77
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
גרמניה באמת לגרמנים. לא קראתי להשמדה וגם הגרמנים בהתחלה ואם הגרמנים היו עושים רק טרנספר ליהודים לא הייתי כועס עליהם בכלל ברגע שהם פיתוח אץ הרצח ההמוני ואת הגטאות זה כבר היה אחר.
ישן 13-03-07, 16:10   #78
toxicity

ציטוט:
להעיף אותם זה פתרון ילדותי??? לסרס זה פתרון ילדותי??? תגיד לי חמוד איפה אתה חושב שאתה חי?? בואנה אני השתתפתי בוויכוחים פולטיים עוד כשאמא שלך הניקה אותך.
כן לסרס אותם זה פתרון ילדותי מאוד אני רוצה לראות מישו שיעשה מצה להיבחר לראש הממשלה ששמה הוא יגיד ביחד נסרס להם תביצה.
ישן 13-03-07, 16:11   #79
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
כן לסרס אותם זה פתרון ילדותי מאוד אני רוצה לראות מישו שיעשה מצה להיבחר לראש הממשלה ששמה הוא יגיד ביחד נסרס להם תביצה.
לא קוראים לזה "לסרס את הביצים" קוראים לזה עצירת ילודה במדינת עולם שלישי
ישן 13-03-07, 16:20   #80
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
אני לא רואה שום דבר פסול בזה. מה רגע בגרמניה לגרמנים? לאומנות זה דבר מבורך בכל מדינה, אף מדינה לא צריכה לסבול מהגרים וזרים.
יש ליהודים מדינה, יש לגמרנים מדינה. יש לערבים 30 מדינות ו-35 אחוז משטח העולם. אני לא רואה שום סיבה שהם יצטרכו לתפוס את המדינה הכי קטנה בעולם עם כל השטח שיש להם בעולם.
תגובה