|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity קיצר אתה לא צודק, כל הפורום נגדך. ערבי בעיניי זה אוייב פוטנציאלי שעומד להתפוצץ כל רגע, לכן אני והוא צריכים לחיות במקומות שונים: אני במדינת ישראל והוא במקום אחר (יש להם בוחטא מדינות).
![]() |
#63 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואגב זה לא קשור אך ורק לדת. ואני לא רומז שאתה בור, אתה באת בגישה הזאת: "אתה מצפה מילד בן 15 לתת פתרונות". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() Omri-turbo לא מתכוון לעצור גידול אבל ליצור תנאים שלערבים לא יקבלו על זה כסף! ככה שלא יהיה להם טעם להזד**ן יותר.
![]() |
#66 |
Banned
|
![]() ערבים בדואים סינים תאילנדים דרוזים צרפתים מזה משנה הלאום?!
בן אדם עושה פשע או פוגע במישהו אחר מגיע לו עונש כבד ומר בידיוק כמו לכל אחד אחר לא משנה מה הלאום שלו.. לא יודע מה איתכם אבל אנסים זה הדבר שאני הכי שונא ביקום ובכלא הם הופכים להיות הזונות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי קח סיטואציה כזאת, אנחנו מתחילים בתהליך הטרנספר/ ממררים להם את החיים נכנסים באמא שלהם ומכסחים אותם, אין להם שום דבר להפסיד אז מתוך ייאוש הם פשוט יכולים ללכת מעזה/שכם/רממאאלה לכיוון ערים יהודיות, רק ללכת בלי שום רובים ובלי כוונה להרוג מה תוכל לעשות? לא תוכל ליירות בכולם אני מדבר איתך על בערך 100,000 איש הם בקלות יכולים להיכנס ליישובים היהודים,מה תעשה אז.
ורק שתידעו לאורך כול ההיסטוריה אם שהוא מיואש לא ניתן להביס אותו והם הוא יהיה מיואש ויסבול גם אנחנו נסבול לכן הדרך היחידית שבאמת תביא לפיתרון זה אם מישהו שם יתעורר יעיף את המהיגים הדפוקים שלהם ואולי אז נוכל לדבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הפערים כל כך אדירים שהם לא ניתנים לגישור, בניגוד לפערים בין יהודים בני עדות שונות. מכיון שמדינת ישראל מוגדרת כמדינת היהודים ולא מדינת כלל אזרחיה, על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות? ציטוט:
בנוסף, הזכויות שלהם שונות גם בתחום החינוך, על כל 6 שקל שמקבל ילד יהודי במערכת החינוך מקבל ילד ערבי 33 אגורות. מה עוד? אממ... חל עליהם איסור מהמדינה ללמד את הקוראן שזה התנך שלהם בבתי ספר הערבים. זה כמובן רק חלק קטן.. אגב BLINKI, יום אחרי שמגילת העצמאות נחתמה על ידי בן גוריון הוא הכריז משטר צבאי על הערבים שנמשך 20 שנה. אין דיקטטורה יותר נוראית ממשטר צבאי, ולא היתה אף פעם כוונה להתחייס אליהם כשווים, האינטרס היחידי שלנו פה הוא מדינה יהודית עם רוב יהודי, כל השטויות שאתה שומע שאנשים אומרים כמו שוויון וכל זה, זאת הסוואה כדי שלא יגידו לנו בעולם שאנחנו גזענים וכל זה. ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ולערבים מגיע יחס חמור יותר אם הם פושעים בארץ ובמיוחד לאלה ביחוד כי אלה לא אזרחים ישראלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה שכן שכשהפושע אינו יהודי והוא בארץ ישראל זה מאוד משנה מה שהוא עושה פה ישראל לישראלים!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
|
![]() ציטוט:
וזה באמת סתם דיבור מטומטם שמראה שאתה באמת מדבר רק שטויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() ישראל לישראלים וגרמניה לגרמנים, מוכר לך מאיפשהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש ליהודים מדינה, יש לגמרנים מדינה. יש לערבים 30 מדינות ו-35 אחוז משטח העולם. אני לא רואה שום סיבה שהם יצטרכו לתפוס את המדינה הכי קטנה בעולם עם כל השטח שיש להם בעולם. |
|
![]() |
![]() |