|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מצד אחד אתה אומר שהדדליפט שלך 180 ועשית ss ועכשיו אתה אומר שאתה הולך למדריך חדר כושר? עם באמת זה היה הדדליפט שלך אתה כבר היית יותר פתוח לגבי תוכניות כוח ואיך באמת עולים במאסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() אדיר53 אם היית עושה תוכנית כוח ומגיע למשקלים שציינת לא היית פותח את הפוסט הזה
בכלל לא היה לך ספק מה לעשות ככה שהדברים קצת לא ברורים ודורשים סרטונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אני נשבע שאני לא מבין אתכם מה הקשר בין הכוח שלי לבין ההבנה בתחום?
לא לכולם זה מובן מאליו. יש לי דיסלקציה בבניית תוכניות כל אחד אומר לי משהו אחר(אפילו באשכול הזה) כל מקום אני קורא משהו אחר בגלל זה אני נשאר עם חור ופונה בסוף לאיזה מדריך כושר כי אין לי את הידע לבחור איזו תכנית מתאימה לי ומה יעזור לי להתקדם.. אבל הבנתי שתכנית כוח היא התכנית בשביל לעלות במסה במהירות הכי גבוהה וכנראה זה מה שאני יעשה או ss או 5x5
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי, אחרי שאד קואן קבע את השיא שלו 2436 פאונד לקטגוריית 100 ק"ג הוא הלך לשאול את אחד המדריכים שלו במכון איזה תכנית לעשות מצטער אבל אני לא מכיר אנשים עם 4 פלטות בסקוואט ודדליפט שהם עד כדי כך חסרי אונים, וגם לא יצא לי לראות מישהו אפילו עם 2 פלטות במשהו שפנה למדריך כדי שיבנה לו תכנית. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 09-09-10 בשעה 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() שמע 2 פלטות בדדליפט כל טמבל יכול לבצע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() הוא אמר משקלים מעקמי מ1ט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אל תדאג לי אני קצת פחות חסר אונים ממך אני לא התכוונתי שאני הולך לעשות תכנית שסתם מאמן בחד"כ ייתן לי יש אנשים שאני סומך עלייהם.. טוב רדו מזה השאכול סתם מתדרדר..
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד שעם הזמן שאתה מתאמן אתה רואה מה משפיע על עצמך, גם בעיניין תזונה, ממה ששמעתי קראתי וראיתי הכל בתחום הזה הוא נורא אידבדואלי..(גם מניסיון אישי)
אנחנו בנויים אחרת ומגיבים אחרת לכל אימון/תפריט, ובגלל זה נראה לי אתה לא מקבל את הדברים שהחברים פה אומרים. אתה רוצה ab ? יופי חלק לך שני אימונים: חזה ,יד קידמית ,וכתפיים ועוד אימון גב יד אחורית ורגליים. עד פה נראה לי שתסכים איתי, עכשיו מהניסיון שלך תן שלושה - ארבעה תרגילים לשריר גדול ושניים לשריר קטן. תחזור לפה עם תרגילים שבחרת ונעזור לך עם סטים וחזרות, יש? תרצה לשלב דדליפט - תבחר אימון תן לפניו דדליפט תנוח כמה דקות ותתחיל את האימון (טוב או לא ,שוב אידיבדואלי), תראה איך זה משפיע עליך. עכשיו זה יותר בשליטה שלך, אני מאמין שאתה מכיר תרגילים לשרירים בגוף מהניסיון שלך, תשמור שיהיה לך בנצ' ,סקווט, ושאר הפרסים למניהם. זהו. דבר איתנו שיהיה לך משהו.
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
a חזה לחיצת חזה במוט לחיצת חזה דאמבלים לחיצת חזה דאמבלים בשיפוע פרפר קדמית מוט אולימפי דאמבלים כתפיים press הנפת ידיים לצדדים b גב חתירה במוט t bar מתח עם משקל אחורית לחיצת מוט אחיזה צרה דיפס רגלים דדליפט סקוואט לחיצה במכונה
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() אתה מוזמן לספר איך היה לעשות דדליפט אחרי מתח וחתירות
ובכלל איך היה להחזיק את הגב גם בסקוואט אחרי מתח וחתירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי למעלה שככה אני עושה.
לי נוח, לי מתקדם. שהוא ישלב את זה איך שנוח לו.
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אני אעדכן ,סובארו שוב תפסיק להגיב בלי לנסות להסביר את עצמך ולתקן בינתיים לא תרמת כלום..
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() אתה כל 5 דקות מזגזג, מה אתה מצפה שיהיה להגיד?
לא אמרת אתמול שאתה עושה ss? הפסקת כבר להחליף 10 תכניות תוך כדי האשכול הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני גם בעד SS (בהנחה ואתה NOVICE, וסביר להניח שאתה כן), אם אתה בכל זאת מתנגד ולא יכול בלי פיצולים אז הרע במיעוטו זה התוכנית לדוגמא במאמר פה -
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 הייתי ממליץ לך גם לקרוא את המאמר על הדרך, אולי זה ייקנה לך הבנה בסיסית בבניית תוכניות אימון והרעיון מאחוריהם.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|בקשר לתוכנית fbw חדשה! | Giorgi | אימונים | 8 | 11-04-10 09:16 |
זקוק לתוכנית אימונים חדשה. | DanielML | אימונים | 1 | 22-03-09 12:54 |
חוות דעת לתוכנית חדשה? | Itay | אימונים | 11 | 03-11-08 13:42 |
מתלבט בקשר למעבר לתוכנית חדשה | vava_g | אימונים | 10 | 13-07-08 03:09 |
זקוק לתוכנית חדשה- מסה | Setix | אימונים | 6 | 01-02-08 12:32 |