|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא הגזים רואים ממש כרס חזה חלש ותאמת לא התרשמתי כל כך יחסית לבנאדם כמוך שדיי ותיק ומגיב פה הרבה התאכזבתי אני אומר בשיא הרצינות. % שומן גבוה מאוד לא משנה כמה מוציאים בטן זה לא אמור להראות ככה זה נראה יותר בטן של בנאדם שמן מאשר של מתאמן ולא קשור לקוביות לא לקוביות זה לא אמור להראות ככה לא משנה כמה מוציאים תבטן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
2. כמות תגובות / ותק זה לא מדד למצב גופני. 3. תתפלא לדעת כמה אפשר להוציא את הבטן. זה הכל נטו ניפוח של הבטן, הייתי שמנמן כאן אבל לא כמו שנראה לך. הייתי סביב ה15% אני מעריך. 4. קוביות זה המדד הכי ריאלי לשומן. עובדה שיש כרס gh, ואנשים שריריים ורזים עם מבנה בטן מנופחת. וגם במצב שהייתי - היה אפשר לראות מאחורה איכשהו קווי מתאר של קוביות (בערך ואם מתאמצים כן?) 5. בתמונות אני 85. אחרי שבוע נייטראלי ירדתי ל83, אחרי 3 שבועות נוספים ירדתי ל77. עכשיו אני מעריך שאני בערך 11%. עכשיו בנייטראלי אחרי מאסה, מקווה להגיע ל90 עד אפריל. ואז לחטב מאוד (יותר ממה שאני עכשיו משמעותית) עד ל7-8 אחוז, בתקווה להיות 80. אני אעלה אח"כ תמונות עדכניות אחרי חיטובון.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר, יש לך גוף מרשים, נראה מסבי וכו', תמשיך להפגיז מאסה אחרי החיטובון הקצרצר ואל תשים זין על אף ילד בן 15 שלא הרים בחיים יותר מרק את המוט. גם אני ניחן ביכולת המופלאה להוציא בטן החוצה באכזריות ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
הרמת שטויות. עוד פרנואיד משומן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() בואנה כמה זיוני מוח
הוא לא על אחוז שומן גבוה בכלל. יאללה בוא נעשה מאסה של כוסיות נעלה 0.2949494 אחוז שומן ואז נחטב כוח הקוביות ופיק הבייספס שליטה!!!!!!!!!!!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח בונא יש כמה אנשים שצריכים לעשות קפיצת ראש מהחלון ופשוט להתאבד...
scylla מה אתה בכלל מנסה להסביר, זה כמו לדבר אל הקיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחוז שומן לא גבוה בכלל מה אתם מדברים?
אני מכיר אנשים רזים שיכולים להוציא ככה את הבטן, זה לא קשור לאחוז שומן. בפריסה אפשר לראות בבירור על המותניים שהאחוז שומן לא נורא בכלל..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() גם אני יכול להוציא ככה את הבטן, אני אצלם תמונה איזה יום אחרי שלא חירבנתי יום שלם ותראה איך אני עובר אותך scylla :]
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לא 8 קילו בשבועיים, ב4 שבועות.
אחרי שבוע שפשוט הורדתי כמויות פשוט אכלתי "רגיל" עם הקפדה לא להעמיס מלא פחמימות - ירדתי 2 קילו, אני מניח נוזלים. אחרי זה ירדתי כל שבוע 2 קילו, וכל שבוע הורדתי משהו מהתפריט. בהתחלה זה היה פרוסת לחם+ברנפלקס, אחרי זה הורדתי את הקצת פסטה עם החזה עוף ואחרי זה הורדתי את השייק חלבון בבוקר או בלילה... כתבתי את התפריט בפורום תזונה. לגבי מי שאמר שאני ישר קפצתי לחיטוב - עליתי 13 קילו במאסה הזאת. אני חושב שזה בהחלט מכובד.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שרשור עתיק. איפה moo נעלם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איכסההההה כרס, איך תשיג בנות.
הגזמתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אין לי מושג לאן הוא נעלם הוא גם לא מחובר במסנג'ר.
כבר הספקתי לסיים את החיטוב פלוס שבוע נייטראלי יאללה עפתי לטחון.
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע, להרוויח 5 קילו שריר בשביל מתחיל זה יחסית חלש. איך שאני רואה את זה, מתחיל שנכנס לss על 80 קילו 10% שומן אמור לסיים 3 - 6 חודשים אחרי 100 קילו 15% ואין שום סיבה בעולם שלא, ולא חסרים אנשים שעשו את זה כבר. לא נראה לי שזה רלוונטי בשבילך כבר, לא נראה לי שאתה ברמה של מתחיל מת שיכול לספק עלייה כזו אבל עדיין.
![]() |
#15 |
|
![]() אני רחוק מרמה של מתחיל מת, לפני שעשיתי את המאסה הזאת, התאמנתי בab, עשיתי מאסה די קצרה ואז חיטוב וגיליתי שפשוט לא עליתי כלום לגמרי גם במשקל... ככה ששברתי לא מעט תקיעות במאסה הזאת.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שאתה שולח תמונה נוכחית לאחר החיטוב..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() תתחיל יותר אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() מישהו יכול לתת באן או לפחות אזהרה לכל המשתמשים החדשים שרוצים 7 תגובות אז מתחילים להקפיץ???????
אני אראה אם יהיה לי כוח להצטלם שוב חחח... בימים הקרובים. מעריך שאני עכשיו 11% משהו בסביבות.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() איזה חודש אתה? בכול מיקרה מזלט (:
סתם אחי כל הקצמוד תן עוד קצת מסה אתה יחסית נקי לא יותר מ 16 אחוז אל תפחד תן עוד מסה ואז חיטוב תראה בסדר גמור!! ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע של ההקפצה הזאתי