|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה מוזמן לקרוא את הלוג שלו ולגלות שאתה טועה.
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז למה דווקא ידיים? גם טרפזים לא מבודדים. גם תאומים לא. גם לא עושים הנפות לצדדים
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() מרשים בהחלט!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() רן כמה שאלות האם אתה לא חושש שבלי סטים ליד קדמית אתה תאבד את כל המאסה ביד
שמעתי ש5 חזרות זה סתם לכוח וצריך לפחות 10 בשביל לפמפם את השריר וככה הוא גודל אז איך אתה מצפה לגדול אם אתה לא עושה את זה ושאלה אחרונה אני רואה שאתה שמן האם זה בגלל שאתה אוכל הרבה שומן? המאמן שלי אמר לי שהשומנים שלי נובעים מאחוזי שומן גבוהים בתזונה ואם אני לא טועה הוא זכה בכמה תחרויות מיז פיטנס מתישהו בתודה מראש
![]() |
#70 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גם אני לא מבודד טרפזים אבל הם עובדים קשה בדדליפט (ואצלי הייתה גדילה יפה מאז שהתחלתי בנוסף הם טבעית יחסית גדולים אצלי, יחסית) תאומים האמת לפי הסרטונים נראים בפיגור רציני וזה די פוגע לטעמי, אם זה אכפת לו או לא זה עניין אחר. גם אצלי הם לא משהו, נותן להם 2-3 סטים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() אתה לא יכול לשפוט מסרטון
מה שאמרת על טרפזים תקף גם על ידיים
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זה בגלל שהם מתאמנים להיפרטרופיה ואין להם צורך להגיע למשקלים כאלו? חוץ מזה שאחרי שנתיים+ של אימונים, כמעט כל אחד יגיע לגוף כזה אם אוכל נכון ומתאמן רציני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() אני מכיר המון אנשים שמתאמנים יותר משנתיים ואפילו יותר מ4 שנים ולא קרובים לגוף כמו שלו, והם מתאמנים רציני ואוכלים...
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
טבעיים כן?
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() לך לחדרי כושר גדולים, אני בטוח שתראה כמה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() אין המון מתאמנים טבעיים שמגיעים לזה אחרי שנתיים
![]() |
#77 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ווואייייי
הבנאדם העלה תמונה לא בישביל שתתחילו לריב על איזו תכנית עדיפה!!!!!!! הוא עושה 5*5 ונראה ככה כנראה שהיא מתאימה לו!תפסיקו לזיין בשכל!!!! אני נשבעעעעעעעעעע שאני אתחיל להעיף פה אנשים על הדברים האלו!!!מילא הרסת לבנאדם פוסט שהוא שאל בו שאלה אבל עכשיו תהרסו פוסט בגלריית הגולשים?!זה קו אדום מבחינתי אנשים יעופו פהפ ולא אכפת לי המעמד שלהם!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Fat bastard
|
![]() תגיד רן... אתה מצליח להיכנס בדלת?
ועוד משהו, אני מקווה שלא גמרת להם בקפיטריה שם בבר אילן את ההמבורגרים אחרת אני גונב לך מהצלחת.. ותגיד.. אם אתה הולך ללונה פארק, אתה מצליח להיכנס במכוניות מתנגשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() אגב אתה עצום, פשוט מטורף... ואתה מתאמן רק שנתיים? הלוואי עליי להגיע לרמה שלך בעוד שנתיים, כבוד...