|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והיא בי''ב והיא מנסה להתפרסם על חשבונו ותראה אותה ללא אפילו היא נראת לא משהו בכלל בקליפ היא שווה רצח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתם הורגים אותי כל פעם מחדש
![]() חלקכם אשכרה ילדים קטנים "איך הוא מתלהב מעצמו" "חושב שהוא בודי בילדר" הוא לא חושב את זה והוא לא מתלהב מעצמו, אומרים לו להתנהג ככה, ומשלמים לו כסף על זה, אז סתמו את הפה, זה שהוא מצולם וכולי ומשחק אותה מול מצלמות כאילו הוא איזה mister big shot זה כי זאת העבודה שלו, זה משמבקשים ממנו לעשות, ועל זה משלמים לו, ושוב פעם אני אומר את זה כי אני מכיר אותו אישית, דרך אגב, חשבתי שאתם אוהבים בנות, אני מגלה שחצי מהפורום כל מה שהוא עושה זה להסתכל על סירטונים ותמונות של מייקל, ואז עומד מול המראה ערום עם תמונה שלו ומתחיל להשוות, קיצר מה שאתם עושים זה, לעמוד ערומים, עם תמונה של דוגמן ביד, ולגעת בעצמכם, אוקי..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חח אנטון איזה קטילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם קוראים לה דניאל, לא יודע שם משפחה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
http://www.yulimodels.com/article.php?id=165 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() האמת קראתי את הטור האחרון שלו וחשבתי שאני עוד פעם ישנא אותו ויגיד כמה שהוא חושב את עצמו יותר מדי וזה וזה.
אבל ואללה הוא יצא מזה בסדר שם לדעתי. ומה הקטע שקרואים לו סנייט לואיס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() יפה רצח יש כבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
רק שהדבר האחרון שקשור למייקל הזה זה קודש הוא כמו מין יוג'ין סנדו ישראלי מודרני............... עריכה : אני רוצה לתקוע את הדניאל הזאת!!!!
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() אז ליאו אם משווים אותו לנוצרי אז הוא סתם מסריח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הכוונה היא שהוא מסמל היום את כל מה שרקוב בנוער הישראלי (היה לו טור אישי בZONE של וואלה , ומי שראה את האתר הזה מבין למה אני מתכוון גם אם הוא איזה גנסטה ואנאבי) ועושים ממנו "סיינט" כאילו קדוש מעונה מקריב אני לא מאמין אני עדיין לא יכול להפסיק לרצות לתקוע את הדניאל הזאת! מהתמונות שהביאו לפחות למישהו יש תמונות שלה בבגד ים?
![]() |