|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() חחחחחח א' אתה צודק במאה אחוז... וב' אתה צודק אין לי משהו להוסיף.
#62 |
חבר פעיל
|
![]() בונאה זה פשוט מפחיד 0_0
עזבו שמי שעלה לבמה לא ברמה בכלל, 4 משתתפים בתחרות? בתחרות כדור מים של נווה צהלה יש יותר מתחרים :s |
![]() |
![]() |
#63 |
Fat bastard
|
![]() תשמעו בדר"כ אני לא שופט מתחרים כי הם עלו על במה ואני לא, וקל מאוד להיות ביקורתי כלפי אנשים כאלה כשאתה צופה מהצד.. אבל פה אני חייב לחרוג!
בואנה זה פשוט ביזיון לספורט, ביזיון לאיגוד וביזיון לאוהדים. לא יכול להיות שאנשים עולים ככה לבמה, זה פשוט רגע עצוב ומבייש. אני מוכן להבין את העובדה שחלק מהאנשים לא עולים לבמה הכי חטובים שיש בגלל העובדה הפשוטה שרובם מתכוננים למר ישראל ולכן אין סיבה להתחטב למר צפון, אבל תסלחו לי חלק מהמתחרים פה פשוט נראים חרא. אין מילה רכה יותר ועדינה יותר; "חרא". מילא היה עולה מישהו שרירי ולא חטוב הייתי מבין ורואה את הפוטנציאל שלו להתחטב עד מר ישראל, אבל חלק מהאנשים שפה פשוט ייעלמו וייראו כמו שלדים אם הם יעשו חיטוב כמו שצריך לקראת תחרות. אני לא מבין איך האיגוד הרשמי בישראל לפיתוח גוף נותן לדבר כזה להתרחש. פשוט רגע עצוב לתחום הפיתוח גוף בישראל. |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() חח אשכרה אני מכיר כמה אנשים שנראה לי שבחיים לא נכנסו לחד"כ שנראים יותר טוב ממה שרואים בתמונות האלה...לא תיארתי לעצמי עד כמה זה עלוב
|
![]() |
![]() |
#65 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() ......
#66 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בושה וחרפה.. כולם נראים גרוע חוץ מהאשם, שבכלל פי כמה וכמה מאות רמות מהאחרים שם..
מקרה עצוב מאוד לפיתוח גוף בישראל.
#67 |
חבר פעיל
|
![]() הבזיון הכי גדול שראתי...
חבל אם הייתי יודע גם אני הייתי עושה סיבוב לטבריה ואולי הייתי לוקח גם איזה מקום ראשון חח ![]() כי ככה זה ניראה לגבי המתחרים שהם שמעו על הבוקר שיש תחרות אז ניסו את מזלם ... |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חבל שלא ידעתי מתי זה, הייתי אולי זוכה...
ועכשיו ברצינות, חבל שזאת הרמה בתחרות הזאת, אבל זה מה שיש
#69 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() הוא נראה הרבה יותר טוב, באמת שהוא נראה טוב, אך אם אומר את האמת גם הוא לא בא מוכן ב- 100% חוץ מזה שבמקומו הייתי מתבייש לעלות לבמה עם אותם המתמודדים, כמובן שהוא 50 מיליון רמות מעליהם.
![]() |
#72 |
מנהל ראשי
|
![]() אני גם חושב שהוא לא בא הכי מוכן הוא הציג רמה יפה אבל אם הוא מתכוון ללכת למר ישראל אני מקווה שהוא לא מתכוון לעלות ככה כי הוא צריך להיות עוד חטוב
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד... נראה סה"כ טוב מאוד.. יהיה נחמד לראות אותו חטוב יותר ויבש במר ישראל.. בהצלחה. נ.ב... מישהו יודע מה המשקל שלו ולאיזה קטגוריה הוא מתכוון לעלות? |
|
![]() |
![]() |
#74 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הוא אמר לי שהיה 112 קילו על הבמה, מדובר בבחור גבוה מאוד.
הוא מתכונן למר ישראל השנה, וברור שיגיע הרבה יותר טוב. אבל בעצם למה אני מדברר אותו, האשם הרי כותב פה. השמע קול גבר ותפסיק עם הגלידות כי זה לא בריא...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#75 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() שכונה.... רק בישראל...
|
![]() |
![]() |
#78 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
למרות שאני בדיעה שצריך לעלות 100% או לא לעלות בכלל, אבל עדיף הוא מאשר כל מה שהלך שם.
![]() |
![]() |
#80 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עוד תמונות או באן לצמיתות!!!!!