|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
מושעה
|
![]() טקימה מה אתה טיפש?
הוא אמר שזה קל? הבחור מלמעלה מציג את הדברים כאילו ה450 גרם חלבון נקי סתם מגדילות לו את הגוף אם הוא היה מכניס כמות אוכל כזאת ללא חומרים הוא היה שמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() טאקימה אולי אתה לא יודע...אבל חומרים עושים אותך רעב יותר.
ואדרי צודק במה שהוא אמר.
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אם ככה אז טעות שלי. וואי לאכול 450 גרם חלבון ביום זה מטורף חח כמה רעב צריך להיות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() צריך מלא כסף
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אם חושבים על זה, בודיבילדינג מקצעי זה ספורט יקר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים 400 גרם חלבון למישהו שלוקח סטרואידים זה לא הרבה כל בן אדם שלוקח סטרואידים צריך לקחת 4 גרם חלבון לקילו משקל גוף או ליתר דיוק 2 גרם חלבון לפאונד(454.5 גרם) משקל גוף ככה שבעיקרון הוא צריך לאכול לפי המשקל שלו 440 גרם חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() כמה שאתם לא מבינים. כמה שהידע בארץ לגבי הענף הזה עצוב. תקשיבו, הבן אדם הממוצע צריך לאכול חלבון ביום לפי נוסחה מסוימת על מנת להישאר במצב אנאבולי. 1.818 כפול משקלו בlbs. נאור לדוגמא 210 כפול 1.818=381 גרם חלבון ביום. הBMR של נאור הוא בין 3000-4000 קלוריות ביום. זאת אומרת לשמור בין 33 ל43 קלוריות לקילו (וזה להיות במצב מאוזן- לא לעלות במשקל ולא לרדת.) לעלות במסה זה לאכול בארך 4400 קלוריות (למשקל 95 קילו.) כל גרם חלבון זה 4 קלוריות וכל גרם פחמימה זה 4 קלוריות. תעשו חשבון ילדים......עם חישוב של צריכת שומנים ביום פלוס שאר האוכל נאור נושק 4000 קלוריות. אין מצב שהוא ישמין. אל תדברו אל דברים שאתם לא מבינים. דרך אגב סטראוידיים ממש לא בהכרך פותחים תאבון. תאמינו לי שכל אחד שאתם מעריצים לוקח חומר ותתפלאו לדעת כמה חומר נאור לא לוקח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה על הזילזול, דרך אגב השם מגיע מ shamrock האגדי? UFC ?
בכל אופן, זה המון אוכל, ובצדק, הבן אדם תותח אין מה לעשות, משהו שלא כתבו או שאני לא זוכר או שאני סתם טיפש, מה הגובה שלו?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() shamrock לא הבנתי מה ה"פרסום" הזה שאתה עושה כאן לנאור. מה הציפיות שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הוא אוהב לגעת בו, מה אכפת לך...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מסקרן אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תמונות יפות מאוד כל הכבוד נראה נהדר מקווה מאוד שיתחרה בקיץ של 07 אצל אלי אנה בת"א .
מחכה רק שיתפנה לי זמן ואני יעשה עליו כרטיס ביקור .
![]() |
#73 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מבין שאתה חובב של L.REA ?
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() גולן הוא מטר 60 ו100 קילו הוא ענקי במציאות...
יש לו עוד שנה של מסה ושיפור עד שהוא יגש למר עולם. אני מכיר אותו שנתיים הוא גודל כמו מטורף משנה לשנה... סמוך עליו=]
![]() |
#75 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אמרתי הבן אדם תותח, ראיתי אותו במציאות והוא באמת תופעה מיוחדת, כל הכבוד לו!
![]() |
![]() |
#76 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() אני לא מפרסם אותו. פרסום בארץ לא מביא לשום מקום. תקבלו את זה כבר שהאנף הזה לא התלקח עוד בארץ. אני פשוט מאוד מחבב אותו וחושב שיותר אנשים צריכים להכיר אותו, כי הוא כרגע מספר אחד. נאור ביישן ולא דוחף את עצמו מספיק לזירה. עובדה שהרבה מכם לא שמעו עליו. איך אפשר לאהוב את הספורט הזה ולא להכיר אותו? אני חולק עליך, אנחנו צריכים להתייחס ל1.818 משום שבלי לעבור את הרף הנחוץ לשחלוף חלבונים אנחנו לא מכניסים את הגוף למצב אנאבולי. אל תחפש וויכוח כל דבר שאני אומר בא בעקבות הרבה ידע ונסיון. טוב לדעת שמישהו שמע על Author L. Rea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() אני עייף מדי להגיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() "the average individual's ptor is body weight x 1.818 expressed in grams. ptor will increase in favor of catabolism when dietary protein intake fails to provide adequate amounts of proper ratios of amino acids. So it is logical that a 200 lb bodybuilder would remain at a maximum anabolic or protein synthesis level if he/she were to consume their bodyweight x 1.818"
תוותר כבר אל הוויכוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ורושמים על ולא אל!!! ועוד דבר, זה שזה רשום באנגלית זה קובע משהו? אתה עושה ממני צחוק? אם אני ירשום לך את זה בגרמנית אז זה יכריע ת'סיפור?
![]() |