|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() דוחף בעיקר בבוקר ובלילה
בשאר היום אני לא דוחף, למרות שבקלות אם לא היה לי את התפריט, אז הייתי אוכל חצי ממה שאני אוכל. (תפריט של גיל)
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אוכל לא דוחפים בכוח
מה שבא ברוך הבא! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי כל מי שדוחף אוכל מטורף.
אם לא בא לי להמשיך לאכול אני מפסיק.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאני לא מוותר לעצמי באימון אני לא מוותר לעצמי בארוחה ,פשוט טוחן מתאמץ באמצע נגמר התיאבון אבל אני ממשיך עד הסוף וכן דוחף אוכל...
![]() |
#67 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
יש לך תפריט, אתה צריך לעמוד בו. אם אתה לא עומד בו, זה לא המקום בשבילך כנראה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התזונה הרבה יותר חשובה מהאימון עצמו מנסיון. תרגיל פה סט שם אפשר לפספס, לא יקרה כלום אבל ארוחה בשום פנים ואופן לא :nonono:
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אבל אם בתפריט שלך כתוב ככה וככה, ואתה לא מסיים את הארוחה כי ככה וככה או כי אתה נמושה, אז זהו.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
הושעה
|
![]() לעיתים רחוקות אפשר להימנע מלדחוף ולוותר. אבל ברוב מוחלט של המקרים צריך לעמוד בתפריט - לא משנה מה! אני תמיד עומד בתפריט שלי.
![]() |
#73 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אם התפריט מחולק כמו שהוא צריך להיות פחות או יותר, תחושת השובע תיהיה זהה בארוחות.
|
![]() |
![]() |