|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואללה אור אני לא מבין מה יש לך אתה נשמע לי אחלה בן אדם.(שמעתי בטימספיק)
לא נשמע כאילו יש לך חרא חיים, סתם רבת עם אח שלך ועכשיו אתה חם ומרגיש חרא. אתה תשלים עם אח שלך בקרוב. לפי הטימספיק אתה איש מצחיק וזה נשמע כאילו יש לך אחלה חיים. אתה תחזור מחר לבית ספר תצחק עם חברים, תתאמן במכון, תיזכר בשביל מה אתה חיי ושהחיים שלך כן מהנים ותשכח ממה שהיה היום. הלימודים חרא? אתה לא יודע איך הלימודים שלי היו! היה לי ציונים על הפנים עד כיתה ט' ואז הפכתי את הציונים. אם אני הצלחתי אז כל אחד יכול תאמין לי אני לא למדתי מתמטיקה בכלל ועכשיו אני מתליד מצטיין(אומנם ב3 יחידות אבל זה גם משהו... יחסית לרמה שהייתי, לא ידעתי מה זה משוואה ריבועית, מערכת צירים או כל דבר אחר פשוט). לסיכום- יהיה בסדר אל תדאג אתה תראה... עריכה-מה עםפ הטימספיק?
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
אח שלי חוזר מהצבא ממחר עד ליום חמישי, שישי שבת הוא שוב בצבא ואז ראשון עד ראשון לאחר מכן הוא שוב בבית. כשהוא בבית אין לי מחשב ![]() ![]() ![]() ![]() אז אל תתלונן לי יותר רע כרגע...
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראסמיייי מה לעזאזל זה היה עכשיו?! קצת,קצת כבוד עצמי למען ה'! לא חבל....עכשיו תמיד תהיה זה שניסה להתאבד..סתם בגלל שרצית קצת צומי.. אתה יודע,לפעמים שאני חושב שאני חלש,אני מסתכל על אנשים כמוך,ואני מבין מה זה חלש באמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב טוב ויהיה טוב..
חפיף לכל אחד יש תקופות אל תיקח ברצינות ואתה לא תתאבד לא ראיתי אפחד מתאבד אני לא משקיע בכלל (בכלל) בלימודים יש לי ציונים של ממוצע 80 עכשיו אני התחלתי לקחת את העניינים לידיים ושים את הראש על הכתפיים כי מתחילות בגרויות ואני לא רוצה להיות מוכר פלאפל/שווארמה/בורקס. בקיצור אחי, אל תתעסק בשטויות אל תהיה מפונק יש אנשים עם יותר בעיות. אני ממליץ לך שתמצא לך חברה שיודעת להקשיב זה מאוד עוזר במקרים כאלה למרות שאני הבנאדם הכי אופטימי בעולם ואני תמיד שמח וכיף לי לפעמים יש ירידות צריך לדעת איך להתמודד איתן זה הכל. בהצלחה גבר ! הכל לטובה!
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
הבן אדם מרגיש רע וצריך עידוד מה רע?! אתה לא רוצה לעזור ולתת מילה טובה פשוט סתום ת'פה! אני בחיים לא יזמתי ריב עם מישהו בפורום, עכשיו זאת הפעם הראשונה כנראה שזה לא סתם. כל כך מפריע לך??? אני לא מבין מה זה מכאיב לך שהוא ביקש מילה טובה. קרא לזה צומי אני לא רואה את זה ככה, אני פשוט חושב שעבר עליו משהו רע והוא היה צריך לשפוך את זה. כן הוא קצת הגזים עם ההתאבדות אבל מה זה משנה? סך הכל היה צריך מילה טובה. פעם הבאה אם אתה לא אוהב פוסט פשוט אל תגיב יותר טוב לך ולכולם כי לאף אחד לא עשית טוב בהודעה הזאת. אור אחלה ילד הוא לא היה מתאבד בחיים וכולנו יודעים את זה אבל לא צריך להגיב ככה.
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() אוף סעמק...70 הודעות כבר בפוסט הזה...
תתאבד כבר!
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מני אתה לא אוהב אותי יותר? זהו ניגמר הכל?
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בודיבילדרים לא בוכים! תפסיק להיות כוסית...לכולם קשה בחיים.
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל מה אני יעשה הייתי על הסף באמת. אבל עכשיו יש לי מוטיבציה חזקה להיתאמן משום מה
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא סתם. איתן,אתה יודע כמה פעמים אני חשבתי "להתאבד" וכל מיני חרא?,אני יגיד לך,יותר מידי,ובדברים הרבה הרבה יותר רציינים מאשר ריב עם אח. אז אני לא מבין,מאיפה בכלל החוצפה,העזות, לחשוב על להתאבד בגלל דבר כזה,ועוד לפרסם את זה בשביל "מילה טובה" זה פשוט פתאטי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואו עבר לך מהר אה??? עזוב,עדיף שאני פשוט אשתוק,חבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לא בישביל הריב עם האח זה הרבה סיבות אבל לא רציתי סתם להגיד אותם פה הריב עם האח זה היה הסוף
ולפעמים מילה טובה יכולה לעזור הרבה לבנאדם ולפעמים בנאדם צריך את זה .
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה כל אחד מתנהג איך שהוא מתנהג. כנראה שהוא ממש היה צריך את זה.
![]() |