|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() זה נקרא ציניות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך מאוד, אבל יש לי הסתייגות קטנה - לפי דעתי, בן אדם יכול להיות אינטליגנט, שקט, בטוח בעצמו, רחב אופקים, איש שיחה ועדיין להסתובב בטי שרט ללא שרוולים, בדיוק בגלל שהוא מפתח גוף. בעיניי זו דרך ביטוי עצמי באמצעות הופעה חיצונית, ממש כמו שיש אנשים שמסתובבים עם עגילים/פירסינג/קעקועים ולא טורחים להסתיר את זה אבל מצד שני גם לא מבליטים יתר על המידה. (לא מדבר פה על אלה שמסתובבים לי עם גופיות לייקרה וכל השיט הזה, כי אין פה שום דבר טבעי. משהו יותר צנוע אבל עדיין שייראו שוואלה, הבן אדם מודע לגוף שלו והוא מטפח אותו).
![]() |
![]() |
#63 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגיד לי מה הקטע של גלעד שליט הזה..? מה הם מפגרים למה לא נכנסים לשם ומוציאים אותו..?
אני ממש לא מעודכן במצב מצטער......
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
הם=ממשלה לא מצילים אותו כי: 1. זה לא אחד הילדים שלהם 2.זה לא משתלם כלכלית 3.אמריקה(או האו"ם) לא מרשה 4.הם בני זונות שעל הזין שלהם חיילים , דואגים רק לחשבון הבנק שלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור 1. אין מודיעין מספק, ספק.. 2. חשש שירצח בזמן השחרור 3. "מחיר גבוה" מידי על שחרור אסירים
![]() |
![]() |
#66 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() 1.אין מודיעין מספק זה בולשיט אחד גדול. 2. חשש שיירצח בזמן השיחרור זה נכון אבל מצד שני עדיף שיסיים כמו רון ארד?
3. לא רלוונטי בכלל כי מפחדים לשלם את ה"מחיר הגבוה" על גופה במקרה הטוב חס ושלום אז חזרנו לסעיף 2. אז למה לא להיכנס לשם ולנסות לפחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
לגבי מודיעין תאמין לי זה חרטא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1) יש מודיעין, הוא מוחזק במרתף בעזה עם שלושה שומרים שכל שומר עם כדור בקנה למקרה והדבר הכי קטן יקרה. 2) לזה יש צבא, ימ'מ וכל מיני יחידות שאנחנו לא שמענו עליהם שידאגו לזה 3) מחיר גבוה? הממשלה שיחררה שילשום 227 מחבלים כמחווה, על מה אתה מדבר יא סמרטוט אחד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בני ז*נ*ת, אין מילים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() החברה הכי טובה שלי זו המראה !!!
מצטער אילנית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תיראו איך עברתם מדיון על בודיבילדינג לדיון על המצב במדינה ועל גלעד שליט
אז החברה איך היא מתיחסת אלי?בתור אחד שמשקיע בתחום הבודיבילדינג?הממ לא איכפת לי! אני אוהב את זה ופאקינג עושה את זה עד הסוף בכל מצב! תזונה,אימונים,סייקלים,שעות שינה כל דבר עד הסוף! המשפחה שלי לא אוהבת את הקטע של הסייקלים..אבל לעומת זאת מפרגנים לי שזה תחביב חיובי ושזה עדיף על להיסתובב בשכונה כמו חסר חיים או לאונן כל היום מול המחשב. חברה שלי תומכת בי עד הסוף ומעבר לסוף!עוזרת לי בהכל מכינה לי אוכל שאני חוזר מאימון לפעמים תומכת בי בכל דרך אפשרית ![]() ![]() ![]() חברים שלי?מפרגנים ואומרים לי שזה מתאים לי ושבכלל זה ניראה עלי מעולה כל המראה "השרירי" ושאני אמשיך להיתקדם ולשים זין על צרי העין ועל הקנאים ![]() בקשר לגלעד שליט.. לא יודע כבר מה להגיד..הלואי שיחזור והממשלה של ישראל פחדנית ומחורבנת בלי קשר לגלעד שליט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() כי לא רוצים שיסיים כמו נחשון וקסמן ז"ל
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() שודד אתה
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() wow!!! קצת סדר על גלעד שליט
בולשיט אחת גדול... 1) למה ניראה לכם שמישהו יודע איפו הוא מוחזק? וגם אם יודעים תהיו בטוח שאתם לא יודעים. וגם לפני איזה חצי היה גיוס של שריון והיה שאלות... ואז חייל שאל על גלעד שליט,והרמטכ'ל אמר שהוא יודע איפו הוא מוחזק... ישר יצאו מלא פירסומים שאף אחד לא יודע וגם הערבים אמרו.ובטוח לייתר ביטחון העבירו אותו 2) למה לא עוסים עסקה? רצו לעשות אבל הערבים ביקשו יותר מדי אסירים... היה כניראה הרבה ישיבות על זה ועד שהם הסכימו(הממשלה) אז הערבים העלו את המחיר ורוצים יותר אסירים.למה עדיין לא מביאים? בגלל שחלק מהאסירים זה רוצחים מאוד מסוכנים שכולם בטוחים שאם יחזירו אותם רק יהיה יותר באלגן. כל פעם שמנסים להגיע איתם לפשרה עם מעלים תמחיר 3)המחווה ששחרו איסירים תהיו בטוחים שזה רק לטובת שליט,ככול שישראל תקשיב למה שהם מבקשים יהיה יותר טוב 4) ראיתי שכתבתם משהו לגבי רציחה בזמן השחרור\עסקה-אם אתם מתכוונים מתי שמעבירים אותו אז זה לא אפשרי למה? לא ראיתם תעסקה האחרונה האום הוא זה שמגשר,יש רציחה של גלעד לפי דעתי העסקה מבוטלת באותה שניה ולפי דעתי צריך לרצוח את שאר האסירים הערבים במקום 5)גלעד שליט מוחזק כבר 900 יום+ וככול הניראה הוא בחיים,יש מכתב\ים ממנו מהשבי ואם אני לא טועה גם סרטון ווידיאו ובואו נקווה שהוא יחזור בחיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אני אסביר בקצרה על גלעד שליט .
הפקרההההההה ופשוט אל תצביעו קדימה .. תצביעו מיצידי לערבים רק לא קדימה מפלגת היודנראט .
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. אם היה מודיעין מדויק ההיו משחררים אותו, יש מידע אבל לא מאומת ב100% והסיכוי בלצאת למבצע כזה גדול מידי 2. שמעתי מספיק, יש לי חברים ביחידות האלו ושירתתי ביחידה מיוחדת - יהל"ם. 3. בגלל זה יש לנו חרא של הנהגה, ורק אחד עם ביצים יכול לעשות דברים (ביבי - ספק, ליברמן - מקווה שלא רק דיבורים) אני בספק אם נכנסת למערכת הצבאית ויודע איך דברים מתנהלים, העיקר ישר לזרוק הערות כל הכבוד
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה לי ויכוח עם דוד שלי שהגוף כן יכול לספוג יותק מ 23 גרם חלבון בשעה. זה מרתיח אותי, למה הם חושבים שהם מבינים? =x |
|
![]() |
![]() |