ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-10-08, 14:04   #61
boris19
חבר פעיל

הסמל האישי שלboris19

כללי:: עד מתי ?
שלח הודעה דרך MSN אל boris19

באנה כמה מושפעים יש פה יאללה
ישן 25-10-08, 14:30   #62
Rendi Orton
חבר פעיל

גלעד,יש הבדל בינך לבין האחרים פה.
פיתוח גוף תחרותי זה לא כמו פיתוח גוף חובבני (מעל 95% מהפורום הם חובבנים.)
Rendi Orton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 15:36   #63
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אחי אני לא מגזים! ולהיפך לדעתי אני תמיד בגישה של אני לא עושה מספיק! יש לי מטרות בתחום התחרתי כבר פעמיים ולפספס ארוחה אצלי זה לא בא בסדר היום פשוט לא
א.התרגלתי לזה
ב.אני נהנה מזה
ג.אני אוהב את הסדר יום הזה הוא נוח לי מאוד ואני יודע שאני שזאת הדרך הטובה ביותר לתזונה בתחום
ד.קרו מקרים שפספסתי ארוחה באיזה 20 דקות חצי שעה זה לא נורא ולא מה שיהרוג אותך..גם אם תאכל כל 4 שעות אבל עדין תמיד השלמתי וגג שעה אחרי לא יותר מזה

חוץ מזה שאנשים פה שוכחים שברגע שהם לא על אחוז שומן נמוך והם ניתקעים בלי ארוחה לאיזה חצי שעה זה לא כלכך קריטי נניח אם זה בן אדם על 20% שלא ישכח שהגוף שלו קודם יפרק שומן בתור מקור אנרגיה לפני שהוא יפרק שריר.
אתה לא תפרק שריר עד בערך 48 שעות של צום מוחלט, ככה שאתה יכול להיות רגוע

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 15:52   #64
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
אתה לא תפרק שריר עד בערך 48 שעות של צום מוחלט, ככה שאתה יכול להיות רגוע
דבר ראשון את הנקודה שלי הסברתי כבר ואני לא אתווכח איתך כמו בפעם הקודמת כי לדעתי?אם כל המאמרים שלך והידע שלך..אם להסתכל על זה מבחינה של התקדמות שלך בתחום?ידידי השעיר אתה לא שווה יריקה(שעיר כי בפעם האחרונה שראיתי אותך הייתה לך תסרוקת של פריקון)ככה שתדחף אותם לתנור ותכנס לשם ביחד איתם ותידאג שיסגרו עליך תדלת ויחממו ל250 מעלות ושלא יתנו לך לצאת למשך שעה
דבר שני זה שאתה חושב שאני לא אפרק שריר גם אחרי 48 שעות של צום מוחלט או אחרי 48 דקות או שניות שוב פעם מענין לי את הקקי שבתוך התחת מה אחד כמוך חושב בין אם זה נכון או לא אני פשוט שם עליך זין ולא מתיחס
דבר שלישי ואחרון ויכוחים איתך לא מגיעים לשום מקום חוץ מלויכוחים מסריחים וחסרי טעם שבסופו של יום?כלום לא יצא מהם וכמה שאתה מנסה להוכיח לפורום שאתה איזה גאון..אתה סה"כ עוד פריקון שחיפון מושתן אם מאמרים גנובים מאתרים בחו"ל

אז תחשוב מה שתחשוב ומצידי אתה בארצות הברית..אתה יכול לקנות נשק שם תקנה אקדח,תכניס לתוך הפה ותלחץ על ההידק אני לא אתגעגע אלייך

שבוע נחמד לך
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 15:56   #65
AkunaMatata
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי talll צפה בהודעה
צודק!!!
אתה צודק אחי מסכים איתך בכל מילה
לא צריך לוותר על חברים ועל דברים אחרים בחיים שביל פיתוח גוף..
וגם כל אלה שאמרו לא צריך לוותר על אלכוהול אפשר מדי פעם ואפשר צאת עם חברים למועדון לכמה שעות בלי לאכול ולהנות לא להיות בבאסה ובלחץ לחשוב פספסתי ארוחה אוי לאאאאאאא
קיצור יש פה אנשים שחיים בהגזמות מטורפות..
ואני לא מדבר על גלעד גלעד גם כן אולי מגזים אבל גלעד באמת חי את זה והוא גם מפתח גוף מקצועי..
כל השאר לפחות הרוב סתם מתאמנים כתחביב ולא יותר מזה וגם חלק פה מתאמנים רק חצי שנה ושנה ומדברים כאילו הם דוריאן
תרדו קצת מהעניין זה רק המורעלות של ההתחלה הרבה ככה בהתחלה וזה יורד עם הזמן ואפילו מפסיקים להתאמן כי נמאס אפילו אז כל מי שאומר לא אין מצב אני מפספס זה אין מצב זה אין מצב זה..
אתם תראו עם הזמן ותבינו שהמצב לא תמיד ככה וישתנה עם הזמן

+1
רוב החבר'ה בפורום הזה הם רק דיבורים
AkunaMatata מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 16:40   #66
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

שומר על התפריט כמה שאני יכול (צבא), אימונים משתדל כמה שיותר (תלוי ביציאות), האמת שאני כן מתבאס שאני מפספס אימון כי גם ככה לא התאמנתי מלא זמן.. בכל אופן נהנה ממה שאני יכול, שותה אוכל כל מה שאני אוהב ולא רק מה שבתפריט, תהנו מהאוכל אנשים

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 16:53   #67
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

ציטוט:
אחי אני לא מגזים! ולהיפך לדעתי אני תמיד בגישה של אני לא עושה מספיק! יש לי מטרות בתחום התחרתי כבר פעמיים ולפספס ארוחה אצלי זה לא בא בסדר היום פשוט לא
א.התרגלתי לזה
ב.אני נהנה מזה
ג.אני אוהב את הסדר יום הזה הוא נוח לי מאוד ואני יודע שאני שזאת הדרך הטובה ביותר לתזונה בתחום
ד.קרו מקרים שפספסתי ארוחה באיזה 20 דקות חצי שעה זה לא נורא ולא מה שיהרוג אותך..גם אם תאכל כל 4 שעות אבל עדין תמיד השלמתי וגג שעה אחרי לא יותר מזה

חוץ מזה שאנשים פה שוכחים שברגע שהם לא על אחוז שומן נמוך והם ניתקעים בלי ארוחה לאיזה חצי שעה זה לא כלכך קריטי נניח אם זה בן אדם על 20% שלא ישכח שהגוף שלו קודם יפרק שומן בתור מקור אנרגיה לפני שהוא יפרק שריר.
כן אחי אני יודע בגלל זה רשמתי חוץ מגלעד כי אצלך זה שונה...
דבר ראשון אתה בכלל מפתח גוף מקצועי בגלל זה אצלך העסק הרבה יותר רציני מכל הבחינות אם זה מבחינת אימונים,תזונה וכל מה שכולל תזונה(גם סייקלים) ובכלל מכל בחינה גם שינה גם הכל
ההשקעה שלך זה לא ההשקעה של הילדים פה שמדברים כאילו הם מתחרים כבר חמש שנים והכל דיבורים ומורעלות של ההתחלה ותראה איך תוך חצי שנה הרוב יעלם אצלם וחלק אפילו יפסיקו להתאמן לא חסרים מקרים כאלה פה,יש הרבה שמפסיקים באמצע ולא ממישיכם עם זה,סתם עוד תחום עניין שהיה ועבר
אצלך זה שונה אצלך הפיתוח גוף שינה את החיים גם היית ילד שמן ובזכות זה אתה עכשיו השתנית ונראה מעולה בניגוד למה שהיה ואני מבין את השינוי הזה תאמין לי אחי גם אני הייתי ילד שמן ועכשיו אני בתהליכים של חיטוב שני בחיים שלי כבר,הראשון לא הושלם כמו שצריך עכשיו אני משלים מה שצריך
וגם כמו שאתה אומר זה הוציא אותך מהפשע וכל השטויות שהיית עושה ומכל החרא הזה כי מי יודע איפה היית עכשיו בלי הפיתוח גוך כמו שאמרת
אז בגלל זה גם אמרתי שאני לא מתכוון אליך אלא לאחרים שהם לא מתחרים ולא כלום אלא זה תחביב אצלם והם מדברים כאילו זה כל החיים שלהם אנשים פשוט צריכים להתחיל להיות ריאליים..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי akunamatata צפה בהודעה
רוב החבר'ה בפורום הזה הם רק דיבורים
נכון אחי זה היה הפואנטה בהודעה שלי

talll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 16:56   #68
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

באמת שאני לא מבין פה את הוויכוח חסר משמעות והדבילי (כמו חבריו הקודמים אגב) הזה, מה לעזאזל יש לכם לדבר ולהתווכח עם גלעד? הבנאדם מפתח גוף, משקיע ת'נשמה נותן הכל מן הסתם ההשקעה שלו תראה לאחרים מוגזמת אבל זה המקצוע שהוא בחר וזה מה שהוא צריך לתת בשביל להצליח בו ובגלל זה אני מכבד אותו, וההפך, שימשיך לתת כמה שהוא יכול, גלעד אתה תהיה הענק הירוק

לגבי ה"טבעיים" והחובבנים פה, בקטע של אוכל שתייה וכו', באמת שתצאו מהסרטים שלכם שאם תאכלו איזה מוזס או ג'אנק פעם ב ותשתו אלכוהול וכל השטויות האלה שאתם פותחים פה נושאים עליהם, זה לא ישפיע עליכם, גם אם אתם אנדומורפים קיצוניים, תהנו מהחיים.

בכל אופן הוויכוחים האלה עברו והיו כל כך הרבה בפורום שכבר אפשר לצאת מזה, תחזרו לנושא..

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 18:20   #69
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
דבר ראשון את הנקודה שלי הסברתי כבר ואני לא אתווכח איתך כמו בפעם הקודמת כי לדעתי?אם כל המאמרים שלך והידע שלך..אם להסתכל על זה מבחינה של התקדמות שלך בתחום?ידידי השעיר אתה לא שווה יריקה(שעיר כי בפעם האחרונה שראיתי אותך הייתה לך תסרוקת של פריקון)ככה שתדחף אותם לתנור ותכנס לשם ביחד איתם ותידאג שיסגרו עליך תדלת ויחממו ל250 מעלות ושלא יתנו לך לצאת למשך שעה:xdemoticon:
דבר שני זה שאתה חושב שאני לא אפרק שריר גם אחרי 48 שעות של צום מוחלט או אחרי 48 דקות או שניות שוב פעם מענין לי את הקקי שבתוך התחת מה אחד כמוך חושב בין אם זה נכון או לא אני פשוט שם עליך זין ולא מתיחס
דבר שלישי ואחרון ויכוחים איתך לא מגיעים לשום מקום חוץ מלויכוחים מסריחים וחסרי טעם שבסופו של יום?כלום לא יצא מהם וכמה שאתה מנסה להוכיח לפורום שאתה איזה גאון..אתה סה"כ עוד פריקון שחיפון מושתן אם מאמרים גנובים מאתרים בחו"ל

אז תחשוב מה שתחשוב ומצידי אתה בארצות הברית..אתה יכול לקנות נשק שם תקנה אקדח,תכניס לתוך הפה ותלחץ על ההידק אני לא אתגעגע אלייך:xdemoticon:

שבוע נחמד לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,כמה שזה נכון לגבי כימאת כול הפורום,אנשים פה ממציעים
דברים על ימין ועל שמאל כאילו יש להם ניסיון בבאדיבילדינג מיקצועי.

Holy templer אחד מהם חחחחחח:d
jackson%% מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 18:34   #70
Sugarzaza

ציטוט:
דבר ראשון את הנקודה שלי הסברתי כבר ואני לא אתווכח איתך כמו בפעם הקודמת כי לדעתי?אם כל המאמרים שלך והידע שלך..אם להסתכל על זה מבחינה של התקדמות שלך בתחום?ידידי השעיר אתה לא שווה יריקה(שעיר כי בפעם האחרונה שראיתי אותך הייתה לך תסרוקת של פריקון)ככה שתדחף אותם לתנור ותכנס לשם ביחד איתם ותידאג שיסגרו עליך תדלת ויחממו ל250 מעלות ושלא יתנו לך לצאת למשך שעה:xdemoticon:

אז תחשוב מה שתחשוב ומצידי אתה בארצות הברית..אתה יכול לקנות נשק שם תקנה אקדח,תכניס לתוך הפה ותלחץ על ההידק אני לא אתגעגע אלייך:xdemoticon:

שבוע נחמד לך
קודם כל, לא יודע מי ומה ראית אבל אנחנו לא נפגשנו מעולם ויש לי שיער קצוץ. דבר שני, ההתקדמות שלי בתחום היא מעולה, בלי להשתחצן, תוך שנה וחצי בערך עשיתי עלייה של יותר מ30 קילו תוך שמירה על אחוז שומן של10-11, נתתי די הרבה בשביל זה, כולל פטור משירות צבאי והשקעה של המון זמן וכסף ומאמץ, ואני אשמח אם לא תזלזל בזה

ולעניין, תחיה במיתוסים כמה שבא לך, אנשים כמוך, חסרי סקרנות, שחושבים שפיזיולוגיה זה משהו שעובר מפה לאוזן, וסגורים בקליפה צרה של אגדות מחליאים אותי והופכים את התחום הזה מספורט לבדיחה

ישן 25-10-08, 18:38   #71
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,כמה שזה נכון לגבי כימאת כול הפורום,אנשים פה ממציעים
דברים על ימין ועל שמאל כאילו יש להם ניסיון בבאדיבילדינג מיקצועי.

Holy templer אחד מהם חחחחחח:d
אחי תאמת אין לי שום דבר נגד מאמרים באינטרנט בין אם זה קשור לתזונה,לאימונים,לסייקלים או לרפואה ואני לא שולל את זה ודווקא בעד זה שאנשים קצת יקראו לפני שהם מדברים או עושים משהוורוב החבר'ה כאן שמתעסקים במאמרים ממש לא מפריעים לי ואני מכבד כאן כמעט את כולם

הבעיה שלי לא אם המאמרים עצמם אלה אם הדרעק הזה חחחחחחחחחחחחחח שקרה כולה כמה מאמרים מסכנים וטוען שהוא איזה גאון מלומד ומדען ומרים את האף שלו על משתמשים אחרים בפורום ומנסה להוציא אותם טיפשים בין אם זה שהוא מתחיל להביא ציטוטים ממאמרים שהוא לא כתב או שהוא סתם מדבר כמו איזה חנון כדי להישמע חכם לסיכום?חוץ מלקרוא ולנגב אם הדפים היפים האלו שהוא קורא את הפרצוף של אמא שלו אחרי שאני מחרבן לה בפה הוא לא יכול לעשות כלום ובסופו של יום כמו שאני אוהב להגיד המאמרים האלו לא ישנו את הפורום או אותו כי הוא קורא וקורא וקורא ועדין נישאר אותו שחיף עלוב שהוא ומי שקורא את המאמר סבבה מרוויח ואחרי יומיים לא שם עליו זין:p
ישן 25-10-08, 18:44   #72
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
אחי תאמת אין לי שום דבר נגד מאמרים באינטרנט בין אם זה קשור לתזונה,לאימונים,לסייקלים או לרפואה ואני לא שולל את זה ודווקא בעד זה שאנשים קצת יקראו לפני שהם מדברים או עושים משהוורוב החבר'ה כאן שמתעסקים במאמרים ממש לא מפריעים לי ואני מכבד כאן כמעט את כולם

הבעיה שלי לא אם המאמרים עצמם אלה אם הדרעק הזה חחחחחחחחחחחחחח שקרה כולה כמה מאמרים מסכנים וטוען שהוא איזה גאון מלומד ומדען ומרים את האף שלו על משתמשים אחרים בפורום ומנסה להוציא אותם טיפשים בין אם זה שהוא מתחיל להביא ציטוטים ממאמרים שהוא לא כתב או שהוא סתם מדבר כמו איזה חנון כדי להישמע חכם לסיכום?חוץ מלקרוא ולנגב אם הדפים היפים האלו שהוא קורא את הפרצוף של אמא שלו אחרי שאני מחרבן לה בפה הוא לא יכול לעשות כלום ובסופו של יום כמו שאני אוהב להגיד המאמרים האלו לא ישנו את הפורום או אותו כי הוא קורא וקורא וקורא ועדין נישאר אותו שחיף עלוב שהוא ומי שקורא את המאמר סבבה מרוויח ואחרי יומיים לא שם עליו זין:p
צודק 200%, מאמרים שאגב גם לי אין איתם שום בעיה ולהיפך הם במטרה לעזור ביכלל,אבל אחרי שקראתה מאמר מיזדיין באנגלית שלא הבנתה כימאת חצי מהנושא ולהגיד לאנשים מיקצוענים שמה שהם עושים לא נכון זה מטריף!! וראיתי כמה דוגמאות פה.. פשוט ליצחוק להם בפנים,שוגרזזה על תעלב אחי חחח אני מדבר בכללי!
jackson%% מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 18:45   #73
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
קודם כל, לא יודע מי ומה ראית אבל אנחנו לא נפגשנו מעולם ויש לי שיער קצוץ. דבר שני, ההתקדמות שלי בתחום היא מעולה, בלי להשתחצן, תוך שנה וחצי בערך עשיתי עלייה של יותר מ30 קילו תוך שמירה על אחוז שומן של10-11, נתתי די הרבה בשביל זה, כולל פטור משירות צבאי והשקעה של המון זמן וכסף ומאמץ, ואני אשמח אם לא תזלזל בזה

ולעניין, תחיה במיתוסים כמה שבא לך, אנשים כמוך, חסרי סקרנות, שחושבים שפיזיולוגיה זה משהו שעובר מפה לאוזן, וסגורים בקליפה צרה של אגדות מחליאים אותי והופכים את התחום הזה מספורט לבדיחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כניראה שאתה לא מכיר אותי מספיק טוב
בכל מקרה לא המאמרים שלך מפריעים לי ולא ההשקעה שלך יפה שאתה משקיע ואני מעריך השקעה בספורט גם אצל אנשים שאני נורא שונא,מה שמפריע לי זה האופי שלך אתה אני חושב שאנשים כמוך...צריך להתעלם מהם ולא להתרגש ובמקרה שהם עושים יותר מדי רעש לשבור להם ת'ראש ולשלוח אותם בוכים לאמאל'ה:p

אני הופך את הספורט לבדיחה?חמוד...גם אם תעלה 60 קילו בשנה וחצי ואתה מוזמן להעלות תמונות שלך להשוות איתי וביום שתעשה עשירית ממה שאני עשיתי בתחום אז תדבר כי בנתיים לאן שאני הגעתי אתה לא הגעתה ואני בספק אם בכלל תגיע.
ואת הכסף שהוצאתה על הגיינר ועל הנוז שלך אתה יכול לדחוף לתחת חביבי חחחחחחח ביום שתכנס לסייקל תיראה מזו השקעה אמיתית יא מטומטם.
ישן 25-10-08, 18:48   #74
alpha
Banned

גלעד אל תזלזל באנשים רק כי אתה יותר גדול מהם ולמה אתה מדבר מסריח כל הזמן? דבר יפה כמו שדיברו איתך...
alpha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 18:51   #75
Sugarzaza

לא הבנתי, אז אם אתה משקיע יותר כסף ממני אתה יודע לקרוא מחקרים יותר טוב ממני? העובדה היא שהאיתותים הפיזיולוגיים של פירוק שריר לא קרו גם אחרי 48 שעות של צום, ואם אתה רוצה אני יכול לתת לחפש אותו שוב ולפרסם אותו פה. בכל מקרה הנקודה שלי זה שההפרשי שעות בין הארוחות שלך לא משמעותיות בטווח הארוך אם אתה מגיע לאותו מספר קלוריות בסופו של דבר (נניח 3 ארוחות של 2000 קלוריות מול 6 ארוחות של 1000 קלוריות)

ישן 25-10-08, 18:51   #76
Sugarzaza

איך אני מגיע לויכוח הזה כל פעם, כוסעמק

ישן 25-10-08, 18:52   #77
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alpha צפה בהודעה
גלעד אל תזלזל באנשים רק כי אתה יותר גדול מהם ולמה אתה מדבר מסריח כל הזמן? דבר יפה כמו שדיברו איתך...
מה אתה מתערב? אתה יודע לשלוח לי 10000 הודעות במקושרים ואי אחי מתי תמונות חדשות שלך כל שני וחמישי ולהסתכל לי כל יום מחדש אם אני מעלה עזוב שחסמתי אותך כן?ועכשיו אתה בא וכותב נגדי?ידידי לך תחפש את החברים שלך.
תקרא את הדיון לפני שאתה כותב סתם יא מפגר.
לא זלזלתי בו עד שהוא לא ציין שאני הופך את הספורט לבדיחה ולא מענין אותי אם זה קשור לזה שאני עובד לפי שמועות או לפי מאמרים ברגע שמישהו אומר לי כזה דבר אני אדבר איך שאני אחשוב שמגיע לו שידברו אליו!

ככה בלי בקשר שוגרזזה כל הכבוד על ההשקעה שלך זה יפה מאוד אבל אתה חתיכת אידיוט באופי שלך.
ישן 25-10-08, 18:54   #78
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
לא הבנתי, אז אם אתה משקיע יותר כסף ממני אתה יודע לקרוא מחקרים יותר טוב ממני? העובדה היא שהאיתותים הפיזיולוגיים של פירוק שריר לא קרו גם אחרי 48 שעות של צום, ואם אתה רוצה אני יכול לתת לחפש אותו שוב ולפרסם אותו פה. בכל מקרה הנקודה שלי זה שההפרשי שעות בין הארוחות שלך לא משמעותיות בטווח הארוך אם אתה מגיע לאותו מספר קלוריות בסופו של דבר (נניח 3 ארוחות של 2000 קלוריות מול 6 ארוחות של 1000 קלוריות)
עזוב אל תכנס לזה מישהו הזכיר את הארוחות עכשיו?לא!
אל תכנס לזה.
הדיון היה על משהו אחר בכלל בכל אופן מעריך תהשקעה שלך מכבד אותה ולא סובל אותך סיימנו כאן

שבוע טוב.
ישן 25-10-08, 18:55   #79
alpha
Banned

ציטוט:
מה אתה מתערב? אתה יודע לשלוח לי 10000 הודעות במקושרים ואי אחי מתי תמונות חדשות שלך כל שני וחמישי ולהסתכל לי כל יום מחדש אם אני מעלה עזוב שחסמתי אותך כן?ועכשיו אתה בא וכותב נגדי?ידידי לך תחפש את החברים שלך.
תקרא את הדיון לפני שאתה כותב סתם יא מפגר.
לא זלזלתי בו עד שהוא לא ציין שאני הופך את הספורט לבדיחה ולא מענין אותי אם זה קשור לזה שאני עובד לפי שמועות או לפי מאמרים ברגע שמישהו אומר לי כזה דבר אני אדבר איך שאני אחשוב שמגיע לו שידברו אליו!

ככה בלי בקשר שוגרזזה כל הכבוד על ההשקעה שלך זה יפה מאוד אבל אתה חתיכת אידיוט באופי שלך.
וזה שכתבתי לך שאני רוצה לראות תמונות שלך הופך אותי לאחד שצריך ללקק ת'תחת שלך שלא מגיע לך?

תראה איך ת'מדבר ואני בטוח שעוד הרבה אנשים חושבים כאן כמוני פשוט לא אומרים, תראה איך אתה מדבר

הבחור קילל אותך? מה אתה יוצא עליו ככה

אין לך כבוד לכלום
alpha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-10-08, 18:58   #80
Sugarzaza

אולי אם אני אקלל ואכתוב בפונט 40 תאהב אותי

תגובה