|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() באנה כמה מושפעים יש פה יאללה
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד,יש הבדל בינך לבין האחרים פה.
פיתוח גוף תחרותי זה לא כמו פיתוח גוף חובבני (מעל 95% מהפורום הם חובבנים.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() דבר שני זה שאתה חושב שאני לא אפרק שריר גם אחרי 48 שעות של צום מוחלט או אחרי 48 דקות או שניות שוב פעם מענין לי את הקקי שבתוך התחת מה אחד כמוך חושב בין אם זה נכון או לא אני פשוט שם עליך זין ולא מתיחס דבר שלישי ואחרון ויכוחים איתך לא מגיעים לשום מקום חוץ מלויכוחים מסריחים וחסרי טעם שבסופו של יום?כלום לא יצא מהם וכמה שאתה מנסה להוכיח לפורום שאתה איזה גאון..אתה סה"כ עוד פריקון שחיפון מושתן אם מאמרים גנובים מאתרים בחו"ל אז תחשוב מה שתחשוב ומצידי אתה בארצות הברית..אתה יכול לקנות נשק שם תקנה אקדח,תכניס לתוך הפה ותלחץ על ההידק אני לא אתגעגע אלייך ![]() שבוע נחמד לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() שומר על התפריט כמה שאני יכול (צבא), אימונים משתדל כמה שיותר (תלוי ביציאות), האמת שאני כן מתבאס שאני מפספס אימון כי גם ככה לא התאמנתי מלא זמן.. בכל אופן נהנה ממה שאני יכול, שותה אוכל כל מה שאני אוהב ולא רק מה שבתפריט, תהנו מהאוכל אנשים
![]()
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון אתה בכלל מפתח גוף מקצועי בגלל זה אצלך העסק הרבה יותר רציני מכל הבחינות אם זה מבחינת אימונים,תזונה וכל מה שכולל תזונה(גם סייקלים) ובכלל מכל בחינה גם שינה גם הכל ההשקעה שלך זה לא ההשקעה של הילדים פה שמדברים כאילו הם מתחרים כבר חמש שנים והכל דיבורים ומורעלות של ההתחלה ותראה איך תוך חצי שנה הרוב יעלם אצלם וחלק אפילו יפסיקו להתאמן לא חסרים מקרים כאלה פה,יש הרבה שמפסיקים באמצע ולא ממישיכם עם זה,סתם עוד תחום עניין שהיה ועבר אצלך זה שונה אצלך הפיתוח גוף שינה את החיים גם היית ילד שמן ובזכות זה אתה עכשיו השתנית ונראה מעולה בניגוד למה שהיה ואני מבין את השינוי הזה תאמין לי אחי גם אני הייתי ילד שמן ועכשיו אני בתהליכים של חיטוב שני בחיים שלי כבר,הראשון לא הושלם כמו שצריך עכשיו אני משלים מה שצריך וגם כמו שאתה אומר זה הוציא אותך מהפשע וכל השטויות שהיית עושה ומכל החרא הזה כי מי יודע איפה היית עכשיו בלי הפיתוח גוך כמו שאמרת אז בגלל זה גם אמרתי שאני לא מתכוון אליך אלא לאחרים שהם לא מתחרים ולא כלום אלא זה תחביב אצלם והם מדברים כאילו זה כל החיים שלהם אנשים פשוט צריכים להתחיל להיות ריאליים.. נכון אחי זה היה הפואנטה בהודעה שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאני לא מבין פה את הוויכוח חסר משמעות והדבילי (כמו חבריו הקודמים אגב) הזה, מה לעזאזל יש לכם לדבר ולהתווכח עם גלעד? הבנאדם מפתח גוף, משקיע ת'נשמה נותן הכל מן הסתם ההשקעה שלו תראה לאחרים מוגזמת אבל זה המקצוע שהוא בחר וזה מה שהוא צריך לתת בשביל להצליח בו ובגלל זה אני מכבד אותו, וההפך, שימשיך לתת כמה שהוא יכול, גלעד אתה תהיה הענק הירוק
![]() לגבי ה"טבעיים" והחובבנים פה, בקטע של אוכל שתייה וכו', באמת שתצאו מהסרטים שלכם שאם תאכלו איזה מוזס או ג'אנק פעם ב ותשתו אלכוהול וכל השטויות האלה שאתם פותחים פה נושאים עליהם, זה לא ישפיע עליכם, גם אם אתם אנדומורפים קיצוניים, תהנו מהחיים. בכל אופן הוויכוחים האלה עברו והיו כל כך הרבה בפורום שכבר אפשר לצאת מזה, תחזרו לנושא..
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דברים על ימין ועל שמאל כאילו יש להם ניסיון בבאדיבילדינג מיקצועי. Holy templer אחד מהם חחחחחח:d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
ולעניין, תחיה במיתוסים כמה שבא לך, אנשים כמוך, חסרי סקרנות, שחושבים שפיזיולוגיה זה משהו שעובר מפה לאוזן, וסגורים בקליפה צרה של אגדות מחליאים אותי והופכים את התחום הזה מספורט לבדיחה
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() הבעיה שלי לא אם המאמרים עצמם אלה אם הדרעק הזה חחחחחחחחחחחחחח שקרה כולה כמה מאמרים מסכנים וטוען שהוא איזה גאון מלומד ומדען ומרים את האף שלו על משתמשים אחרים בפורום ומנסה להוציא אותם טיפשים בין אם זה שהוא מתחיל להביא ציטוטים ממאמרים שהוא לא כתב או שהוא סתם מדבר כמו איזה חנון כדי להישמע חכם לסיכום?חוץ מלקרוא ולנגב אם הדפים היפים האלו שהוא קורא את הפרצוף של אמא שלו אחרי שאני מחרבן לה בפה הוא לא יכול לעשות כלום ובסופו של יום כמו שאני אוהב להגיד המאמרים האלו לא ישנו את הפורום או אותו כי הוא קורא וקורא וקורא ועדין נישאר אותו שחיף עלוב שהוא ומי שקורא את המאמר סבבה מרוויח ואחרי יומיים לא שם עליו זין:p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כניראה שאתה לא מכיר אותי מספיק טוב בכל מקרה לא המאמרים שלך מפריעים לי ולא ההשקעה שלך יפה שאתה משקיע ואני מעריך השקעה בספורט גם אצל אנשים שאני נורא שונא,מה שמפריע לי זה האופי שלך אתה אני חושב שאנשים כמוך...צריך להתעלם מהם ולא להתרגש ובמקרה שהם עושים יותר מדי רעש לשבור להם ת'ראש ולשלוח אותם בוכים לאמאל'ה:p אני הופך את הספורט לבדיחה?חמוד...גם אם תעלה 60 קילו בשנה וחצי ואתה מוזמן להעלות תמונות שלך להשוות איתי וביום שתעשה עשירית ממה שאני עשיתי בתחום אז תדבר כי בנתיים לאן שאני הגעתי אתה לא הגעתה ואני בספק אם בכלל תגיע. ואת הכסף שהוצאתה על הגיינר ועל הנוז שלך אתה יכול לדחוף לתחת חביבי חחחחחחח ביום שתכנס לסייקל תיראה מזו השקעה אמיתית יא מטומטם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() גלעד אל תזלזל באנשים רק כי אתה יותר גדול מהם ולמה אתה מדבר מסריח כל הזמן? דבר יפה כמו שדיברו איתך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() לא הבנתי, אז אם אתה משקיע יותר כסף ממני אתה יודע לקרוא מחקרים יותר טוב ממני? העובדה היא שהאיתותים הפיזיולוגיים של פירוק שריר לא קרו גם אחרי 48 שעות של צום, ואם אתה רוצה אני יכול לתת לחפש אותו שוב ולפרסם אותו פה. בכל מקרה הנקודה שלי זה שההפרשי שעות בין הארוחות שלך לא משמעותיות בטווח הארוך אם אתה מגיע לאותו מספר קלוריות בסופו של דבר (נניח 3 ארוחות של 2000 קלוריות מול 6 ארוחות של 1000 קלוריות)
![]() |
#76 |
|
![]() איך אני מגיע לויכוח הזה כל פעם, כוסעמק
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקרא את הדיון לפני שאתה כותב סתם יא מפגר. לא זלזלתי בו עד שהוא לא ציין שאני הופך את הספורט לבדיחה ולא מענין אותי אם זה קשור לזה שאני עובד לפי שמועות או לפי מאמרים ברגע שמישהו אומר לי כזה דבר אני אדבר איך שאני אחשוב שמגיע לו שידברו אליו! ככה בלי בקשר שוגרזזה כל הכבוד על ההשקעה שלך זה יפה מאוד אבל אתה חתיכת אידיוט באופי שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אל תכנס לזה. הדיון היה על משהו אחר בכלל בכל אופן מעריך תהשקעה שלך מכבד אותה ולא סובל אותך סיימנו כאן ![]() שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תראה איך ת'מדבר ואני בטוח שעוד הרבה אנשים חושבים כאן כמוני פשוט לא אומרים, תראה איך אתה מדבר הבחור קילל אותך? מה אתה יוצא עליו ככה אין לך כבוד לכלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() אולי אם אני אקלל ואכתוב בפונט 40 תאהב אותי