|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתיופים לא יהודים לאמא שלי היתה חברה אתיופית והיא אמרה גם שאין אצלם יהודים שהם יתגירו כי זה היה התנאי לעלות לפה היא גם אמרה הרוב מוסלמים ויש גם נוצרים גם עבדתי בביתילי והיו שם אתיופים והוא אמר שבאתיופיה הוא היה מוסלמי ופה יהודי זה הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איכככככססססס
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הם בעצם אומרים שהם לא יהודים אלא שפעם לפני אלפי שנים אבותאבותיהם שהיה גירוש מא"י בחורבן בית המקדש הם היו יהודים ובגלל שהכריחו אותם הם התנצרו חרטא ברטה, הם לא יהודים ולא בטיח, זה שהזין שלהם חתוך זה לא אומר שהם יהודים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]() גבר..
![]() |
#66 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() kashkid@2000,
תקשיב ילדון גזען שכמותך, אתה גבר לשתף את הדעות הגזעניות שלך מאחורי מקלדת בפורום, אבל בחיים האמתיים אתה לא מספיק גבר להגיד את זה למישהו בפנים. יש לי כמה חברים אתיופים והם אנשים מדהימים, אבל בלי קשר גזעני, אם הייתי פוגש אותך היית הופך למוט אולימפי יא עצם . אתה יודע למה? כי אתה מזכיר לי את היטלר ולאנשים כמוהו אתה יודע מה מגיע.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() כי גם אין לך חברים אחרים
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() לשרוף אותך?
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() עזוב אתה לא מבין
הם גזע נמוך ופרימיטיבי הם עוד לא גילו את האש והם חיים במערות סתם יאללה עזוב אותו סתם טמבל
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() אם אני טמבל אז אני לא רוצה לחשוב מה אתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() :):):):) התחלנו עם ירידות של ילדים קטנים עכשיו?
הכל עובר עליך וקקה בידייך נהנה בננה אתה בולבול אקבולבול אתה קקי פיפי
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק. ![]() נערך לאחרונה על ידי Yoshi-Moto, 26-08-08 בשעה 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() טוב אין לי כוח עם זה אז תפסיק גם עם החרא הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() איך מפגר אחד הנושא הפך דיון שלם מדיון של להתחיל עם בחורה לנושא על גזענות כלפי אתיופים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חפש לך פורום אחר להביע שם את הערות הגזעניות שלך.
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() חחח' כן. אישית אני עסוק מאוד בשבועות האחרונים, עיניין זמני שיחלוף. בכל אופן, יש כתפור לדווח, תמיד אתם יכולים להשתמש בו.
סליחה שהייתם צריכים לשמוע (או ליתר דיוק לראות) את "פנינות החוכמה" שיוצאים מהבנאדם הזה, אפילו שלא מגיע לו את התואר בנאדם. הייתי שמח אם הוא היה נמצא היכן שמקומו - בכלוב השימפנזות בספארי ברמת-גן.
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() תירגע, תרגיש חופשי לדבר איתה, תתנהג אליה כמו שאתה מתנהג לכל אחד, כשאתם מדברים על תסתכל על "הנתונים" שלה, דבר על מה שבא לך ומה שמעניין אותך, לא דברים שלדעתך יגרמו לה להתעניין בך. תשמור על קשר עין ותוודא תמיד שהיא שוברת ראשונה. אל תתעניין בה מההתחלה, אתה לא באמת יכול להיות בטוח בנוגע לאישיות שלה, סבבה היא נראית טוב, אבל אתה לא יודע אם אתה רוצה אותה או לא, עד שאתה לא מכיר אותה באמת.
כל עוד תרגיש בנוח עם כל מה שאתה עושה, גם היא תרגיש בנוח. לדוגמה: אני בהפסקת סיגריה בעבודה, בחורה שעובדת ממקום ליידי מנקה את הפינת עישון, בזמן שאני שומע מוזיקה... היא מנקה מסביבי, אני זורק הערה סטייל "אם אני כבר הdj, יש בקשות מיוחדות?" משם זורמת שיחה... זה לא משנה מה תגיד, זה משנה מה אתה מרגיש. אני תמיד נהנה משיחות עם אנשים, זה כיף להיות חברותי. =] תזכור שאתה לא יכול להיות בטוח שאתה מעוניין, עד שלא תכיר אותה, אחריותה היא להצליח למשוך אותך או לא. בהצלחה =]