|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה לא שיטה מהירה להרוג אוכלוסיה גדולה של אנשים לתלות כל אחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הסיבה היחידה שעם יוצא למלחמה בעם אחר זה האינטרסים שלו , אמריקה חשבה שיהיה לה הרבה יתרונות בפלישה הם לא ציפו לויאנטם מספר 2 שם. אבל תהיה בטוח שאף אחד לא עבר חצי עולם בשביל הכורדים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתבייש לך בוש (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() איפה הבני זונות שתלעו אותו ?
לתלות להם את האמא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אני אומר את זה ? כי לאף אחד אין זכות לתלות בן אדם - אפילו בן אדם כמו חוסיין ! אמריקה מראה לנו את הפנים האמיתיים שלה ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() ועוד שאלה חשובה : למה יום גדול ? למה להיות שמח מזה שתלעו בן אדם ! (לי לדוגמא עצוב - זה השיטה החדשה של אמריקה =פשוט בושה )
עצוב... בשוואה היו הורגים אותכם ועוד לא למדתם ? אין לאף 1 זכות לעניש במוות ! יש כלא - זרקו אותו לשם ! אבל להרוג ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]() ושתדעו לכם : סדאם מת כמו גיבור ! עם ראש למלה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
NO AMERICA=NO F-15 אה ודרך אגב, העיראקים הם אלה שתלו את סאדם והם אלה ששפטו אותו לעונש מוות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אני מניח שלא היית כאן ב-91 שהוא ירה עלינו סקאדים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא מבין איך אתה אומר שהוא מת כמו גיבור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() no america - no f -15
yes russia - yes this http://airbase.ru/hangar/russia/souk...99903_29_1.jpg and this http://altnet.ru/~military/avia/bomb/1010021.jpg and this http://flot.start.bg/images/users/325/MiG-29-02-06.jpg end more ועוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אים היו משאירים אותו בחיים זה היה הרבה יותר טוב בישויל כולם ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי חוקים ערבים/מוסלמים, עונש מוות הוא לגיטימי במקרה של בגידה בין בני זוג, אז בטח שבמקרה של סאדם שאחראי על מוות של מאות אלפים זה יהיה מוות. שופטים בן אדם בכל מקום לפי החוקים של אותו מקום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אמריקה נותנת לישראל במתנה מטוסי F15 לא ניראה לי ... או שהיא מוחרת לנו מטוסים בזול ? אז אמרתי אין F15 היו מטוסים אחרים תוצרת רוסיה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
הושעה
|
![]() מישה - סדאם חוסיין זה הסטאלין של המזרח התיכון. אותה תבנית פחות או יותר. ואת סטאלין אני הייתי מסכים שיחתכו לחתיכות עם סכין. פשוט לא נורמלי איך היו סוגדים לו פעם. היו שואלים בן אדם: את מי אתה יותר אוהב - את אמא או את אדון סטאלין, ונחש מה היו עונים. במצעד הניצחון של 1945 המפקד הגדול גיאורגי ז'וקוב אמר - "ניצחנו אך ורק בזכות המנהיג הדגול שלנו - סטאלין". ואחר כך סטאלין בכלל פיטר אותו מהצבא.
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרעיות היה של אמריקה ! והבקיצור הם תלעו אותו ! פשוט בעזרת ידיםם אחרות , אז מה זה משנה ? |
|
![]() |
![]() |