|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל זה התעניינתי ושאלתי, אבל כל סיבה שהיא לא מצדיקה את העריקות.
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אז אתה דביל יש מיליון סיבות משפחתיות וכלכליות שמצדיקות עריקות במיוחד במדינה שבעיה גדולה לחיות כאן עם כל הבאלגן והמחירים המטורפים
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גבר אני יתן לך דוגמה פה, מעניין מה היתה עושה במצב כזה:אתה בן 18, אתה חד הורי, רק אמא, את אמא שלך מעיפים מהעבודה שהיא עובדת בה למעלה מ 7 שנה עקב מחלה, היא לא יכולהל עבוד יותר, אתה תלך לצבא ותשאיר את אמא שלך בלי אוכל וגג מעל הראש ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() להתראות גם לך.. אין צורך באנשים שלא עושים צבא.. או לפחות את המינימום שבמינימום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() בהצלחה : )
ג'וקר ההורים שלי אמורים גם לקבל ויזה בקרוב ואנחנו עוברים לקנדה עוד חצי שנה, לאן אתה עובר? אני מונטריאול.
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כבר חודש הבא. נקפוץ לבקר הא? ![]() האמת שויניפג זה קצת חור כזה חחח זאת עיר אבל ממש קטנה אין גורדי שחקים. תל אביב יותר גדולה, אבל מה שטוב שאזרחות מקבלים תוך שנה! אתה יודע שאפשר לעשות שם רישיון בגיל 15 וחצי כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שניה ורישיון במניטובה מקבלים ב15 וחצי או בכל קנדה ? פאקק יש : P אני נוסע למחוז קוויבק כי ההורים שלי גם ככה יודעים צרפתית יותר טוב מאנגלית אז עדיף לנו. ישלך מסן ? תוסיף אותי tamir_1009@hotmail.com
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() ג'ארול
שיהיה לך בהצלחה אחי!! מקווה שתהנה שם ושיהיה לך רק טוב!! ![]() מניסיון אני יכול להגיד לך שבהתחלה ממש ממש קשה.. אבל אחר כך מתרגלים! חחח מהפוסט הזה גיליתי שאיזה חצי פורום בכלל גר בחו"ל או שמתכננן לעבור לחו"ל!! חח לכל האלה שמתכננים לעבור לקנדה, הייתי שם כבר שלוש פעמים והמקום באמת יפה מאוד ונחמד! אבל להגיד לכם את האמת ובלי לפגוע.. עדיף לגור בארצות הברית.. כי גם המשכורות הרבה הרבה יותר גבוהות וגם הכל יותר זול שם.. מה שגורם לאיכות חיים יותר טובה(ואני ממש ממש לא אומר את זה סתם אלא כי יש לי קרובי משפחה וחברים בקנדה) דרך אגב- אני גר בשיקאגו (ארה"ב)
![]() |
#73 |
|
![]() שהיה בהצלחה ..
שמור על עצמך , ותדע שיש לך תמיד לאן לחזור :d לכלא 6 !
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במצב כזה קשה כמו שאתה מתאר ניתן לדבר עם הגורמים המתאימים, עם כמה שהצבא והרשויות אטומים תאמין לי שיעזרו לך. באותה המידה אני יכול לתאר את הסיפור שלך ולומר : "היי, למה לא לשדוד חנויות ונגנוב תרופות ? זה יעזור לאמא.." על אותו המשקל.. פשע זה פשע. ובן, בלי דביל שמביל.. דבר יפה, אני דן איתכם, לא רב איתכם.. ואין דבר שמצדיק פשע, אין.
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
סביר להניח שהוא פנה למפקד שלו, הוא הפנה אותו למשקית ת"ש והיא אמרה "טוב בסדר, נביא לך איזה תשמ"ש של 500 שקל בחודש, רק תמלא פה טפסים נחזור אליך בעוד חודש עם תשובה" - לבנאדם אין חודש לחכות ובטח שלא לחכות לאיזה 500 שקל מזדיינים שלא יעזרו! ואם אתה אומר שזה לא היה ככה אז או שאתה תמים או שאתה אידיוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() אממ.. מה אפשר להגיד לבנאדם כמוך?
שתהיה במצב כזה, נדבר.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
יש משהו שנקרא "אי התאמה". כמה חברים שלי קיבלו את פטור כזה מכיוון שהם המפרנסים בבית. ועוד אחד קיבל פטור בגלל שהיה בחובות כבדים.
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי קצת, לא יודע בקשר לאחרות אבל במניטובה אתה יכול לעשות מגיל 15 וחצי רק בתנאי שהבית ספר שלך בתכנית הרישיון, אז אתה עושה מהבית ספר. אם אין לבית ספר שלך אז מגיל 16. פאק אתה יודע שבכריסמס זאת חופשה של איזה חודש:d ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואוו זה ממש מתחשב. אז זרקו אותם מהצבא והם עכשיו עם כתם כי לצאת על אי התאמה זה בדיוק אותו דבר כמו לצאת עם פרופיל נפשי. גם הלוואה שצה"ל מציע למי שזקוק זה בגובה שלוש משכורות, שזה אלף שקל וזה כלום. לא פוסק לכאן או לכאן כל מקרה הוא פרטני אבל למי שיש באמת בעיות רציניות , ברמה שהוא מקבל ת"ש 5 ומשרת 11-3 בתור טבח בצריפין, אז מי ישמע איזה הבדל זה אם הוא עשה צבא או לא. באופן כללי אם מישהו רוצה אחרי זה לחזור לצבא ולעזור יש תכנית שנקראית שלב ב' שאדם מבצע טירונות ומוכשר למקצוע מסויים במילואים. זה חבר'ה שנמצאים במקצועות הכי קריטיים של הצבא שיש בהם מחסור (לא יכול לפרט) והם קורעים את התחת במילואים ובסופו של דבר תורמים ובגדול!
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |