|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חמוד
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כפרה עליך שלא תבין אותי לא נכון והנה אני יערוך תהודעה, אתה צריך להבין שלא כל העולם צריך לשים עיניים על החברה שלך
הכבוד של הגוף שלה ואיך שמסתכלים עליה זה גם הכבוד שלך ואין מה לעשות עם זה.. חלאס אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח מסכנה מה אתם רוצים ממנה כולה הראתה תגב
אממ רק זה לא כלכך נשי לדעתי אז אני לא ישפוט אבל אם את אוהבת את התחום מי אנחנו שנעצור בעדך?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרחקתם לכת עם הפוסט הזה אה? כולה בחורה או ילדה שמראה צילום של פריסת גב...אז?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה דפוקים אתם יאללה!! הבחורה פה מעלה תמונה של הגב(זה פורום זירת הגולשים לא)ובתור קהילת מפתחי גוף אתם אמורים לתת ביקורת אך ורק על התמונה(וכולה לעזאזל זה פאקינק גב)
וסנדרה לעניינו את נראת פיצוץ באמת אחלה גוף. בנות שמפתחות גוף (לא בצורה קיצונית)עושות לי את זה להבדיל מסיקס פאק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גב טוב,אפשר מוסט מסקולר? גם סיד צ'סט יהיה נחמד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רדו ממנה מה יש לכם?
חלאס להיות זונות הרגתם אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() תמונה של גב וכבר עשיתם ממנה שרלילה..? וגם אם כן, טוב שיש שרלילות...... בגלל זה בארץ אין מודעות לסקס, נשיקה זה כבר חתונה ותמונה של גב זה פורנו כבד. נינג'ה יפרמיטיבי תשחרר קצת אוויר אחי.... תמונה.. של גב...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אני אסכם את זה מעכשיו
אם סנדרה תחליט להעלות עוד תמונות בעתיד ואני מנחש שלפי התגובות כאן היא לא... מי שיגיב בצורה לא עניינית יעוף בטיל. גב חשוף של גבר או אישה מותר לפי הכללים. לפגוע במשתמש אחר זה אסור. תגיבו בצורה עניינית - כמו שאתם מגיבים לגבר. רוצים להוסיף מחמאה נחמדה בגבולות הטעם הטוב, אין בעיה. דברים שהם על תקן הטרדה מינית זה עבירה על החוק בישראל ולא רק בפורום.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ודבר אחרון שזה פשוט לא ייאמן שאת מאמנת את הגב רק חודש יש לך vtaper מרשים באחוז שומן לא נמוך במיוחד שזה דבר שלהרבה מהגברים בפורום הזה אין. יש צורה יפה של הכתפיים שנראות מהתמונה ובכלל אם תחליטי לקחת את התחום הזה ברצינות (וזה הרבה מחשבה) יש לך את כל הכלים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
תודה כם על המחמאות ואני כבר שוקלת לקחת את העסק ברצינות אחרי תקופת הלימודים-עוד שנתיים. כולל כל תוספי התזונה, אכילה נכונה, תוכנית אימונים מסודרת, הכל הכל. בנתיים סתם חובבנות. כמובן שכל זה רק בגדר שאיפה- מי יודע מה צופן העתיד ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() פאניק יא נקניק זה asta לא este, este זה- זה, זה מתי? לא, asta זה - עד מתי? 1.11
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כרגיל אוף טופיק.
נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 27-07-08 בשעה 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() קודם כל נכון מה שאמרת לגבי
ורק תכניסי את זה למכלול השיקולים שלך: 1. התיכון זו התקופה הכי הכי קלה שתהיה בחיים שלך גם אם תגידי לי עכשיו שאת עושה מיליון ואחד דברים ויש לך חברים וחוגים ועמבה וסמבה, בצבא זה רק מסתבך . אז אם מתישהו אז עכשיו. לקבוע בגילך תכנית לעוד שנה שנתיים זה דברים שלא יתממשו. 2. גם כשאת אומרת ברצינות אז תשקלי למה הכוונה. האם להתחרות באיזשהו שלב? (טוב למכורים לעניינים ללא תועלת ממשית) , לעשות מזה קריירה? בכל אופן מומלץ שגם עכשיו תהיה תכנית מסודרת ותזונה והכל זה רק ישתלב עם כל השאר. לא חייב להיות קיצוני ואפשר לשחרר רסן בסופ"שים... 3. אם הכיוון הוא באדיבילדינג קחי בחשבון סיכונים , כמה שהסמים משחקים תפקיד בבאדיבילדינג גברי, אצל נשים המצב יותר קשה והמחיר הוא כבר ולתמיד (לא נפתח את הסוגיה עכשיו רק בשביללך למחשבה).
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
פיטנס. Jamie eason בנתיים המודל שלי לחיקוי. ולפי דעתי בנות בצבא-זה בזבוז זמן לבנות,ובזבוז כסף למדינה
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הומי אני מקווה שהכל טוב איתך אבל אתה נותן יד למשת"פים להרוס כל נושא אז צנזרתי אותך.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 27-07-08 בשעה 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() כרגיל מזיין את השכל על דברים לא קשורים.
|
![]() |
![]() |