|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא:.......
אגב, זה לא היה ערבי אלא מתנחל או משהו כזה... קוראים לו "יקי עשהאל" ולאשתו קוראים צופית והוא מורה לתנ"ך ציטוט:
אל תתנו להם טרקטורים!!!
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס נערך לאחרונה על ידי Bullet, 22-07-08 בשעה 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אל תתנו להם חומוס!!
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא ראיתי את ההודעה של הבחור ההוא..
זה שחיסל את המחבל הוא או בדואי או דרוזי |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() הוא קצין מג"ב מחברון.
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להביא להם דרקטור, צריך להביא להם בולבול אחד גדול לתוך הפנים. אזרחות מביאים להם? ירייה לראש צריך להביא להם. וזה שהרג את המחבל הוא קצין מג"בניק והוא דרוזי, המשפחה שלו ידועה מאוד בצה"ל, הם ישראלים כמונו אם לא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הקצין מג"ב רק ביצע ווידוי הריגה לפי מה שהבנתי. מי שירה בהתחלה היה האזרח הזה בן 53.
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() ממתי יש דרוזים בחברון?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571748,00.html חוץ מזה שחברון נמצאת בגדה יאהבל ולאנשים שם אין אזרחות ישראלית נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 22-07-08 בשעה 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש יותר מעשרים סמוך עליי, וכבר כתבתי שזה מיעוט אז תפסיק לכתוב את אותם דברים שוב ושוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571869,00.html
רצו לרצוח את היהודים שהגנו על הערבים... מה אני אגיד לכם לתפארת מדינת ישראל. אבל בסך הכל בכללי מבין את החרדים, למרות שזה היה ממש אבל ממש לא בסדר לעשות את מה שהם עשו, הם יכלו לרצוח גם יהודי בדרך - איפה נשמע כזה דבר?(אממ.. תגידו לי אתם?) :):):):) אחר כך אומרים שיהודים בחיים לא יתנהגו כך... בבקשה. ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח איזה צבועים אלוהים ישמור... עם כל התורה שהם ממלמלים כל היום הם לא אמורים לדעת שאסור לרצוח? עזבו את הערבים בצד הם קיבלו את שלהם... אבל בתור אחד יהודי אתה מרים סכין על יהודי? לא משנה מה הסיבה.. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 22-07-08 בשעה 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אהבתי אבל את הצורת כתיבה שלך, אתה כותב כאן: "אבל בתור אחד יהודי אתה מרים סכין על יהודי?" מה זה משנה אם יהודי מרים סכין על יהודי, נוצרי או מוסלמי? מה השוני? אם יהודי יהרוג מוסלמי או נוצרי לא יהיה לו דם על הידיים? הוא לא יהיה רוצח? אני לא מאמין שהחרדים האלו רדפו אחריהם, אני לא שמאלני אבל היה המשטרה הפלסטינאית הייתה צריכה להרוג את החרדים האלו. בחברון יש את המשטרה הפלסטינאית לא? עריכה: הא זה קרה בירושלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, חבל שלא הבנת מה כתבתי, הנקודה שלי הייתה כאילו שהרבה אומרים שיהודי אף פעם לא עושה דברים כאלה, כמו להרים סכין, לרצוח, לאנוס וכדומה, במיוחד כשזה חרדי - מה שהחרדים עשו כרגע זה התנקשות לכל דבר, באתי להבהיר נקודה לאלה שחושבים שיהודים בחיים לא היו עושים את זה. (כתבתי את זה טיפה הפוך, קצת קשה להבין למה התכוונתי)
ברור שזה לא משנה, כל אחד שרוצח יהיה לו דם על הידיים - ללא ספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() זה ידוע שרוב החרדים צבועים ואני אומר את זה בתור אחד שראה את זה מקרוב
בבוקר מתפלל בערב מאונן על תמונות של פמלה אנדרסון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשו לעצמכם טובה, וקראו את החתימה החדשה של ארבל.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() לא קראתי את כל התגובות, רק תדף הראשון...
ופשוט רציתי להגיד שזה טיפשי לטעון שרק חלק דתי כלשהו לא בסדר, או הקיצוניים או משהו כי זה ממש לא קשור, הסכסוך הוא לגבי האדמה ולא בין דעות פוליטיות.
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() אבל לפני זה היה אזרח שירה במחבל והוא בעצם פגע בו ראשון...
תמיד חשבתי ואני תמדי אחשוב, בכל "עם" יש תיבלת הקטנה למרות שאצל המוסלמים (לא הערבים.. המוסלמים) היא גדולה מאוד. אני עדיין חושב ועדיין מאמין במשפט "הקם להורגך השקם להורגו" אז למה לא לישם אותו? גם כן לא הורסים למשפחה של המחבל בבית כי "זה עובר על חוק בינלאומי" אושי נו ממשלת בובות מסריחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי אתה ממש צודק הנוצרים נחמדים הבהמות אלו המוסלמים הקיצר מוווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתת לערבים המוסלמים והפלסטינאים המזדיינים שימותו ושמתי לב שהערבים בנצרת הם שונים מהערבים החיות בשאר הארץ למשל עלוש ויש עוד כאלה בעבודה שלי ערבים נוצרים
![]() |