|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() בקשר לאיומים באותה תקופה החיטוב השפיע עלי בצורה רצינית והייתי עצבני אש, בקשר לקטע שאני כביכול "מתחרה" של גיל גרנות ויאיר להב אם לא הבנתם זה היה בציניות ורציתי לבדוק כמה אנשים אני יכול לתפוס ואתם כנראה ממש מפגרים אם חשבתם שבאמת רציתי להקים עסק, היו יכולים לתבוע אותי על התחזות לאיש מקצוע ולתבוע אותי על העלמת מ"ס, ובקשר לפרישה שלי זה גם היה בתקופה שהייתי עצבני היום אני כבר רוצה לפתוח דף חדש נמאס לי מכל הריבים שהולכים פה ובקשר למר ישראל אני לא מאמין שיהיה משהו מיוחד אחרי כל האיומים פה מאחורי המקלדת כולם כבר ישכחו הכל שם היות ואנחנו בתאכלס באים לראות תחרות אז זה כבר פחות יעניין אנשים כל המריבה הזאת, ובלי שאלות או תגובות מיותרות בבקשה אין לי שום עניין להמשיך עם המריבות הילדותיות האלו זה לא מוביל לשום מקום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה שינוי
רק תפסיקו לעצבן אותי סגרו את העניין כבר . חלאס עם הילדותיות. פיתחתם גוף לתפארת באמת הלוואי עליי בגילכם, הייתי מוכן למות בשביל כזה גוף - אבל זה עשה לכם איזו רגרסיה במוח .
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אנשים סגרו את זה בטוב אף אחד לא באמת רוצה ללכת מכות, תגיעו עם מצב רוח ושכחו מכל החרא...
אף אחד לא יהיה מספיק מסכן בשביל לריב בגלל שמישהו זרק לו מילה באינטרנט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שינוי יפה מאד לשנה. אם לוקחים בחשבון שאתה לא אוכל הרבה אז גדלת יפה מאד
אני בטוח שעוד שנה מהיום, עם הידע שצברת והאימונים והתזונה השינוי יהיה עוד יותר טוב כל הכבוד ובהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אדון בלהבלה, אזהרה ראשונה ואחרונה. נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 21-07-08 בשעה 20:29. |
|
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() לא רע חתיכת פומפה שכמוך
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() למה דווקה כיף כשה יש אקשן עכשו כאילו בלי זה שאני שונה אותך לירון אתה באמת אפס ואני לא אומר את זה כדי לעצבן אלה מה שיוצא אתה באתה ועשיתה רעש שאתה פורש בחתימה שלה רשמתה כמה ליכלוכים בשרירים
גם כתבתה כמה דברים ועכשו דף חדש... אני לא מאמין שמישו קונה את זה
![]() |
#72 |
Banned
|
![]() חלאס לריב עם לירון :] ........ הבנאדם בחור טוב ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() סופרגיטר חזר איזה כייף
![]() עוד ליצן שבא להוריד תרמה של הפורום. ואתה יא ביצה יצאתה צ'יפס:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() חחח פרו אני מבין שהיה לך עוד משתמש לפני זה?
:):):):) בלעבלע הרגתה אותי
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() ::הברזת משיעורי לשון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() ^^ מודה באשמה אבל תישמע תטפל בעצמך זה לא פסדר כל הפיצולים האלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלעבלע יכול להיות שאתה כבר לא vip?
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חח הרסתם תפורום בטירוף!! כל היום רק קללות בלאגנים העיקר שאני אמרתי שם של חנות אחרת אלון הטיס אותי מהפורום לשבועיים ושפינגווין אמר למנהל אחד גולם העיפו אותו לחודש מה זה הזין הזהה, חוץ מזה אם אתם מכבדים את התחרות מן הראוי שלא תריבו שם מכות אבל בסדר
|
![]() |
![]() |