|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() ת'כלס אבל תוכנית מגעילה.הם רוצים להחזיר את הצופים כי ערוץ 10 גנס להם אם ההישרדות.
לוקחים את האנשים הכי מסריחים בעולם והם אומרים הכול בפנים וסתם בשביל רייטינג וכסף איכס.צריך להחרים אותם. עלק הוא חושב שהוא אדם מוסרי פחחחחחחחח. וכמו טמבלים הוא אומר שהוא בגד באשתו והוא צדק והקהל והמשפחה שלו כמו דפוקים מוחאים לו כפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מה הקהל מוחא לו כפיים על זה? במקום הבת שלו הייתי מוריד לו ראסיה...
ערוץ 2 עשו ת'טעות של החיים שלהם וחבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() תסלח לי אדוני אבל אם ילדים יחשבו שזה בסדר ומוסרי לבגוד בנשים שלהם כי אנשים אחרים עושים זאת, אז יש להם בעיה.
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() תן לי להזכיר לך אדוני, שילדים זה ילדים והם עדיין מושפעים מהסביבה וממה שהם רואים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() כשהם יתבגרו הם יתפכחו.
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה, שיש כאלה שלא יתפכחו. (וכל הזין להם אמרתי כבר?)
אבל לא משנה תכלס תוכנית מעפנה... מכל הכיוונים, מה קרה נגמרו התוכניות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האם כול הסודות האלה שאנשים שם גילו שווים 50 אלף שקל? אני די בטוח שלא.
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית באמת רעה. אבל פלישה לחיים אישיים = רייטינג.
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במכסחי המיתוסים הוכיחו דווקא הפוך... שמה שלא תעשה אתה לא תעבור אותו, והם חפרו על הנושא מכל כיוון ולא הצליחו.
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
אם נגיד שואלים אותך אם אתמול אכלת תפוח ולא אכלת אתמול תפוח. אתה גורם לעצמך להאמין כאילו אתמול אכלת באמת תפוח וככה אתה מאמין שאתה לא משקר אלה דובר אמת. ראיתי על זה באיזה תוכנית שיש את לזה לחיילי עילית וכאלה.
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
הם לא פראיירים.. אם היה אפשר הם היו מגלים.
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא באמת יודע אם אתה אומר שקר או אמת. יש אנשים שיכולים להישאר רגועים ובזמן שהם משקרים לא חל אצליהם שינוי בגוף לעומת אנשים אחרים.
![]() |
![]() |
#73 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הם יודעים מה הם עושים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() ראית יותר מידיי סרטים
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מילים כדורבנות!!!1 סוף סוף מישהו מוריד את הכפפהההה ואומרר את כל מה שנכון לגבי הבנות!!
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() מה אכפת לך?? מה אתה כתב ביקורות שמן ומיוזע עם זין קטן שחושב שלכולם מעניין מה הוא רושם??? תוכנית מצחיקה וכל מי שמדבר עליה רע עדיין רואה אותה אז מספיק עם הצביעות כל עוד אתה נהנה ממנה שתוק ותן לחיות יאללה על תהיה לי כמו הפעילים האלה שעושים הפגנות על שטויות חלאס דחילראבק תנו לחיות
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() סתם דבר דפוק הפוליגר הזה...ראיתי גיא פינס ורותם סלע נשלחה לתוכנית לראיין את גדי אז היא עשתה פוליגרף שאלו אותה אם היא שכבה בדייט ראשון והיא אמרה שלא ופוליגרף אמר שהיא משקרת ואחריי זה היא נשבעה שבחיים היא לא שכבה.
אולי באמת היא לא שכבה אבל נלחצה מהשאלה?כי זה לפי זיעה וכל זה.סתם שטויות אתה יכול להגיע למיליון ישאלו אותך את מי אתה אוהב יותר אמא או אבא אתה תחשוב המון אתה תגיד הבא זה יעשה לך שינויים ויגיד שאתה משקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
ד"א עברתי טסט לפני חודש אחרי 4327687 שנות אור של נהיגה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מכיר בנדם אישית!! שהצליח הוא גנב סכום כסף ולקחו אותו לפוליגרף עכשו כולם יודעים שהוא באמת גנב את הכסף והוא אמר שלא ובפוליגרף הוכח שהוא לא גנב עכשו שאלו אותו איך הצלחתה הוא אמר אני לא גנבתי את זה אני לקחתי את זה וזה היה בסדר מה שעשיתי
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח גדול דוד...
|
![]() |
![]() |