|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים שואלים אותך את השאלה כי מעצבנת... "כמה אתה מרים?" (מה? איזה? מתי?..:s)
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים מפסיקים לשאול אותך אם אתה מתאמן אלא שואלים אותך איפה... אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה מרגיש תחושת רעב.. לא מציק לך הרעב עצמו כמו העובדה שאתה צריך חלבון ומה יקרה בזמן הזה שאתה לא אוכל??? וחס וחלילה אתה לא מפרק שריר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה דברים כל כך חזקים יא אללה..
אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה מדבר בפלאפון ועובר ליד מישהי אתה חייב לעשות שריר ביד כדי להשוויץ... אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה מסתובב עם חברים וכשעוברים ליד מכונית אתה נעצר וחברים שלך לא מבינים מה קרה התחלת לאהוב מכוניות.. אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה נכנס למקלחת ל-35 דקות ומתוכם 5 דקות אתה מתקלח וחצי שעה אתה מסתכל על עצמך במראה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כשיש לך קופסאת חמאת בוטנים ששוקלת קילו.
אני יכול להביא תמונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כלום
חדר כושר: בית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() כשאתה מחכה שתילך לבריכה או לים עם ידידות שלך.
![]() |
#9 |
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה רואה בחור עם כרס ענקית ומתווכח עם אנשים אם זה פאוורליפטר, או סתם איש שמן.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מזמן הביאו למכון שאני מתאמן בו מכשיר של חתירה לחיטוב משו(wtf?!) וכולם התלהבו שמחו ורק אני התעצבנתי קיללתי והתלוננתי שקנו את זה במקום מכשיר ללחיצת רגליים(שאין לנו במכון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כשאתה מסתכל על גברים בחוטיני כול היום למרות שאתה סטרייט (או שלא?)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר שהאיום (העיקרי ) שאמא שלך אומרת לך (אם אתה מסרב להוריד זבל\ לשטוף כלים) זה משו כמו : " נראה איך תסתדר שבוע בלי שאני אקנה טונה ויוגרטים" ,ואז אתה חושב שנייה ותוך רגע אתה מוצא את עצמך עם השקית זבל ביד בדרך לפח חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשלך ולחבר יש 50 שקל ובמקום לחגוג על ממתקים אתם קופצים לסופר לקנות פסטרמה לחם וירקות ולהתפרק. (קרה לי לפני שבועיים ככה =])
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אצלינו הביאו מכונה של חבל כזה כמו טיפוס על חבל אנאעארף... לא חבל? 15,000 שקל מכונה לא יכלתם להביא כלוב לסקוואט שאני לא אצטרך לעבוד כמו איזה ניגר ומסוכן עם מקבילים בתור המעמד? ;\ או לפחות עוד ספה חופשית ( כל המכון רק 2 ספות חופשיות \= )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל המכון ויש לנו רק ספה חופשית אחת..:\ ומולטי טריינר אחד גדול רציני,מוט w אחד,שתי מוטות ארוכים חופשיים,דאמבלים בקושי עד 25 קילו ככה,המכשיר חתירה לחיטוב הזה,שלוש הליכנונים,שתי אופניים וסקי אחד.. זה מכון זה?! אין לנו כלום כמעט כוסעמק מכון מעצבן אני מחכה כבר לחסוך כסף בעצמי ולהירשם למכון אחר כי יש לנו פה תשלום חובה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר כשלא נעים לך לבקש כלום ליומולדת כי גם ככה אתה עולה להורים שלך כ"כ הרבה כסף בגלל האוכל. ( אצלי זה ככה ;\ )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי זה לא רק אתה..אין לך מקרר רק על שמך.. ההורים אומרים את זה גם אם תיקח 2 מעדנים במקום מעדן אחד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() כשאתה רואה את השחיפולס של הפורום (דוגמת לוגאוט או רומן).
|
![]() |
![]() |