|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה להשתכר מהר קח אפסולוט
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבסנט דלק מטוסים.
מבחינת וודקה, איך שכחתם את ה-"גרייגוס"?!?! היא והרוסקי סטנדרט הן שתי הוודקות הכי טובות לדעתי (ללא קשר לבקבוקים מיוחדים וגרסאות מיוחדות). |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא מוכר פה נראה לי |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו יטיפש ערק זה לא וודקה, ערק לסוגיו נקרא אניס וזה משהו אחר לגמרי.
וודקה שותים רק כשרוצים להשתכר או אם יש לימוצלו, תחלאס בלי עירבוב זה לא טעים. מהוודקות אני הכי אוהב סמירנוף וגרייגוס למרות שיש עוד פוול שבאות לי בטוב...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אני לא יודע שערק זה לא וודקה?? יענו מה עשית אותי פקק אחושרמוטה?? אמרתי את זה בהודעה הקודמת שאני יודע שזה לא וודקה אבל יש לזה ת'סטלה הכי כיפית, אז מספיק לשחק אותה איזה מבין גדול שיוצא לשתות תפוזים אם חברים שלו וחושב שהוא יודע מה זה וודקה. ב. תתחיל להרגיע התחלת להרים ת'אף.
![]() |
#7 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה דוגמה קלאסית לטימטום האנושי. ב. אל תרביץ לי טוב ![]() ציטוט:
גם יש לי נסיון יותר ממך. ואין דבר אחד שאתה יותר טוב ממני. סבבה יאפס ? ציטוט:
בטח איזה ילד שמנת נמרוד צא מהסרט שאתה חי בו. תלמד לכתוב יאלפבט ימפגר באמא שלי :):):):)... מני אתה צודק בכל מילה לא נגעתי באלכוהול כבר חצי שנה ולא אגע.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|||
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תישמע ילדון אתה מתחיל לעבור תגבול איתי
תתחיל להירגע אני לא אחד מ"החברים" שלך שקול מילים |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הגבול* באמא שלי בן אדם טיפש כזה לא ראיתי. אנטון אתה צודק גם אני הגעתי למסקנה אז חוץ מבירה אני לא נוגע בכלום.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() צעיייררר ![]()
![]() |
#13 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אני אפס?? :):):):) אתה שם לב להודעות שלך בפוסטים הקודמים? אתה כולכך חוושב שהעולם וורוד אתה חי במין אופוריה משלך, אתה בסרטים אחושרמוטה כולכך עבריין מקלדת שפותח ת'גורה שלו מאחורי מחשב ומתפלצף על אחרים, בגלל שאתה אשכנזי אתה חושב שאתה מעלי?? חחח מי אתה בכלל יא אפס, עוד ילד בן 14 שתגדל קצת ותבין קצת את העולם אז תבוא לדבר טוב נשמה?? שלא תשחק לנו אותה איזה חכם פה, ובקשר לאלכוהול תחזור אחורה ושים לב כמה מגוחך יצאת. מתי הפעם אחרונה שהכנסת משהו שיש בו אחוז של אלכוהול ?? בבר מצווה שלך?? שאבא שלך הביא לך לטעום מהכוסית שיבאס שלו אחרי שקראת את הדרשה?? זהו?? עכשיו אתה "מבין" "השתכרת" לך? תפסת ראש טוב מהיין בקידוש?? וואו איזה מבין אתה אוו אוו איזה חכם רק דברים מטומטמים יענו 90 אחוז טמטום הוצאת בפוסט הזה, חחח איזה ליצן אתה באמא שלי... ילד שמנת.. ב. קודם כל תתקן את השגיאות כתיב שיש לכם ואז תעיר על אחרים שיש להם שגיאות כתיב: ציטוט:
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
איזה לוזר יאוווווווווווווווווווווו איך רואים שזאת הפעם הרשאונה ששתית עם שתי כונפות ואתה בא לפה להתלהב קיצור לך חפש... ![]() ![]() עריכה:תיישם את מה שכתבת בחתימה שלך |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא מת על אבסנט.. לא נהנים מהשתיה בכלל..
אני אוהב לשבת על ג'ק דניאלס ונרגילה עם אחי ככה בשקט.. אין יותר כיף מזה. |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה מעניין אותי איך זה שיש פה כ"כ הרבה חרטטנים ואף אחד עדיין לא אמר שהוא שתה 4 ליטר של בלו לייבל D:
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() זה היה משפט של עולל אמיתי |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|