|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
על דיאטת IF זה עובד ומוכח אז חלאס להתווכח בכוח, אם יש משהו שהוא בטוח בבודיבילדינג זה ששום דבר לא קבוע ותמיד יש גילויים חדשים. אז מה שחשבו לפני 15 שנה לא בהכרח נכון להיום. יכול להיות שבעוד 15 יבוא אחד שיוכיח שפיצול ארוחת בסגנון כזה וכזה יותר יעיל. בינתיים חבל להתווכח עם עובדות בשטח.
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מחקרים שמראים שאכילה של 140 גרם חלבון ביום שמחולקת ל-2 ארוחות בוקר וערב זה כמו אכילה רגילה של 30 גרם כל כמה שעות (מבחינת גדילת שריר), אבל יש לזה תמינוסים שלו כמו עליה וירידה של אנרגיה במשך היום ורעב.
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() איפה אני לא רואה מבט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי כוח לחפש פה מחקרים ולמען האמת לא ממש אכפת לי, אבל תדע לך שבשעה אחת יש כמות מסוימת של חלבון שהגוף מסוים לקלוט. אם אתה חושב שאין הבדל, לדוגמה, בין להכניס 120 גרם חלבון בשעה לבין לחלק את זה ל6 שעות, למשל, אתה טועה. עכשיו, אם עדיין את חושב שזה בולשיט, אז תנסה לשאול את עצמך פעם אחת למה נראה לך שכול בודיבלדר שמכבד את עצמו מקפיד לחלק את הארוחות כמה שיותר מאשר להכניס אותן במספר קטן של ארוחות במשך היום? נראה לך שזה מטעמי נוחות? להפך, תכלס לדעתי יותר נוח לדחוף כמה שיותר אוכל בארוחה אחת במקום להסתובב כול היום סביב המטבח... הבעיה שזה לא נכון לעשות כך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, מה שהגוף לא סינטז בשעה, הוא יסנטז בשעות הבאות, זה באמת לא משנה אבל אני באמת תומך בגישה של לחלק להרבה ארוחות, רק ככה אפשר באמת להקפיד
![]() |
![]() |
#72 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() יומן סליחה אחי יומן
אחלה כתבה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
הרעיון הוא שזה לא משנה בכמה ארוחות אתה אוכל אלה הסה"כ הכללי שהכנסת לגוף באותו יום. בקשר למשפט הראשון שלך אתה לא מאמין למחקרים? אז למה אתה כן מאמין? למה שרוני קולמן עושה בפרסומת לNO? חוץ מי זה אם אתה לא מאמין למחקרים אני עכשיו יכול להגיד שלעמוד על הראש כול יום יגרום לך לגדילה יותר טובה. אתה יכול להפריך את זה? אתה הרי לא מאמין למחקרים אין לך שום דרך להפריך את זה. המחקרים באים לענות על סוגיות כמו אלה שבהם צריכים לבדוק מה קורה בשטח כאשר יש תאוריה מסוימת. בקשר לבודבילדרים יש כול מיני סיבות: 1. זה שזה מקל עליהם לאכול את הכמויות העצומות שיש להם לאכול וזה בלתי אפשרי לחלק את זה לפחות ארוחות כי הם לא יצליחו לאכול את זה. 2. ההתעסקות באכול שומרת להם על אורח החיים שהם רוצים, תחשוב שלאנשים האלה אין שום דבר חוץ מפיתוח גוף. הם ממלאים את היום שלהם ככה שהם התעסקו בזה כמה שיותר. הם נהנהים להתעסק באוכל כול הזמן זה לא עול בישבילם.
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני הוא דיבר על מפתחי גוף מקצועיים, שהם אוכלים בדר"כ יותר מ5 אלף קלוריות
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() אני חושב שחילוק ליותר מידי ארוחות וכול הזמן להיות קרוב למטבח להספיק תארוחה זה סוג של אובססיביות. אני רוצה לחיות חיים רגילים ולא להיות משועבד למקרר. אפשר לעסוק בפיתוח גוף ולא חייבים לעשות את זה בפאנטיות.
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
עם ה4 ארוחות, בהתחלה הקפדתי קצת ואז ירדה המוטיבציה בגלל הזלזול וחוסר מוטיבציה לא הייתה לי התקדמות כבר במשך חצי שנה, רק עכשיו אני מתכנן לחזור עם תפריט מסודר חדש
![]() |