|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 |
מנהל ראשי
|
![]() 2 הסרטים שאני הכי אוהב.. Kingdom Of Heaven -ממלכת גן עדן.
סרט שמתאר את הקרבות האכזרייים בימי הביניים בין הצלבנים לבין המוסלמים בישראל. והמלך ארתור -king Arthur, שמתאר את השנים שרומא נפלא והכיבוש הגרמאני של בריטניה(הסרט לא עוכב אחרי ההיסטוריה כל כך בעיקר בגלל הסוף) אבל הוא אחלה סרט מלחמה! כמובן שגם טרויה סרט מעולה! סידרה מעולה שראיתי זה ROME,OZ,SOPRANOS אם יש לכם תמונות יפות מסרטים שאהבתם תשימו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() "טרויה" לפי דעתי, הסרט הכי טוב שיצא בכל הזמנים!!!!
והסרט מדע בדיוניי הכי יפה לדעתיי שיצא בכל הזמנים בקטגוריית מדע בדיוני הוא "היום השלישי"
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ממלכות גן עדן גם אבל בקושי היו שם קרבות יותר דיבורים אבל אהבתי אורלנדו בלום עשה עבודה מעולה שם! מישהו פה אהב שודדי הקאריביים???? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() המסור שלושp
![]()
![]() |
#66 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
הגדרות לא הגדרות, הסרט הזה סובב את הכלא ומשוחק כולו בתוך כלא, ולזה אני מתכוון. בנוסף, היית כל כך בטוח שלסטיבן סיגל אין סרט כלא ובטח ובטח לא עם ג'ה רול, תבדוק לפני שאתה כזה בטוח! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
לסגור חשבון אל תוך השמש העולה ניקו (מעל החוק) מצור ימי 1 ו2 הפטריוט על קרקע בוערת הסרט שלו שהוא נגד כריס כריסטופרסון פצעי יציאה הזר הסרט שרוצחים את אשתו ואת העוזרת שלו במחקר בסין חשבון פתוח מרדף הצללים ועוד סרט שאני לא זוכר איך קוראים לו :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מתפלא שלא אהבת את ממלכת גן עדן יש המון המון קרבות שם, ורואים את הטמפלרים שוחטים סתם ערבים בשביל הכיף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ממלכת גן עדן עוד לא יצא לי לראות
שודדי הקרביים אהבתי, ג'וני דפ הצדיק את השם שלו ובקשר לתמונה מסרט שאני אוהב, הנה תמונה מאמריקן X http://webpages.charter.net/sully230...ry_x_owned.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() Lucky Number Slevin
אחד הסרטים החזקים שראיתי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]() "בחורים רעים" (1 ו-2) של וויל סמית' ומרטין לורנס, ענק!
באד בויס! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() "מילה של גבר" של ווין דיזל ולרנץ טייט, אחלה של סרט, אהבתי מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() סטיבן סיגל פשוט שחקן גרוע לדעתי, תמיד אותה דמות, לא יודע לשחק דמויות שונות.
אם כבר קלאסיקות, הארי המזוהם, איך אתם שוכחים אותו?? בעידן שלא היה קיים פוליטיקלי קורקט, feel lucky punk? לירות לחשוד ברגל באמצע מרדף, לירות ולא לשאול שאלות. אין כמו הארי. סרט קלאסי לדעתי אוייב בשער (מבחינת ז'אנר מלחמת העולם השנייה). ואסילי שולט. סרט מכות קלאסי- התפוז המכני. סרט סמים מדהים- Trainspotting. לא כמו החרא האמריקאי על סמים, פה פשוט סרט לא ייאמן על הרואין וחבורה של מטורפים. בוראט היה כישלון אדיר לדעתי. לאחר הציפייה הרבה, השגעון בעיתונות ובמדיה, התאכזבתי. המלצה לסרט טוב, אם אתם מבינים את הסלאנג הבריטי- Ali G- In Da House |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי אמריקן x וזה בדיוק הסרט שאתה גיימר צריך לראות 1000 פעם ולהפנים.
סרט שמאוד אהבתי : sin city.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מלך ארתור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() עומרי סחטיין על התמונות הנדירות אחי!
בהחלט מתחשק לי לראות שוב את הסרט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |