|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בחיטוב כרגע ,יש קצת ריבועים אפילו ...עוד איזה 10 שבועות נכנס למסה ממש ממש רצינית .
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אשכזי לבן תחת אחי ,משתזף יפה דווקא ,פשוט לא שומר על צבע .
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
שנתיים מהיום וסופר אחורה ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו... אביב באמת ניגרי?! כי ענק הוא כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל אני והפורום מאוד מקווים לקצת תמונות איכותיות סוף סוף בסופו של החיטוב.
בכל אופן כל הכבוד לאור עלה בהחלט אסטטי וחטוב כרגיל ונראה מצויין, גם מאור נראה מצויין, למרות שלפי מה שאני רואה הוא לא גדל הרבה. מזל טוב למישל.
![]() |
#8 |
|
![]() ארבל אתה שחיף ברמות מטורפות חתיכת אפס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אחי שלי תאמין לי אתה יותר ענק ממה שחשבתי... אפילו יותר ענק נראה ממאור.. טוב מאור גם נמוך כזה וחטוב אש תעלה כבר על הבמה תעלה !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אה ולאור ביטון - אני חייב להגיד לך שאתה פשוט תותח איך אתה תמיד מצליח להגיע לרמות כאלה של אחוז שומן!! ופעמיים בשבעה חודשים?? פשוט ענק לדעתי מגיע לך המקום הראשון בגלל הרמה הזאת של החיטוב והייבוש לתחרות.. ומישל ממש ירד ולא היה חטוב מספיק לעומתך.
כל הכבוד אחי בשבילי אתה מקום ראשון ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() טוב דנזיג ועידו אני אומר נתחיל בקמפיין שכנוע שארבל לפחות יעלה תמונות רגליים-לפחות זה!!!!!! זרוק לנו עצם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מי שמחכה לתמונות מארבל , שווה לחכות
למרות שהתמונות פה לא עושות איתו חסד מי שזכה לראות אותו עושה פוזינג יודע שיש פה כישרון מדהים (גם גנטיקה מדהימה גם עבודה חכמה בחדר כושר והתזונה ובכלל אדם חכם- יש לכולם מה ללמוד ממנו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אתם מפריזים בערכי
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() האמת שהיתה אחלה תחרות. אמנם לא היה אולם ענק ובטח שלא היו מספיק מתמודדים( סה"כ 5), אבל בסופו של דבר כן היה ארוע, וכן היתה במה וכן היתה מוזיקה ובסה"כ היה נחמד מאוד.
אור באמת שיחק אותה השנה ועשה אותי גאה יותר מתמיד, אור הוא באמת מזן נדיר של מתחרים- ממושמע שיודע להשאיר את האגו בצד ולעשות את העבודה כמו שצריך. השיפור שעשינו השנה הוא מדהים, אור עבד קשה ופשוט קרע את התחת, בחודש האחרון הוא הגיע אלי כל שבוע למדידות, שקילות ומעקב. שיחות טלפון כל יום והרבה מיילים ועדכונים. עבדנו על הפוזות ( תודה ענקית לארבל) ועברנו ביחד על התמונות והאסטרטגיה לקראת התחרות. מלבד זאת, מאור זרדז, שמתחתן בקרוב עם קארין היקרה, נתן הופעת אורח ממש מושקעת בלבוש חייל מרינס והדהים את הקהל , גם עמית ספיר לא נשאר חייב והראה שגם עם הכנה של יומיים בלבד לקראת ההופעה הוא נראה מיליון דולר. ניגרי, אוי ניגרי, מה ניהיה ממך? מה הגודל הזה? רק אחרי שהאדמור ורפי הצביעו עליך הצלחתי לזהות שמדובר בך ולא באיזה מקרר שמחכה להובלה. בקרוב נעלה לאתר את סרטוני הוידיאו הרשמיים של התחרות בשיתוף עם פורטל פליקס. למתחרים חולקו מתנות מחברת צ'מפיון, פרומקס וחברת ההלבשה למפתחי גוף- טייגר- אז גם להם מגיע תודה שתמכו ועזרו. כן ירבו ארועים כאלו.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונות לא התרשמתי מהתחרות,חוץ מאור אף אחד לא הגיע מוכן (חיטוב וייבוש) וכן בטח עם 6 מתחרים אין אפילו אופציה לתת שלב מקדים שבו יעיפו את כל המתחרים שלא מגיעים ברמה טובה לתחרות(וכן מי שלא חטוב לדעתי לא אמור להיות שם אלא אם כן כמובן זה פעמים ראשונות) כי לא ישארו אנשים לתחרות הזאת,המקום של התחרות לא מכובד,מה זה הבמה הזאת? בקושי נראה לי היה מקום שם...
IFBB בושה בארץ! ניגרי נראה מאוד רחב וגדול יותר מפעמים קודמות,מאור נראה כאילו שיפר את הרגליים שלו דווקא מהתחרות האחרונה.. ארבל גם נראה בחור לא קטן בכלל.. אור דפק חיטוב דה בסט! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מזל טוב אור !!! אתה נראה מעולה!! אין לך ממה להתאכזב,זכית במקום ה-2 ![]() כל עוד שמרת על כבודך, זה לא משנה באיזה מקום זכית ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() eminemfan אל תאיים... תבצע !
:-)
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |