ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-12-06, 23:21   #61
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
תשמע, אף אחד לא הכחיש שיש אפליה, אבל בחיים שלי לא שמעתי שצריך להיות יהודי בשביל להיות אזרח, יש מספיק תושבים מוסלמים עם תעודה כחולה.
הגבלת שיעור הילודה תעורר מהומה בקרב האוכלוסייה הבין לאומית, ועם לחץ ממדינות המפרץ השולטות בנפט, האמריקאים ילחצו חזרה עלינו. הבעיה שלנו היא לאו דווקא הערבים שבשטח ישראל, אלא הרצועה, והערבים בכלל כך שהגבלת ילודה לא תתרום.
:cry_1: :cry_1: :cry_1: :cry_1: :cry_1:
הם כאלה שהיו פה לפני קום המדינה.
אלוהים ישמור אתם לא מחוברים למה קורה כאן אה?
ישן 13-12-06, 23:26   #62
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
נכון התקשורת אמורה להיות חופשית, אבל ברגע שהדבר פוגע באחרים, וכמו שאחנו יודעים התקשורת אכן גורמת לעוד מכחישי שואה לצוץ, צריך לשמור על דיסקרטיות בנושא.
.
אתה לא יכול להחליט מה כן ומה לא! מה אתה דיקטטור?
לאנשים האלה יש דעה, כמו שיש לשמאלנים ולהומואים דעה ולא מפסיקים לשדר לנו את זה למוח, יש אנשים עם דעות אחרות שגם מקבלים במה(מינימלית)
אגב, אני בכלל נגד חופש הביטוי.
אבל אם כבר מישהו בעד חופש ביטוי, שלא יהיה צבוע.
אתה לא יכול להיות ליברלי, ובאותו זמן להגיד שיש אנשים שהדעות שלהם מסוכנות ושצריך לחטוף אותם בלילה ולכלוא אותם. זה דיקטטורה .
אז תחליט מה אתה.
ישן 13-12-06, 23:32   #63
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אתה לא יכול להחליט מה כן ומה לא! מה אתה דיקטטור?
לאנשים האלה יש דעה, כמו שיש לשמאלנים ולהומואים דעה ולא מפסיקים לשדר לנו את זה למוח, יש אנשים עם דעות אחרות שגם מקבלים במה(מינימלית)
אגב, אני בכלל נגד חופש הביטוי.
אבל אם כבר מישהו בעד חופש ביטוי, שלא יהיה צבוע.
אתה לא יכול להיות ליברלי, ובאותו זמן להגיד שיש אנשים שהדעות שלהם מסוכנות ושצריך לחטוף אותם בלילה ולכלוא אותם. זה דיקטטורה .
אז תחליט מה אתה.

אתה מצחיק אותי. אתה בעצמך אמרת באחת ההודעות שלך פה שעצם זה שמכחישי השואה מקבלים במה לדעות שלהם, הדבר גורם להם לצבור כוח.
הכחשת שואה היא דבר לא חוקי.
חופש הביטוי גם ככה מוגבל בדמוקרטיה אם הוא פוגע באחרים. אתה לא יכול להגיד כל מה שעולה על דעתך, יש גבול גם לחופש הביטוי בדמוקרטיה והגבול הוא במקום שזה פוגע באחרים.
נתינת במה להכחשת השואה= פגיעה באחרים כמובן. מכאן שחופש הביטוי מוגבל גם במקרה הזה.
למה גם? כי יש עוד מקרים שבהם חופש הביטוי מוגבל וזה על מנת להגן על זכויות עקרוניות יותר מחופש הביטוי.

קח לדומגא את היטלר בזמן רפובליקת ויימאר - משום שהדמוקרטיה בגרמניה לא הציבה גבולות להיטלר ונתנה לו לפעול ולחשוב כרצונו, הדמוקרטיה התמוטטה והיטלר כמו שאתה יודע השתלט על גרמניה. הוא עלה בצורה חוקית לשלטון לפי הדמוקרטיה שהיתה בגרמניה, אבל זה לא הופך את זה לבסדר ולגיטימי.
טוב אני זזתי לישון, אז לילה טוב ואני כנראה אגיב לך אם תגיב לי מחר או בימים0 הקרובים
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-06, 23:35   #64
Johnny
חבר פעיל

מה הנקודה שלך? הם עדיין אזרחים לא יהודים.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 00:28   #65
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
מה הנקודה שלך? הם עדיין אזרחים לא יהודים.
מה הנקודה שלי???? אתה רוצה להגיד לי שעדיין לא הבנת?
מי שהיה כאן לפנינו, לפי חוקי המדינה יכול להיות אזרח.
סתם ערבים או מהגרים , או אפילו גויים/נוצרים לא יכולים להיות אזרחי המדינה.רק מי שנכנס לחוק השבות יכול להיות אזרח.
בניגוד לשאר המדינות בעולם, שאין שם הגבלה לדת/גזע/לאום אחד.
העולם המערבי מתרסק בגלל זה, אנחנו היינו חכמים מספיק בשביל לעצור את הליברליזם הדוחה הזה.
ישן 14-12-06, 00:38   #66
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
אתה מצחיק אותי. אתה בעצמך אמרת באחת ההודעות שלך פה שעצם זה שמכחישי השואה מקבלים במה לדעות שלהם, הדבר גורם להם לצבור כוח.
חופש הביטוי גם ככה מוגבל בדמוקרטיה אם הוא פוגע באחרים. אתה לא יכול להגיד כל מה שעולה על דעתך, יש גבול גם לחופש הביטוי בדמוקרטיה והגבול הוא במקום שזה פוגע באחרים.
נתינת במה להכחשת השואה= פגיעה באחרים כמובן. מכאן שחופש הביטוי מוגבל גם במקרה הזה.
למה גם? כי יש עוד מקרים שבהם חופש הביטוי מוגבל וזה על מנת להגן על זכויות עקרוניות יותר מחופש הביטוי.

קח לדומגא את היטלר בזמן רפובליקת ויימאר - משום שהדמוקרטיה בגרמניה לא הציבה גבולות להיטלר ונתנה לו לפעול ולחשוב כרצונו, הדמוקרטיה התמוטטה והיטלר כמו שאתה יודע השתלט על גרמניה. הוא עלה בצורה חוקית לשלטון לפי הדמוקרטיה שהיתה בגרמניה, אבל זה לא הופך את זה לבסדר ולגיטימי.
טוב אני זזתי לישון, אז לילה טוב ואני כנראה אגיב לך אם תגיב לי מחר או בימים0 הקרובים
נראה לך שבגלל זה היטלר עלה לשלטון?

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 00:40   #67
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
מה הנקודה שלי???? אתה רוצה להגיד לי שעדיין לא הבנת?
מי שהיה כאן לפנינו, לפי חוקי המדינה יכול להיות אזרח.
סתם ערבים או מהגרים , או אפילו גויים/נוצרים לא יכולים להיות אזרחי המדינה.רק מי שנכנס לחוק השבות יכול להיות אזרח.
בניגוד לשאר המדינות בעולם, שאין שם הגבלה לדת/גזע/לאום אחד.
העולם המערבי מתרסק בגלל זה, אנחנו היינו חכמים מספיק בשביל לעצור את הליברליזם הדוחה הזה.
בידיוק , הצרפתים מתענגים עכשיו מהפסואדו צדק שלהם , אבל בעוד 20 שנה עם הדברים ימשיכו ככה , כבר הם יטיחו את הראש שלהם בשטיח לכיוון מכה מפחד שיעשו להם תספורת מוסלמית אם אתם מבינים למה אני מתכוון

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 00:43   #68
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

[
ציטוט:
quote=shahaflol]אתה מצחיק אותי. אתה בעצמך אמרת באחת ההודעות שלך פה שעצם זה שמכחישי השואה מקבלים במה לדעות שלהם, הדבר גורם להם לצבור כוח.
לא, הכחשת שואה היא חוקית, הכחשת השואה של העם היהודי היא לא חוקית,כאן נוצרת הבעיה מבין? בדיוק כאן!!!!

ציטוט:
סליחה? רואים שאתה לא מבין כלום בדמוקרטיה, דמוקרטיה נותנת במה לפלורליזם ,אין שום הגבלה כל עוד נקרענו כמעט במלחמת אזרחים לפני חודש עם כל הבלאגן עם ההומואים,שלא התביישו לרמוס את כבודה של כל המדינה.
מי שמחליט איפה הגבול, הוא הדיקטטור, במקרה שלנו זה בגץ.

ציטוט:
רק במקרה של השואה היהודית זה לא חוקי ונכנסים על זה לכלא, בגלל זה במקום להועיל זה רק מזיק, כי על כל מכחיש בודד שנכנס לכלא יש עשרות אלפים שעוכבים אחריו מהיום הזה, ומתחילים להתעניין בכל העסק.

ציטוט:
מה זאת אומרת לא בסדר? לא בסדר למי? אתה ממש מדבר כמו ילד קטן צר לי להגיד לך. רוב העם בחר אותו! רוב העם רצה את הבן אדם הזה בשלטון.
אתה לא יכול לבוא היום ולהגיד שזה לא בסדר שבחרו אותו, זה היה הרצון של אותו עם ואותה מדינה באותם שנים, מבין? זה שזה לא טוב לנו, זה כבר משהו אחר..
בכל אופן הדמוקרטיה נכשלת כל פעם מחדש זאת הסיבה שאנשים כמו היטלר עולים. צפה לשינוי כזה באירופה בעתיד, הקרקע כבר מוכשרת לזה, אירופה על סף ריסוק מגלי ההגירה, דבר שמעלה ימנים קיצוניים לשלטון.
ישן 14-12-06, 00:46   #69
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
בידיוק , הצרפתים מתענגים עכשיו מהפסואדו צדק שלהם , אבל בעוד 20 שנה עם הדברים ימשיכו ככה , כבר הם יטיחו את הראש שלהם בשטיח לכיוון מכה מפחד שיעשו להם תספורת מוסלמית אם אתם מבינים למה אני מתכוון
זה בדיוק מה שלמדנו בשיעור האחרון ביחב"ל.
הם כבר לא מתענגים על הליברליזם שלהם,וזה מאוחר מדי והם יודעים את זה.
שום דבר לא יכול לגרש עכשיו 7 מיליון מוסלמים(וזה רק בצרפת)
אתם יודעים באיזה עיר מקום שני יש הכי הרבה טורקים בעולם???
תתפלאו זאת לא עיר בטורקיה! זאת ברלין בגרמניה!
אתם צריכים להבין שרק מנהיג קיצוני יוכל לטפל בבעיה הזאת,וזה יקרה, אגב זה לא ישחק לטובת היהודים.
ישן 14-12-06, 01:18   #70
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
זה בדיוק מה שלמדנו בשיעור האחרון ביחב"ל.
הם כבר לא מתענגים על הליברליזם שלהם,וזה מאוחר מדי והם יודעים את זה.
שום דבר לא יכול לגרש עכשיו 7 מיליון מוסלמים(וזה רק בצרפת)
אתם יודעים באיזה עיר מקום שני יש הכי הרבה טורקים בעולם???
תתפלאו זאת לא עיר בטורקיה! זאת ברלין בגרמניה!
אתם צריכים להבין שרק מנהיג קיצוני יוכל לטפל בבעיה הזאת,וזה יקרה, אגב זה לא ישחק לטובת היהודים.
שהיהודים יעלו לארץ .

יש למדינה עתיד . כלכלי לפחות

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 01:20   #71
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

בדיוק!! זאת הסיבה שזה יכול לפעול לטובתינו.
בחול היהודים מאוד עשירים ומשכילים,בעיקר במערב אירופה ואמריקה.
זה יהיה נכס אם הם יעלו לכאן.
רק ימין קיצוני ואנטי יהודי במדינות שלהם,יכול לגרור אותם לבוא לפה.
ישן 14-12-06, 08:57   #72
n0x
חבר פעיל

כן החראות האלה רוצים שמדינת ישראל תיהיה "מדינה התורה"..
ב.ג עשה איתם הסכם "סטטוס קו" אחרת הם היו גם מתנגדים למדינת ישראל מתי שבאו הועדות

תגיד עומרי, אתה אולי יודע כמה % מכלל אולכסית ישראל הם חרדים? (אנטי ציונים)

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 10:16   #73
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
לא, הכחשת שואה היא חוקית, הכחשת השואה של העם היהודי היא לא חוקית,כאן נוצרת הבעיה מבין? בדיוק כאן!!!!
אתה מפספס את הבעיה כאן. הכחשות של שואות אינן מחוץ לחוק כי הן כמעט ולא קיימות. אין אנשים בולטים שמכחישים שואה של עם אחר בגלוי ומקבלים על זה במה תקשורתית. אם היתה בעיה של הכחשת שואה אחרת, אז כנראה שגם אותה היו מוציאים מחוץ לחוק.

ציטוט:
סליחה? רואים שאתה לא מבין כלום בדמוקרטיה, דמוקרטיה נותנת במה לפלורליזם ,אין שום הגבלה כל עוד נקרענו כמעט במלחמת אזרחים לפני חודש עם כל הבלאגן עם ההומואים,שלא התביישו לרמוס את כבודה של כל המדינה.
מי שמחליט איפה הגבול, הוא הדיקטטור, במקרה שלנו זה בגץ.
צר לי, אבל אתה זה שלא מבין כלום בדמוקרטיה. תבין, אין כזה דבר דמוקרטיה מוחלטת! אתה לא יכול לממש את כל עקרונות וערכי הדמוקרטיה בצורה מלאה, כל אלה מוגבלים מטבעם!
קח לדוגמא את ארה"ב, אחת המדינות הדמוקרטיות יותר שקיימות(יש רמה למידת הדמוקרטיה במדינה). שני ערכי הדמוקרטיה, חירות ושוויון, מנגשים לעיתים קרובות מאוד ואי אפשר לממש את שניהם באופן מלא בו זמנית. תראה את הכלכלה של ארה"ב. הכלכלה שלה חופשית וכמעט ללא הגבלה של המדינה, דבר שמדגיש את החירות אבל בו זמנית פוגע בשוויון שכן הבדלי המעמדות והפערים בחברה שם רק גדלים. אז מה? תגיד שארה"ב היא לא דמוקרטיה?? לא.
אותו הדבר עם הפלורליזם, הוא מוגבל מטבעו ולא מוחלט. זה לא אומר שהמדינה פחות דמוקרטית.

ציטוט:
מה זאת אומרת לא בסדר? לא בסדר למי? אתה ממש מדבר כמו ילד קטן צר לי להגיד לך. רוב העם בחר אותו! רוב העם רצה את הבן אדם הזה בשלטון.
אתה לא יכול לבוא היום ולהגיד שזה לא בסדר שבחרו אותו, זה היה הרצון של אותו עם ואותה מדינה באותם שנים, מבין? זה שזה לא טוב לנו, זה כבר משהו אחר..
בכל אופן הדמוקרטיה נכשלת כל פעם מחדש זאת הסיבה שאנשים כמו היטלר עולים. צפה לשינוי כזה באירופה בעתיד, הקרקע כבר מוכשרת לזה, אירופה על סף ריסוק מגלי ההגירה, דבר שמעלה ימנים קיצוניים לשלטון.
אתה מודע למה שאתה אומר?? אני ילד קטן, כי אני אומר שהשואה היתה לא לגיטימית??
אם מדינת ישראל תחליט שהדורזים טפילים שהורסים את המדינה, ולכן צריך להשמיד אותם. נניח ורב העם היה תומך בהשמדת הדרוזים. זה הופך את זה לדבר טוב?? לא. לפי דבריך, זה בסדר להשמיד את הדרוזים אם רב העם בעד זה, אבל זו טעות.
סליחה באמת שאני לא מוצא הגיון בהשמדת עם סתם כך, רק אם רב המדינה בעד. אם אתה כן מוצא בזה הגיון, אז כנראה שאין לנו עוד על מה להתווכח פה.

חשבת מה הסיבה גם שהדמוקרטיה עולה? לא רק הדמוקרטיה נכשלת, אלא גם הדיקטטורה, ואת זה אפשר לראות כשהדמוקרטיה עולה.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 13:13   #74
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=shahaflol]אתה מפספס את הבעיה כאן. הכחשות של שואות אינן מחוץ לחוק כי הן כמעט ולא קיימות. אין אנשים בולטים שמכחישים שואה של עם אחר בגלוי ומקבלים על זה במה תקשורתית. אם היתה בעיה של הכחשת שואה אחרת, אז כנראה שגם אותה היו מוציאים מחוץ לחוק.
זה מעגל, ברגע שאסרת משהו,זה יחזור אליך כמו בומרנג.
אנשים אינטיליגנטים יחפשו קונספירציות בשלטון, וישאלו למה בעצם אסור להביע דעה בקשר לזה, הם יחשבו שיש לממשלות מה להסתיר,וזה באמת מה שקורה היום.

ציטוט:
צר לי, אבל אתה זה שלא מבין כלום בדמוקרטיה. תבין, אין כזה דבר דמוקרטיה מוחלטת! אתה לא יכול לממש את כל עקרונות וערכי הדמוקרטיה בצורה מלאה, כל אלה מוגבלים מטבעם!
קח לדוגמא את ארה"ב, אחת המדינות הדמוקרטיות יותר שקיימות(יש רמה למידת הדמוקרטיה במדינה). שני ערכי הדמוקרטיה, חירות ושוויון, מנגשים לעיתים קרובות מאוד ואי אפשר לממש את שניהם באופן מלא בו זמנית. תראה את הכלכלה של ארה"ב. הכלכלה שלה חופשית וכמעט ללא הגבלה של המדינה, דבר שמדגיש את החירות אבל בו זמנית פוגע בשוויון שכן הבדלי המעמדות והפערים בחברה שם רק גדלים. אז מה? תגיד שארה"ב היא לא דמוקרטיה?? לא.
אותו הדבר עם הפלורליזם, הוא מוגבל מטבעו ולא מוחלט. זה לא אומר שהמדינה פחות דמוקרטית.
כניראה שאתה לא מבין כלום, שוב.
לא טענתי שכל הערכים האידיאולוגים של הדמוקרטיה באים לידי ביטוי,אבל בדמוקרטיה המערבית כן יש ערך מירבי לפלורליזם וחופש הביטוי,ככה שכאן אתה טועה. אין פה קשר לכלכלה, שוויון מעמדות זה אינו ערך שנמצא בקווי היסוד של הדמוקרטיה המערבית(או לצורך עניין כל דמוקרטיה בעולם.
ברגע שאיפשרת מלחמת אזרחים ורמיסת אוכלוסיה של מיליונים במדינה(מצעד הגוואה),הפלורליזם אינו מוגבל,הוא מוגבל למי שנוח להגביל או למי שלשלטון הליברלי נוח להגביל.

ציטוט:
אתה מודע למה שאתה אומר?? אני ילד קטן, כי אני אומר שהשואה היתה לא לגיטימית??
אם מדינת ישראל תחליט שהדורזים טפילים שהורסים את המדינה, ולכן צריך להשמיד אותם. נניח ורב העם היה תומך בהשמדת הדרוזים. זה הופך את זה לדבר טוב?? לא. לפי דבריך, זה בסדר להשמיד את הדרוזים אם רב העם בעד זה, אבל זו טעות.
סליחה באמת שאני לא מוצא הגיון בהשמדת עם סתם כך, רק אם רב המדינה בעד. אם אתה כן מוצא בזה הגיון, אז כנראה שאין לנו עוד על מה להתווכח פה.
אמרתי שאתה ילד קטן כי אין לך מחשבה מדינית, עצם זה שאתה מסווג שלטון כרע או טוב זה מראה על חוסר מקצועיות. אתה יכול אולי להגיד רע לקבוצה מסויימת וטוב לקבוצה מסויימת(אינטרסים), אבל לא להגדיר משהו כרע אבסולוטי או טוב אבסולוטי,אין כזה דבר, כל דבר שהוא רע לבן אדם מסויים,יש בו טוב לבן אדם אחר,וההפך.

ציטוט:
חשבת מה הסיבה גם שהדמוקרטיה עולה? לא רק הדמוקרטיה נכשלת, אלא גם הדיקטטורה, ואת זה אפשר לראות כשהדמוקרטיה עולה.
נכון זה מעגל,אבל היום אנחנו בדמוקרטיה,ורואים כבר סימנים להתרסקות שלה באירופה(בעיית הזרים).
ההיסטוריה פועלת בצורה מחזורית,יש תבנית מסויימת שאפשר לזהות שהיא חוזרת על עצמה,כל אירוע שמתרחש תלוי באירוע קודם שקרה.
ישן 14-12-06, 13:25   #75
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

עומרי , כל אחד עם השכלה אפילו לא תיכונית יכול לקרוא לעצמו אינטיליגנט ולהתנהג בהתאם.

וזה הדבר שאני הכי שונא ( פסואדו אינטלקטואלים)

נ.ב החרדים לא אנטי ציונים דיי לאכול את הזבל של מר"ץ.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 13:31   #76
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

הדתיים הם לא אנטי ציונים,קח לדוגמא את המתנחלים.
אבל יש חרדים שכן אנטי ציונים(זה לא אומר כולם)
בעקרון הציונות היא תנועה חילונית,אבל יש גם זרמים דתיים בציונות.
ישן 14-12-06, 13:37   #77
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
אני לא מבין איך עם דעות שלך אתה בעד ימין...
הרי אתה תמיד אומר שצריך שלום עם הערבים , ואמרת אז משהו עם רבין.. ועכשיו אתה אומר שיש לך מלא חברים ערבים, אז איך זה שאתה תומך בליברמן שאומר בגלוי, שהוא רוצה לעשות טרנספר.
אני יסביר לך ! ערבים חברים "בסדר שיהו, אבל ליברמן רוסי ז"א אח שלי
אני תמיד יהיה בצד שר רוסי ! אבל לדעתי ליברמן טיפה מגזים בקשר לערבים !
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-12-06, 13:42   #78
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

הוא יהודי אתה נוצרי, איך בדיוק הוא אח שלך?
אל תבין אותי לא נכון,אין לי בעיה שאתה בעד ליברמן,ההפך..
פשוט אם אתה שמאלני אז אין לך מה להיות בעד בן אדם שרוצה לקחת את החברים שלך מהבית שלהם ולהעביר אותם לרשות הפלסטינאית,אם כן אז הם לא באמת חברים שלך...
ישן 14-12-06, 14:00   #79
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

נשיא איראן ונטורי קרתא: הציונים פושעים

לאחר כנס מכחישי השואה, נפגש נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, עם נציגי נטורי קרתא בלשכתו. הוא לחץ את ידיהם בחום ובתום הפגישה קרא לנציגי שלוש הדתות "להקים חזית מאוחדת נגד הציונים". הרב הראשי לישראל, יונה מצגר, קרא לכל רבני העולם להחרים את אנשי "נטורי קרתא", שהשתתפו בכנס בטהרן דודי כהן ונטע סלע פורסם: 14.12.06, 13:06

נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, קיבל היום (ה') לפגישה בלשכתו את נציגי נטורי קרתא שהגיעו לכנס מכחישי השואה שנערך השבוע בטהרן. הרבנים שהשתתפו בפגישה הודו לנשיא על "עמדותיו האמיצות נגד פשעי המשטר הציוני" והודו לו על תמיכתו ביהודים. הם אמרו לו כי הם "מסתייגים מפשעי הציונים בפלסטין הכבושה".

עוד אמרו לו כי "טבח היהודים במלחמת העולם השניה שימש תירוץ לציונים ותומכיהם כדי להקים את מדינת ישראל". בתמונות שצילמה סוכנות הידיעות הצרפתית נראה הנשיא האיראני לוחץ את ידיהם בחום ומשוחח עם כמה מהם. בכנס בטהרן הטילו "מומחים" שונים ספק בקיומה של השואה.

בהודעה שפרסמה לשכתו של הנשיא האיראני בתום הפגישה קרא אחמדי-נג'אד לאנשי דת, מדענים וחוקרים משלוש הדתות "להקים חזית מאוחדת נגד הציונים במטרה למנוע פשעים נגד האנושות".

לפי הדיווח בסוכנות הידיעות האיראנית אירנ"א, קרא הנשיא האיראני למעצמות הגדולות ולראשי הציונים "להוריד את המשטר הציוני המזוייף כפי שהם הקימו אותו, או לערוך משאל עם חופשי על מנת לקבוע את סוג המשטר המועדף על הפלסטינים, בהשתתפות כל הפלסטינים - כולל יהודים, נוצרים ומוסלמים".

נשיא איראן עשה הבחנה בין הציונים לבין היהודים ואמר: "אלה שמבינים ומבקשים צדק לא ירשמו לרעת היהודים את פשעי המשטר הציוני בפלסטין הכבושה, הכוללים הרג של נשים וילדים חסרי הגנה".בהודעה נכתב עוד כי במהלך פגישתם של נשיא איראן ונטורי קרתא, "נדונו גם דרכים לפיתרון הסוגייה הפלסטינית באמצעות דו-שיח, תוך התחשבות בכתבי הנביאים".

"נטורי קרתא עוכרי ישראל"

הרב הראשי לישראל, יונה מצגר, קרא הלילה לכל רבני העולם לחרים את אנשי "נטורי קרתא", שהשתתפו בכנס הכחשת השואה באיראן השבוע. מלשכתו של מצגר נמסר כי נטורי קרתא הם "עוכרי ישראל" ואין לאפשר להם להיכנס לבתי כנסת או לצרפם למניין.

"הם בגדו בעם היהודי ובמורשתו ובמיוחד ביזו את קודשי השואה וחיללו את זכרה. בהתנהגותם המבישה הם ניסו להכתים את העם היהודי, הסולד מהתנהגות נלוזה זו". הרב הראשי קרא לכל הקהילות בארץ ובעולם לחזק את זכר השואה בקרב בני קהילתם. משמעות הצעד הדרמטי הזה מבחינה הלכתית היא חרם ובו נוקטים לעתים רחוקות ביותר כצעד האחרון.

נציגי הזרם הזה כבשו את המושבים הקדמיים בכנס מכחישי השואה בטהרן ועוררו זעם רב בקרב רבים. ישראל הירש, אחד מאנשי נטורי-קרתא שמתגורר בשכונת מאה שערים בירושלים, אמר אתמול ל-ynet: "החרדים שהגיעו ל'כנס לחקר השואה' באיראן חולקים מצע משותף עם אחמדי-נג'אד רק בנוגע למיתוס שיצרה התנועה הציונית לשואה, הם רצו להבהיר בטהרן שהציונות משתמשת בשואה כקלף לקיום המדינה הציונית בארץ ישראל".
לטענתו, "משום שהאו"ם הסכים להקים מדינה בגלל השואה, האיראנים טוענים דבר מאוד הגיוני. הם לא אומרים שלא הייתה שואה, אבל מי עשה את השואה? הנאצים, הגרמנים. אז לפחות שהם ישלמו את הפיצוי לעם היהודי ויקימו מדינה בתוך גרמניה ולא בתוך ארץ ישראל, ששייכת לפלסטינים".
הרב הראשי לשעבר ורב העיר תל-אביב כיום, ישראל מאיר לאו, נחרד מעצם הרעיון. הוא גם אינו "קונה" את ההסברים של האורחים היהודים בכנס שלא מדובר בהכחשת השואה אלא בהתנגדות לציונות. לדבריו, "זה דבר שאין הדעת סובלת, דבר שהוא טירוף מוחלט, ממש טירוף מערכות. אם יכול להיות יהודי כלשהו, מסיבות כאלה או אחרות שמסוגל לחזק את ידיו של מכחיש שואה בדור שבו אנשים עם כתובת קעקע של מספר בזרועותיהם עדיין מסתובבים בינינו - זהו טירוף שאין לו לא רק הצדקה אלא גם אין לו הסבר".
ישן 14-12-06, 14:07   #80
VoRteX
חבר פעיל

יווווווווווווווו אם הייתי גר בירושליםםםםם
יווווווווו מה הייתי עושה לו אני וכמה חבריםםםם
איך נותנים לאנשים כאלו להתגורר בארץ ישראל?

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה