|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני זזתי לישון מחר קמים ב6:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"אסייאתים נשיים" יותר מתייחס להודעה של Leo. בעניין השילוב בין אסייאתים לכושים, זה אכן קורה, בארה"ב לפחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הבורות בקשר לטוסטרון מה מעיד על רמת טוסטרון גבוהה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הערבים חצי מאוכלוסיית העולם המציאו כמה חידושים באלגברה שהייתה קיימת עוד בתקופה של אוקלידס לפי הספר שלו. (כן אלגברה עם ספרות רומיות)
הם הרסו יותר ממה שהם תרמו , הם חיסלו את הקופטים , הרסו פסלים של בודההיסטים בני 1000י שנים , וגם המונגולים שמתוארים כאנשים *יחסית* בסדר מבחוץ בספרות המוסלמית (המונגולים ז****ו את החליפת' שלהם) הם מתארים אותם כמו שהפלסטינים מתארים ישראלים הדבר היחידי נראה לי שהמוסלמים הביאו לעולם ששוה משהו זה אוכל שווארמה וקפה...
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() חרמנות, התפרצויות זעם
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() למי אכפט מהפסלים. אולי לעובדי האלילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
העניין הוא שהם יותר הורסים ממה שהם תורמים לעולם .
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שרובכם צודקים פה אבל תראו את כל הסומו הענקיים ואני לא חושב שחסרה להם מסת שריר או שומן. ויש גם את הונג וונג שהוא לא קטן בכלל ,והם גם תותחים באומנויות לחימה ולשבור קרשים ובקראטה וקונג פו. הכוח המנטלי שלהם אדיר כל האלה של המדיטציה והנזירים שמתאמנים אגרופים על הקיר ואורח חיים מאוד קפדני. הם חזקים בטירוף ראיתי שהם מפתחים כוח צ'י שהם יכולים להעיף בנאדם במכה הרבה יותר רחוק ותראו גם את אלה של הבושידו למי שזוכר נאקאנה ומוטו וכל הסוסים האלה. קיצר לא נראה לי שחסר אולי הם לא שעירים ויש קטנים כמו בכל עדה אבל לא נראה לי שחסר להם משהו באופן מיוחד.יש להם כוח סבל חבל''ז למשל אלוף העולם באכילת נקניקיות של HOT DOGS אמריקאים דווקא הוא סיני אחד נמוך שרירי כזה, והוא נמצא אם אנשים פי 3 מהגודל שלו והוא מכניס יותר נקניקיות ב12 דקות ויש לו קיבה קטנה יחסית לשלהם או יחסית לבנאדם שמן ובטח שעצום כמו האמריקאים הענקיים (BEAST) האלה. TAKIMA תקן אותי אם אני טועה ואני לא אסיאתי ולא נעליים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הנקניקיות, הוכח מדעית שאדם רזה יותר יכול להכניס יותר נקניקיות אל הקיבה שלו, זה לא קשור לגודל או לגזע או למשמעת עצמית, השומן מפריע לקיבה להתרחב, וברגע שיש פחות שכבת שומן הקיבה מתרחבת יותר בקלות.
לגבי אסייאתיים, מבחינת גובה לפחות, הם נמוכים מהממוצע, עזבו את יאו מינג מהאנ בי איי, הוא אחד מאחדים. לגבי הכושים, התיאוריה שלי היא שאת כל הזמן שהם עשו בכלא, הם השקיעו בברזלים בחצר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() גם נכון ...אבל הם מגיעים למיימדים נדירים שלא תראה אצל בני אדם שמתאמנים הרבה זמן..
נגיד ותראה אנשים לבנים גודלים כמותם אבל אצלהם זה בכמויות כל כושי שני הוא גורילה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
לך תספור מתוך 11 מרי אולימפיה ב41 שנה כמה לבנים וכמה שחורים ומי היו הגדולים ביותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בארה"ב...אני מבין בזה קצת יש לחבר שלי דודים מארה"ב ואני מכיר אותם הם באים הרבה לארץ ואני מדבר איתם על הכל..
חוץ מזה אפשר לראות את כל כוכבי הקולנוע,הראפרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שים לב, רשימה של כל מרי האולימפיה כולל גזע: לארי סקוט - ווספ סרג'יו אולבייה - לטיני ארנולד שוורצנגר - נורדי פרנקו קולמבו - סרדיני\איטלקי פרנק זיין - פולני כריס דיקרסון - כושי סמיר באנוט - לבנוני-ערבי לי הייני - כושי דוריאן ייטס - אנגלו סקסון רוני קולמן - כושי ג'אי קאטלר - ווספ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() 3כושים..שזה למעשה הכי הרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
6 לבנים והשאר מישלינגה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי גם לספור כמה שנים כל אחד מהם החזיק בתואר.
|
![]() |
![]() |