|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א סיאנס עושים בחושך והמוח מתעתע אותנו בחושך כי אינו מבדיל בין צבעים שיש פחות אור אז כאילו אנחנו מדמינים דברים אין כזה דבר לעלות מתים ....
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבים האלו יש להם פשוט השפעה גדולה .. הם יכולים למכור קרח לאסקימוסים זה עדיין לא יגיד שיש ה' או אין ...
![]() |
![]() |
#64 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, לשאלות שלו באמת לא היו תשובות, מה לעשות שהם מסבירים טוב ומשכנעים? זה לא עושה אותם צודקים.
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח.. טוב אחי.. בוא אני יתן לך עוד הוכחה.. דודו טופז לפני שנה וחצי עשו בשידור חי סיאנס, ולא בחושך .. והצליחו לעלות נשמה, אז אל תדבר שטויות.. ואל תנסה להמציא מיתוסים חדשים, ובמיוחד לא כאלה טיפשים. אם כבר תתאמץ קצת יותר.
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רייטינג
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
אם אורי גלר היה בא ואומר שהוא שליח האל היו אומרים "הנה לאל יש כוחות" תעיפו מבט תראו כמה האתאיזם הגיוני http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...99.D7.96.D7.9D
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוכחות,ספרים,היסטוריה שלמה, טועה, ואתם חכמי הפורום צודקים. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() ידו לי רגע
אם אלוהים הוא כל יכול, למה הוא לא מבטל את הרוע בעולם ועושה שכולם יאמינו בו? הרי אם הוא כל יכול, למה אני לא מאמין בו? הוא גורם לי לא להאמין בו? למה?
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() העיניין הוא שיש מלא דתיים ש'שכחו' את המצוות שבין אדם לחברו,
הם רק עוסקים במצוות של בין אדם לאלוהים. מה הם לא למדו על גלות יהוייכין? >_> |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כל המדע וכל זה ...אף אחד עדין לא הצליח ליצור זבוב קטן שחי ונושם !!! יש הוכחות ענקיוותתת שצריך להיות טיפש כדאי לא ליראות את זה ... דבר ראשון הרבה אומרים אני לא מאמין במה שהם לא רואים נכון ?? אז אותם אנשים גם מאמינים שיש כח משיכה...אבל איך הם מאמינים בזה ?? הם ראו אותו פעם ?? יש אנשים שמתו מוות קליני יותר מ 100 אלף איש ובעולם זה כמה מיליונים ...רובם חזרו בתשובה ומעתים מהם סיפרו את הסיפור וכל הגירסאות היו תואמות ... מעניין שבתורה כל הזמן אומרים שצריך לישמור על הדיבור שלנו ושהוא מסכן אותנו אם מקללים ומדברים בצורה בוטה והכל ...וליפניי פחות מישנה פורסם מחקר של קוראנים שהוכיחו שלמשמעות המילים יש השפעה רצינית על גבישי מיים וזאת לא דעה הפעם אלה עובדה@!!! הוכחה שאי אפשר להתעלםם !!!! איך זה שיש בעולםם עשרות מיליונים של ערבים שרוצים להרוג אותנו ואנחנו מעתים ועדיין חיים ??? איך זה ??? איך זה שיש צופן תנכי ?!?!? כל מי שבדק את זה לעומק היה בשוק מהסיפור כתוב שמה מלא דברים שקרו ויקרו כמו למשל רצח רבין התאומים ..ומי שלא יודע אמרו לרבין חצי שנה ליפניי זה שירצחו אותו אבל הוא התחייס לזה כאל שטות שמישהו אמר . וגם שחטפו איזה חייל ושאלו את הרב יצחק כדורי זיכורנו ליברכה הוא אמר להם בדיוק איפה הוא ..ועוד מלא מלא ניסיםםם גם מישהו פעם פירסם פה סירטון על אחד שהיה מר עולם אם אני לא טועה והיה לו מחלה נדירה שכמעת 98 אחוז שהוא מת ולא יעבור את הניתוח הוא חזר בתשובה ועבר את הניתוח בשלום . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב בוא לא נכנס לזה, זה תורה שלמה ואני לא ממש מפרשן מקצועי. שכל אחד יאמין במה שהוא בחור, אתם עשיתם מכל רב אחד שרק רוצה לשכנע אותך לאמין וכו' וכ'ו.. גם בזמנו שהביאו את הסירטון של ניסים התותח,שהיה כופר גמור,ועל זה יעידו כל מי שמכיר אותו בירושלים,במיוחד במכון כושר שלי שהוותיקים מכירים אותו טוב, ברגע שחזר בתשבוה הוא החלים כמו לא יודע מה, הוחכות רפואיות, מה לא ?.. ישר אמרתם שזה לא נכון.. אבל מה עם היה בא לכם איזה ערבי על חמור מעופף והיה אומר לכם אני הוא האלוהים להבדיל,ישר הייתם מאמנים,למה ? כי את זה ראיתם.. ועוד הוחכה.. שים לב שבזהור היה רשום הכל הכל.. שכך וכך,יקרה בגדד ויגיע שליט חדש ויכבוש אותה,והינה האמריקים כבשו אותו.. היה גם רשום שיהיה אסון בשנה כך וכך והרבה היו הרוגים, והינה התאומים נפלו.. חורבון ישראל יתחיל מהגולן,והינה לאט לאט הוא מתחיל.. עד שאתם תפתחו את העניים שלכם, יהיה מאוחר.
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() אוי באמת
צופן תנכי אני יכול למצוא לך במחברת גאוגרפיה של כיתה ב שפיל הית' יצנח את האיירון מן(ניצח)
![]() |
#76 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ומה אם איזה שבט בהודו אומר שמי שמת הופך לחיה?
יש לך דרך להוכיח שזה לא נכון? אני אומר שכול מי שמת חוזר לכדור ארץ בצורה של נזלת ירוקה. יש לך דרך להוכיח אחרת? יש דרך שאי אפשר להוכיח ואי אפשר להוכיח שהם לא קימיים. כול אחד מאמין במה שבה שלו.
![]() |
#77 |
|
![]() הכי מחרפן אותי שדתיים משתמשים בדת כדי לברוח מהמציאות
היה סיפור על בן אדם שדרס את הילד של עצמו, ולאחר מכן הוא אמר "כנראה שאלוהים רצה ככה" כאילו פאק הרגע דרסת את הילד שלך, שא בתוצאות, תבכה עליו, משהו לא, ככה אלוהים רצה..
![]() |
#78 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
זה בנאדם שחולה בראש שלו, חולה זה לא מילה.
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעניין שאם כל המדע הזה לא הצליחו ליצר אפילו לא זבוב אחד קטן ומיסכן ! הרבה אנשים לא מאמינים כל הזמן אומריםם ,מה אני לא מאמין במשהו שאני לא רואה ,וכל אלה שאומרים את זה מאמינים בכח המשיכה ..לא ככהה?? למה אתם מאמינים שיש כח משיכה ?? אתם ראיתם אותה פעם ?? סתכלו על המחשב שלכם ...אתם חושבים שהוא נוצר לבד ?? תראו לי משהו אחד שנוצר לבד מעצמו סתם ככה חוץ מבורא עולם . צריך להיות עיוור כדאי לא להאמין שמעתם פעם על מוות קליני ?? בעולם עברו את זה יותר מכמה עשרות מיליונים אנשים ורובם חזרו בשבותה ומעטים גם סיפרו אחרי זה את הסיפור ומה קרה להם ...ומוזר שכל הגירסאות טועמות !! חשבתם פעם איזה קטע שהכל בצירוף מיקרים מוזר כזה ?? שיש שמש שמאירה על כדור הארץ ?? שיש אטמוספרה שמגינה עליינו מהקרינה שיש ירח בלילה ?? אם כל המדע וכל זה בטח אתם יודעים מה היה קורה אם סנטימטר אחד השמש הייתה אחורה ..נכון ?? היה עידן הקרח ולא היינו יכולים ליחיות בכדור הארץ ואם זה היה סנטימטר קדימה ביכלל הטמפרטורה פה הייתה 50 מעלות + ולא היינו יכולים גם ליחיות פה .. אם אני יתחיל לתת פה הוכחות שיש אלוקים זה לא יגמר כי יש הוכחות חד משמעיותת שהוא קיים כמו על זה שתורה שלנו רשמו שצריך לישמור על המילים שיוצאות לנו מהפה לא להוציא מילים גסות מהפה וכו ...כי אנחנו מסכנים את הסביבה שלנו לא פחות משנה מחקר קוראני קבע עובדה שיש משמעות גדולה למילים שיוצאות לנו מפה והם הוכיחו את זה בעזרת ניסויי שבו לקחו מים ועכשיו דיברו אלייהם בכל מיניי סוגים של מילים חלקם קללות גסויות מילים טובות וברכות היה הבדל משמעותיי מאוד מאוד על הגבישים שבמיים ...ותחשבו שרוב הגוף שלכם הוא מיים !! כמו על זה שבספר הזוהר כתוב מספר מדוייק של הכוכבים בעוד שבעבר צחקו על התורה מדענים ואמרו יש משהו כמו 1700 כוכבים ורק אחרי שהטכנולוגיה התפתחה הבינו שהזוהר צדק עד לפרטים הקטניםם !!! כמו על הצופן התכי שכתוב שמה מלא מלא נבואות על מה עתיד לנו ומה כבר קרה בעבר וזה הוכח מדעיתת !! זה לא עובדה או דעה !! כדי שיהיה כזה מיקרה צריך מזל של אחד ל 100 אלף והם לא מצאו רק אחד הם מצאו מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא צפנים כמו על רצח רביןן ... שהודיעו לו חצי שנה ליפניי הרצח שהוא ימות אבל בממשלה לקחו את זה כסתם איום !! או על אסון התאומים ועוד מלא מלא !!! תסכלו על ניסים שהיה חולה והרופאים קבעו שהם לא יעבור את הניתוח וזהו ..אבל הוא חזר בתשובה ואתם יודעים את הממשך ...והוא בריא !!0 אני חוזררר צריך להיות עיוור כדי לא להאמין התנ"ך הוא ספר קדוש לכל העמים רק שהנוצרים בישו שהוא ביכלל יהודי שקצת המציא חוקים מישלו וכשהו מת התלמידים שלו הקימו את הנצרות באמונה שזה ברית חדשה ושכל מה שכתוב על ארץ ישראל בתנך שונה ועכשיו הערבים זה העם הניבחר שזה הזויייייייייייייייייי לא האמין בדבר כזה !!!! אתם יודעים מזה סינדרום ירושליים ?!?!? אתם יודעים שמצאו הוחכות וסימניים של מלכים שחיו בתקופת התנ"ך ?? כמו המלך שלמה ...כל מיניי מגילות שהוא כתב כולל החותמת שאיתה היה חותם על הסכמים ,מיכתבים ... שיר השירים שדוד המלך כתב ...עצם זה שיש את ירושליים ועיר דוד זה כבר הוכחה לא ???? |
|
![]() |
![]() |